Divizia A, Et. 21 13 Mar 2010
3 : 0
U Craiova   FC Brasov 

1. Danut COMAN
3. Roosevelt EZEQUIAS
6. Octavian ABRUDAN
20. Ionut VOICU
55. Nuno DIOGO
7. Catalin MUNTEANU
8. Nicolae GRIGORE
10. Robert ILYES
14. Mihai ROMAN
9. Attila HADNAGY
11. Dorel ZAHARIA

Antrenor:
   Viorel Moldovan

77 19. Dusan SAVIC
 9. Attila HADNAGY
58 18. Marian CRISTESCU
 14. Mihai ROMAN
58 21. Sabrin SBURLEA
 11. Dorel ZAHARIA
 
1 - 0 16': Gaman
2 - 0 26': Barbu
3 - 0 36': M.Costea

339. Attila HADNAGY
366. Octavian ABRUDAN
4410. Robert ILYES
Arbitru:
U Craiova:

Umilinta extrema! Daca in alte rinduri cu greu as fi gasit un titlu pentru articol, acum n-am stiut din care sa aleg. E drept, la rau totul vine mai usor la gura omului. Nu vestile rele circula repede? "Campionat terminat", "Dezastru SEVERinean" (partida s-a disputat la Severin, nu la Craiova!). Am ales ceva ce mi s-a parut mai... Stiti cum se zice, haz de necaz. Moldovan decalra inaintea meciului ca mergem sa luam 3... puncte. Oltenii, alta natie decit noi, nu au inteles prea bine sau n-au auzit toata fraza.

Au auzit pina la partea cu 3... Si ne-au dat! Darnici oameni de felul lor, n-au stat prea mult pe ginduri. Minutul 35 arata un neverosimil 3-0(!!!!), stegarii erau terminati si noi de asemenea. Repriza a doua putea fi mai animata, dar Zaharia (in zi slaba), asutat anemic din 12m. Mai putem da vinape faptul ca tusierul Orbulet(asa-l cheama, ce sa-i faci!!!) a vazut (hmmm, un orb sa vada, el e primul!!!)un offside inexistent la golul lui Hadnagy si ascos mingea din poartaoltenilor.

In rest, nici dacaar fi fost drogati stegarii n-ar fi putut evolua mai slab. Centrari peste centrari, suturi anemice,evolutie sub asteptari pentru toti. E inexplicabil de ce Sburlea a fost introdus abia in minutul 65, dece Roman nu mai reuseste sa faca nimic, de cede ce de ce. Multe intrebari, putine raspunsuri.

Da, avem banca de rezerve slabuta. Dar poate artrebui facute ceva schimbari. Si un exemplu: Ezequias urcat la mijlocul terenului(oricum nu prea le are cu apararea), pentru ca e singurul care poate face ceva notabil cu mingea la picior, iar in aparare trecut Cristi Ionescu. E o varianta. Sburlea alterneaza jocurile bune cu cele rele. Hadnagy in schimb, alterneaza jocurile rele cu cele rele!

Multe frustrari dupa o astfel de infringere.Insa un lucru e sigur: gata cu campionatul! Cel mai important obiectiv este Cupa si ar fi bine sa ne concentram la el!

Forza STEAGU'!Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri

Vocea suporterului

Opinii...

02. Apr. 2008

Esti suporter?

Aici este locul tau! Ai ceva de spus? Nu ezita, fa-ti cunoscuta opinia suporterilor stegari. Tot ce ai de spus despre Steagu isi gaseste locul pe site-ul Steagu.ro! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Ultimele jocuri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!