Divizia A, Et. 9 03 Oct 2011
1 : 1
FC Brasov   Ceahlaul 

13. Mario FELGUEIRAS
2. Javier VELAYOS
6. Peter Majernik
12. Cristian IONESCU
28. Cristian MUNTEANU
10. Alexandru CHIPCIU
11. Andres DISTEFANO
18. Marian CRISTESCU
26. Bruno MADEIRA
70. Renato KANU
79. Pedro MOUTINHO

Antrenor:
   Daniel ISAILA

36 16. Nuno VIVEIROS
 11. Andres DISTEFANO
58 17. Catalin DEDU
 70. Renato KANU
74 8. Alexandru MATEIU
 17. Catalin DEDU
 
0 - 1 55': Garcia
1 - 1 59': Alexandru CHIPCIU

1879. Pedro MOUTINHO
6526. Bruno MADEIRA
752. Javier VELAYOS
Arbitru:
Ceahlaul:

Isaila, ce-a fost in capul tau? Meciul cu Ceahlaul nu era unul usor, dar ce putem spune despre cele care vor urma, cu U Cluj si liderul Dinamo? Partida a inceput, surprinzator, intr-o dominare usoara a moldovenilor, antrenorul Ceahlaului optind pentru un 4-5-1 care i-a oferit superioritate la mijlocul terenului si ca urmare, o posesie sporita. Din aceasta posesie au venit si ocaziile Ceahlaului, una dintre ele, monumentala, atacantul moldovenilor ratind cu poarta goala! Isaila nu a reusit sa ia masurile corespunzatoare, astfel ca la pauza am intrat multumiti cu 0-0! Un prim moment din prestatia lui Isaila: in prima jumatate a meciului, vazind ca nu merge jocul, l-a schimbat pe Distefano cu Viveiros, un jucator care nu mai evoluase de 4-5 luni (cred ca din semifinala cu Steaua!). Repriza a II-a a inceput mult mai bine pentru noi, insa contrar cursului jocului, "moldoveanul" Garcia (foarte bun jucator!) a inscris printr-un sut exceptional! Din fericire, egalarea a venit rapid, dupa ce Cristescu l-a servit pe Chipciu, care a inscris din nou si ne-a salvat de la infringere. A intrat in scena din nou antrenorul nostru, care l-a introdus pe Dedu, un alt jucator care nu mai evoluase de secole! Ca sa-si indrepte greseala, la 15-20 de minute, l-a schimbat pe Dedu (sau poate Dedu era accidentat? - si normal dupa o pauza atit de lunga!)... Pina final, de remarcat doar fularul oferit de un suporter intrat pe teren lui Alex Chipciu, fapt care sublineaza de fapt pretuirea de care se bucura stegarul din partea suporterilor! Am pierdut 2 puncte acasa, desi dupa desfasurarea jocului, rezultatul este echitabil. Mai ramine de discutat si un penalty posibil la Chipciu pe final de meci, dar rezultatul final a fost 1-1. Mergem mai departe si nu putem decit spera ca vom culege puncte de pe noua arena a Clujului... Forza Steagu!

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri

Vocea suporterului

Opinii...

02. Apr. 2008

Esti suporter?

Aici este locul tau! Ai ceva de spus? Nu ezita, fa-ti cunoscuta opinia suporterilor stegari. Tot ce ai de spus despre Steagu isi gaseste locul pe site-ul Steagu.ro! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Ultimele jocuri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!