Divizia A, Et. 24 29 Mar 2010
0 : 1
FC Brasov   CFR Cluj 

1. Danut COMAN
2. Rui DUARTE
12. Cristian IONESCU
15. Cristian OROS
20. Ionut VOICU
55. Nuno DIOGO
6. Miranda NENE
7. Catalin MUNTEANU
27. Marius MALDARASANU
11. Dorel ZAHARIA
19. Dusan SAVIC

Antrenor:
   Viorel Moldovan

74 24. Julio LANDAURI
 27. Marius MALDARASANU
63 18. Marian CRISTESCU
 7. Catalin MUNTEANU
46 21. Sabrin SBURLEA
 19. Dusan SAVIC
 
0 - 1 19': Bud

036. Miranda NENE
4511. Dorel ZAHARIA
7620. Ionut VOICU
822. Rui DUARTE
Arbitru:
CFR Cluj:

Suntem ciuca batailor! Ca sa facem haz de necaz, echipa pacii: nu batem pe nimeni! Avem putin noroc cu punctele obtinute in tur, ca altfel era vai de mama noastra! Nu suntem departe de catastrofa, cu toate ca Isaila a declarat ca nu-si face probleme pentru retrogradare!

Ei bine, domnilor, faceti-va probleme! E timpul! Asa echipa lesinata nu am mai vazut de mult timp! Am fost dominati cum nu s-a mai intimplat in acest campionat! Infringerea cu 1-0 este mincinoasa. Trebuia sa fie 2-0, 3-0. Puteam sa jucam 3 zile la rind ca nu reuseam sa inscriem.

Moldovan a incercat sa copieze sistemul de joc al lui Razvan, cu un atacant impins si un altul, care sa vina de la mijlocul terenului. Cu Vasluiul a mers, pentru ca am inscris repede. Alta ar fi fost soarta partidei daca Munteanu ar fi marcat in minutul 10, singur singurel cu Nuno Claro. Nu a fost sa fie, iar soarta partidei s-a decis 10 minute mai tirziu. Apararea noastra a fost transformata in jaloane (la gol si in alte citeva situatii, cind Oros si Nuno DIOGO au fost ridiculizati de Kone).

Suntem rau de tot si mai mult decit atit, nu se intrevede nici o schimbare. Jucatorii sunt de nerecunoscut fata de turul campionatului. Am impresia ca suntem cea mai slaba echipa a campionatului. Iar o privire la clasamentul returului imi da dreptate. Suntem printre cele mai slabe. Problema este ca jocul este catastrofal. Daca inainte aveam sperante la ceva (campionat, cupa), acum nici macar sperante nu mai am! Jocul echipei nu te indeamna la avea sperante. Parca stim de dinainte ce o sa fie: infringere!

Surprinzator sau nu, totul a pornit de la declaratiile belicoase ale lui inu Gheorghe: suporterii brasoveni nu merita echipa in cupele europene! Dar iata ca nici aceasta echipa se pare ca nu merita asa ceva!


Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri

Vocea suporterului

Opinii...

02. Apr. 2008

Esti suporter?

Aici este locul tau! Ai ceva de spus? Nu ezita, fa-ti cunoscuta opinia suporterilor stegari. Tot ce ai de spus despre Steagu isi gaseste locul pe site-ul Steagu.ro! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Ultimele jocuri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!