Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9461 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

22.Aug.2013: Campionat

Examen cu studentii  39 3896 accesari

FC Brasov are examen cu "studentii". FC Brasov nu este profesorul in aceasta ecuatie, la fel cum nici timisorenii nu sunt studenti. Noi nu suntem in postura de profesor, ci mai degraba de elev corigent dupa aceste prime etape de campionat.

Cu o noua conducere tehnica, FC Brasov cauta prima victorie in acest campionat, in compania unei alte nou-promovate. Nu ne-a iesit cu Botosani, nici cu Sageata, poate reusim cu Timisoara. Elevii lui Velcea vin dupa o infringere pe teren propriu cu Botosaniul, echipa care ne linistise si pe noi cu o etapa mai inainte. Ce poate sa faca Ticleanu in doua-trei zile? In mod sigur, poate schimba asezarea tactica. Sper ca vom avea doua virfuri in teren, sper ca dispunerea jucatorilor pe teren sa ne indice un joc ofensiv. Chiar daca vor fi nereusite la constructie sau la aspectul vizual, FC Brasov sa atace, sa-si creeze ocazii de gol.

E devreme sa spunem ca ceva s-a jucat in acest campionat. Dar daca ne culcam pe o ureche si nu luam masuri din timp, o sa ne trezim ca e prea tirziu. Baietii trebuie sa constientizeze ca ei sunt de fapt primii vinovati in acest parcurs, chiar daca antrenorul e cel care se schimba primul. Revenind la partida cu Timisoara, Ticleanu si Ilyes nu vor putea conta pe Mateiu, suspendat, astfel ca la mijlocul terenului ar putea fi preferat Dias, intr-o pereche cu Madeira. Desigur, si Santos ar putea intra, dar ar fi din start o asezare mai defensiva.

Ma astept sa vad doi atacanti pe teren pentru ca trebuie sa castigam. E posibil sa vedem perechea Buga/Cristea - Fonseca, adica un jucator de viteza si combinatie cu un atacant de careu. Nu stiu daca este cea mai buna solutie, dar nici nu sunt prea multe la dispozitie. FC Brasov ar putea arata astfel:

Marinescu - Vagner, Machado, Oltean, Ionescu - Tatar, Madeira, Dias, Paun/Popa - Buga/Cristea, Fonseca. Daca ar fi antrenorul stegarilor, cu cine ai juca in atac? Ai folosi doua virfuri?
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2018-04-26: Dani Coman, aproape de AS SR Brasov! (Club)
2016-04-26: Doar victoria ii mai tine pe stegari in lupta (Club)
2013-04-26: FC Braşov cheamă fanii la stadion (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-26: Adrian Szabo: Sigur caștigăm la Iași (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-26: Carţu debutează luni pe banca Iaşiului: Aştept un plus de voinţă de la jucătorii mei in meciul cu Braşovul (Presa: Prosport)
2012-04-26: Cum se inteleg un macedonean si un portughez... (Site)
2012-04-26: Miti(ti)ca (Campionat)
2011-04-26: O victorie pentru liniste (Campionat)
2010-04-26: Incertitudini (Club)
2008-04-26: "Va multumim c-ati promovat, un loc in inima noastra ati castigat!" (Liga a II-a)
2007-04-26: Pe aripile deziluzilor! ()

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. bv (2013-08-23)
la golu 2 a fost si fault si ofsaid ahahahahahaha... de mult nu am mai profitat noi de o astfel de greseala decisiva, totdeauna eram noi aia furati...

2. cris (2013-08-23)
din pacate buga isi arata varsta meci de meci,as vrea sa vad cum se descurca un atac cristea-fonseca

3. stegar (2013-08-23)
nu stiu cum ati vazut voi meciu, dar din tribuna...... a fost o seara superba!!! nu imi pare nicidecum rau ca am stat 90min in ploaie si am ajuns acasa tremurand de frig si ud leoarca.... bravo baieti! asa va vrem mereu!!!

4. bad boys sacele (2013-08-23)
dupa eliminarea lui bruno eu am vazut in teren 10 baieti care au fost net superiori celor 11 adversari, parca ploaia le dadea aripi, parca erau condusi de robert din teren. bravo baieti, a meritat sa induram inpreuna ploaia! forza steagu'!

