, Et. 32 18 May 2008
1 : 1
Petrolul   FC Brasov 

1. Eugen NAE
3. Nicolae CONSTANTIN
19. Bogdan NICOLAE
20. Ionut VOICU
6. Paolo ADRIANO
8. Marcel SANDOR
10. Robert ILYES
13. Adrian SENIN
25. Alexandru CHIPCIU
27. Marius MALDARASANU
9. Attila HADNAGY

Antrenor:
   Razvan LUCESCU

46 21. Sabrin SBURLEA
 25. Alexandru CHIPCIU
46 18. Marian CRISTESCU
 9. Attila HADNAGY
74 17. Catalin DEDU
 8. Marcel SANDOR
 
1 - 0 04': Bogza
1 - 1 80': Robert ILYES
Arbitru:
Petrolul:

Razvan Lucescu (antrenor FC Brasov): "Am tinut foarte mult sa facem o figura frumoasa, pentru ca am vrut sa respectam acest campionat pana la final. Cred ca jocul nostru a fost unul destul de bun. Am primit un gol foarte usor in debutul meciului, apoi am avut cateva ocazii de a marca, iar Petrolul a incercat sa ne surprinda pe contraatac. In partea secunda am controlat jocul in cea mai mare parte, am reusit sa egalam si sa obtinem acest punct pe care ni l-am propus inaintea jocului. Pentru sezonul viitor trebuie sa avem un lot echilibrat care sa contina 23 de jucatori, 2 pentru fiecare post, plus 3 portari. Cred ca in momentul de fata ne bazam pe 16 jucatori. Cei care ar trebui sa vina trebuie sa aduca un plus si sa fie cel putin la nivelul celor 16 pe care eu am contat pana acum si care au facut o treaba excelenta."

Eusebiu Tudor (antrenor Petrolul): ?Regret ca nu am castigat cele trei puncte, pentru ca dupa modul in care s-a jucat cred ca eram indreptatiti sa castigam. Am evoluat bine in prima repriza, dar nu am reusit sa concretizam situatiile de gol pe care le-am avut. Ne-am comparat fortele cu o echipa care era promovata inca din turul campionatului, iar eu spun ca nu ne-am facut de ras si avem sperante mari pentru ca, la anul, sa ne indeplinim obiectivul."


Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri

Vocea suporterului

Opinii...

02. Apr. 2008

Esti suporter?

Aici este locul tau! Ai ceva de spus? Nu ezita, fa-ti cunoscuta opinia suporterilor stegari. Tot ce ai de spus despre Steagu isi gaseste locul pe site-ul Steagu.ro! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Ultimele jocuri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!