Divizia A, Et. 10 16 Oct 2011
1 : 0
U Cluj   FC Brasov 

13. Mario FELGUEIRAS
2. Javier VELAYOS
6. Peter Majernik
12. Cristian IONESCU
28. Cristian MUNTEANU
10. Alexandru CHIPCIU
16. Nuno VIVEIROS
18. Marian CRISTESCU
25. Juan TOLOZA
26. Bruno MADEIRA
29. Mugurel BUGA

Antrenor:
   Daniel ISAILA

82 11. Andres DISTEFANO
 16. Nuno VIVEIROS
82 79. Pedro MOUTINHO
 12. Cristian IONESCU
 
1 - 0 39': Marinescu

7625. Juan TOLOZA
Arbitru:
U Cluj:

Cind fotbalul este nedrept... Am pierdut. O vorba spune ca am pierdut frumos... Nu ne incalzeste foarte mult, o infringere este o infringere. Si totusi... Am vazut o echipa FC Brasov care a jucat fotbal pe Cluj Arena, o echipa care a dominat in multe momente partida, dar nu a reusit sa concretizeze macar una din multele ocazii avute. Nu stiu daca Isaila citeste acest site, cert este ca a invatat ceva din ultimele meciuri. Cu o asezare tactica schimbata, cu Cristescu capitan numarul 1 si atacant numarul 2, FC Brasov mi-a amintit de evolutiile din vremea lui Conceicao. Mai mult decit atit, in multe momente, mi-am zis: avem echipa! Asta desi au existat probleme atit in compartimentul defensiv, cit si in cel ofensiv. Se pare ca aceasta asezare, 4-4-1-1, cu un virf impins, se potriveste cel mai bine lotului de care dispune FC Brasov. Faptul ca Isaila a ezitat sa faca schimbari pina in minutul 80, spune foarte multe despre subtirimea lotului, iar aici antrenorul nu trebuie blamat. Poate ce i se poate imputa lui Isaila este ca n-a facut schimbarile acelea ofensive putin mai repede. Am fi meritat un egal cel putin, dar fotbalul se joaca pe goluri, nu pe ocazii. Si mai e ceva. Nu-mi place sa aduc in discutie astfel de aspecte, e ca si cum am cauta alibiuri, dar totusi nu ma pot abtine: in minutul 48, am avut penalty clar si eliminare pentru fundasul clujean, care s-a crezut la un meci de volei... Arbitrul nu a vazut si punct. Am pierdut frumos... Forza Steagu!

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri

Vocea suporterului

Opinii...

02. Apr. 2008

Esti suporter?

Aici este locul tau! Ai ceva de spus? Nu ezita, fa-ti cunoscuta opinia suporterilor stegari. Tot ce ai de spus despre Steagu isi gaseste locul pe site-ul Steagu.ro! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Ultimele jocuri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!