5. Alex (2013-08-23)
felicitari!!! forza steagu!!!!

6. Enache (2013-08-23)
ai vazut ba oltean ca se poate? :))) felicitari :) bv

7. adriano (2013-08-23): -1 puncte :: Afisare comentariu
8. HAI STEAGU (2013-08-23)
bravo ticleanu, a facut schimbari cum trebuie sa faca un antrenor, danquah, popa, paun imediat cum a vazut ca nu mai joaca nimic ia scos, inca o data bravos ticleanu. echipa in scimb este slab pregatita fizic,parca erau morti, poate cu noul preparator se mai poate repara ceva !!!!!!!!!!!!!!!!hai steagu!!!!!!!!!!!!! daca bagi atacanti (buni sau rai) ai sanse sa castigi, pe cand cu szabo......

9. alexx (2013-08-23)
nu vreau sa supar pe nimeni...eu sunt departe de orasul nostru frumos...undeva la 2700 de km...povestea tipica a fiecarui idiot...in fine...si am ajuns acasa de la munca undeva in minutul 50 al meciului...nu gaseam sa vad meciul...pt ca pe cool tv nu mergea...dupa ce m-am straduit...am gasit un link aiurea unde am reusit sa ma delectez cu aceste culori...nu e placere mai mare...dezamagire a existat in viata mea...locuiam la 2 minute de stadion pe avram iancu la blocuri...si am fost prezent de cate ori am avut posibilitatea...eram acolo in galerie singur de nebun...fara sa cunosc multi oameni...decat pe bamse si pe iulica din uzina 2...dar mergeam si cantam cat ma tineau plamanii...urlam de nebun indiferent de scor...de atitudine...pro sau contra...recunosc ca am avut momente in care cedam...nu vreau sa fiu ipocrit acum...dar eram acolo...si este o victorie...mare in opinia mea...dupa acest start...mai ales in minutele ce le-am vazut...a fost batalie curata...am vazut determinarea aceea...si voi suferi in continuare...indiferent de situatia clubului sau a jucatorilor...acest club nu apartine jucatorilor...sau lui zotta...nicoale...nu dau 2 bani...fiecare primeste respectul cuvenit...dar steagu apartine acelor persoane care atunci cand se ranesc...nu le curge sange...le curge un lichid galben negru din vene...si nu pot decat sa am respect pt acei oameni...cei care au fost prezenti pe stadion...cei care merg meru acolo...sa fie aproape...am deviat de la subiect...dar vroiam sa subliniez acest lucru...steagu va fi campioana sufletului meu si a tuturor celor care iubesc aceasta echipa indiferent de liga in care va evolua...!!!haideti sa lasam criticile si sa ''iubim brasov''!!!

10. galben negru (2013-08-23)
bine zici rava77. a fost cea mai lunga ploaie, dar a meritat. baietii au luptat dupa posibilitati, dar posibilitatile sunt...slabe. eu unul apreciez vointa, si vointa au avut. deci forever steagu, la bine si la greu (acum e greu, cu siguranta)!

11. Rava77 (2013-08-23)
@adriano: madeira a fost foarte ofensiv campionatul acesta: gol cu botosaniul, ratare cu petrolul din pozitie de atacant, azi a avut iar ocazii. e totusi un inchizator si rolul lui e sa distruga atacurile, la mijloc. mateiu a devenit omul de constructie in noua echipa.

12. Rava77 (2013-08-23)
astia pesimisti de aici ati vazut macar meciul? steagu a dominat. au alergat si au incercat tot meciul sa ajunga spre poarta. madeira a luat rosu din prea multa ambitie, buga nu si-a aratat varsta, mai ales pe terenul de azi.... am avut ocazii f multe si meritam victoria. in min 88 am avut penalty la cristea. ultimele 20 de minute am jucat cu un om mai putin si timisoara de-abia trecea mijlocul terenului. am luat 3 puncte si voi sunteti nemultumiti. asta care merge de 18 ani pe tineretului e suparat si trist. erai mai multumit daca pateam ca in meciul cu botosaniul? nu vad ce se putea schimba mai mult la echipa in 3-4 zile. toti vroiati joc ofensiv, dar nu-i bine nici asa. nu suntem dortmund, barca, bayern sau real. nici macar sahtior, asa ca mai bine v-ati calibra asteptarile si v-ati bucura cand e cazul. forza steagu!!!

13. Brasoveanu" (2013-08-23): -1 puncte :: Afisare comentariu
14. adriano (2013-08-23)
azi respectul meu pleaca pentru spectatori...au fost o mana de oameni dar au cantata tot meciul,au incurajat echipa si m-au facut sa regret,pentru a nu stiu cata oara,ca nu sunt langa ei.maestrul paun si-a facut pe deplin datoria iar cristea a pecetluit ceea ce trebuia sa fie.victoria noastra.etapa viitoare castigam sigur...lipseste madeira!nu vreau sa fiu rautacios si il repect pe bruno dar parerea mea personala e ca e prea defensiv si lipsit de curaj!forta steagu!

15. Stegaru' (2013-08-23)
@alexx: nu mai sunt in stare sa privesc partea plina a paharului asa cum zici tu. de la varsta de 4 ani merg pe stadion. acum am 22, deci de 18 ani merg pe stadion la toate meciurile de acasa ale brasovului. doar in cazurile in care nu a tinut de mine nu m-am dus, dar in rest mereu. dupa 18 ani am considerat ca mai bine merg eu si joc un fotbal cu niste prieteni decat sa ma uit la steagu cum joaca. niciodata nu mi-a fost mai scarba sa ii vad cat de patetic joaca. intradevar am castigat, nu e rau, dar aia nu inseamna ca am jucat bine. ultimele 20 de minute din meciul de azi le-am vazut si eu ca nu m-am putut abtine stiind ca am posibilitatea sa vad, am ramas dezgustat... nici nu am putut sa ma bucur ca lumea de ultimul gol. offf steagule...

17. alexx (2013-08-23)
haideti sa privim partea plina a paharului...colac peste pupaza este o victorie...speram la mai bine...sa fim cu totii langa echipa acum cand e mai mare nevoie...iubesc echipa steagului...ador culorile galben si negru...sunt mandru ca sunt brasovean!!!

18. coco4 (2013-08-23)
doamne cat ne chinuim 2-1 in min 94 gol cristea

19. Stegaru' (2013-08-23)
am avut noroc ca am castigat...

20. wrs (2013-08-23): -5 puncte :: Afisare comentariu
21. Stegaru' (2013-08-23)
astia nu mai vor sa joace... de iau rosu asa incontinuu

22. unu (2013-08-23)
1-0 pt. f brasov (serginho) in min. 40

23. bad boys sacele (2013-08-23)
sunt partial de acoord cu tine, adica e normal sa se faca abonamente. in privinta biletelor pentru meciurile cu mioarele si comunitarii in curs de eutanasiere oricum biletele se pun in vanzare cu o saptamana inainte, si in stilul tipic romanesc lumea se inghesuie la bilete maxim in penultima zi daca nu in ultima, primele 3-4 zile fiind ocupata sa-i injure pe zota si nicu ca tin la sanatatea ei si pun pret de 2-3 pachete de tigari/bilet. asa ca si in cazul acestor "dueluri tari" daca mergi in prima zi sa-ti cumperi bilet vei putea sa-ti alegi sectorul si locul. in schimb la meciul de diseara nu cred sa fie probleme in achizitionarea biletului, si putin probabil in privinta sectorului, pt ca anul asta numai la mijlocul t2 s-a stat (foarte putina lume la stadion). asa ca hai sa lasam balacareala pe aici si sa ne vedem la 19 la stadion, pentru ca vremea de afara e ideala pentru fotbal si eu zic ca baietii or sa ne ajute sa incepem weekendul bucurosi!

24. eduard (2013-08-23)
@bad boy : nu vreau sa ma intelegi gresit,am fost si eu mai tanar si poate naiv.dar,ceea ce vreau sa spun aici este ca in 2013 trebuie sa ne civilizam putin.am militat pentru abonamente. nu s-a putut !toate cluburile serioase chiar se lauda cu numarul de abonamente vandute! spune-mi te rog cand vine steaua de exemplu, cum ne cumparam bilet ? eu nu am rabdarea sa vin cu 5 ore inainte de meci,sa suport toti mitocanii, care la astfel de meciuri vin la meci !

25. bad boys sacele (2013-08-23)
@eduard: eu nu ti-am spus sa-ti iei bilet in plopi (oricum au fost taiati), se statea in plopi pentru ca stadionul era plin indiferent cu cine se juca, nu plin de oi, ciori si javre... (ca fapt divers, eu imi cumparam si acel bilet de 20000 sau 30000 lei vechi nu mai stiu exact cat costa, desi aveam legitimatie de galerie, mi se parea si mi se pare mie corect fata de club, sa platesc bilet).

26. eduard (2013-08-23): -5 puncte :: Afisare comentariu
27. tom (2013-08-23)
ac recas nu e poli !

28. bad boys sacele (2013-08-23)
veniti fratilor voi la meci atat de multi in cat sa nu puteti sa schimbati sectorul in care ati primit bilet si atunci sa va plangeti. pe vremuri lumea statea in plopii de la stadion pentru steagu, si un loc acolo era o bucurie, acum nu mai suportam sa vedem meciul decat daca stam in dreptul liniei de la centru. cu totii la stadion diseara, sa ii purtam pe baieti spre prima victorie! forza steagu!

29. eduard (2013-08-23)
pentru zota : stimate domn, legat de bilete: mergem la singura casa de la stadion,cerem un bilet in sectorul dorit, dar au bilete aiurea pe care le primesc de la voi! chiar e greu sa-ti procuri un bilet unde vrei ? la teatru,cinema, cumperi unde doresti ! dar am uitat ,voi nu mergeti decat la manele !

30. stegar (2013-08-22)
in afar de mateiu nici tatar si fonseca nu pot juca.fonseca a fost indisponibil inca de inaintea meciului de la galati

31. slz (2013-08-22)
criste ar trebui sa fie titularul din atac meci de meci , pe langa el ar trebui rulati fonseca si danquah cu schimbul. respect pt buga pt ce a facut in trecut dar e timpul pt jucatori mai in vana . forta stragu

32. sandu (2013-08-22): -2 puncte :: Afisare comentariu
33. Fan (2013-08-22)
asa cum spunea si adrioano cred ca ar trebui acordat mai mult credit lui andrei cristea...se stie ca nu are meciuri jucate, dar sunt convins ca vrea sa se reafirme...este un jucator bun si ar trebui folosit...danquah? are alura de atacant..ii lipseste increderea si meciuri jucate...cred ca ar trebui inistat pe acesti 2 jucatori..ar putea face diferenta pentru echipa!!!

34. adriano (2013-08-22)
danquah si cristea virfuri autentice plus buga in spatele lor. forza steagu!

35. stefy (2013-08-22): -3 puncte :: Afisare comentariu
36. Alex (2013-08-22): -2 puncte :: Afisare comentariu
37. stegar (2013-08-22)
meci de x... am inteles ca aia vin fara ovidiu petre si portaru nuno claro, poate sa profitam de lipsuri astea. altfel va fi greu avand in vedere ultimele evolutii si moralul jucatorilor.

38. Daniel (2013-08-22)
daca as fi eu antrenor, as juca acasa cu 3 varfuri sau 2 varfuri + mijlocas ofensiv. referitor la antrenori, nu stiu daca era necesara o schimbare sau nu, o sa vedem cu merge treaba si unde o sa fim la sfarsitul turului de campionat. antrenorul raspunde in mare parte de cum joaca echipa, insa cand un atacant este singur cu portarul acolo conteaza doar calitatea jucatorului. din pacate, am vazut la acest capitol cum stam pana acum... si inca ceva: daca vrem sa castigam un meci sa ne propunem din start sa dam mai multe goluri... forza steagu!

39. eduard (2013-08-22): -4 puncte :: Afisare comentariu

La acest articol au comentat 27 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!