Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.
Doriti ca Simon Maurer sa preia echipa AS SR Brasov?
Da!
Nu!
Survey maker

18.Jan: Presa: Monitorul Expres

AS SR Brasov, duel tare cu ACS Poli Timisoara 2276 accesari

• După doar trei zile de pregătire, AS SR Braşov va juca primul amical al iernii, astăzi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timişoara, formaţie de Liga I • Adrian Voicu a fost diagnosticat cu fisură de peroneu! Liderul ligii a 4-a Braşov, AS SR Braşov, se va duela cu ACS Poli Timişoara în primul amical al iernii. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Ţin&icimai multe detalii »


Cautare:

28.Sep.2017: Campionat

Final de drum pentru FC Brasov  0 1201 accesari

• Tribunalul Braşov a decis miercuri intrarea în faliment a clubului FC Braşov

Cu datorii de circa 13 milioane de euro, FC Braşov a intrat în faliment. După mai multe termene, Tribunalul Braşov a dat ieri verdictul: falimentul. Pe cît de dur, pe atît de previzibil. FC Braşov a intrat în insolvenţă din martie 2015, iar în această vară şi-a încheiat activitatea neavînd resurse financiare.

Decizia nu este definitivă

Decizia a fost pronunţată de Tribunalul Braşov şi se poate face recurs în termen de 7 zile de la comunicare la Curtea de Apel. “Decizia Tribunalului Braşov nu este definitivă, dar este executorie. Începînd de astăzi (nr. miercuri), FC Braşov este în faliment. Dacă vreun creditor va face apel, cazul va ajunge la Curtea de Apel’’, declara Mihaela Bocea, administratorul judiciar al FC Braşov, care a cerut instanţei să fie înlocuită, iar Tribunalul Braşov a desemnat un lichidator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă ROVIGO SPRL.

Decizia dată de Tribunalul Braşov

„Admite cererile formulate de administratorul judiciar CITR FILIALA BRAŞOV SPRL şi de către creditorii: AJFP BRAŞOV, Barna Daniel, Ciocâlteu Alexandru, Străuţ Bogdan, Aganovic Adnan, Cristea Călin, Leko Mislav, Marinescu Andrei şi Mutu Daniel şi în consecinţă: In baza art.145 al.1 lit. A pct. c, lit. C şi art. 75 alin. 4 din Legea nr.85/2014 Dispune intrarea în procedura falimentului a debitorului SC FOTBAL CLUB BRAŞOV SA. Numeşte în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă ROVIGO SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.64 din Legea nr.85/2014. Stabileşte onorariul provizoriu al lichidatorului judiciar la suma de 3.000 lei pentru întreaga procedură şi un onorariu de succes de 8% din sumele distribuite în procedură. In temeiul art.145 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Fixează termenul maxim de predare a gestiunii către lichidatorul, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii la data de 06.10.2017. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Fixează termenul limită pentru depunerea cererilor creanţelor născute în cursul procedurii la 8.11.2017. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea şi publicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 06.12.2017. Fixează termenul limită pentru întocmirea şi publicarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 10.01.2018. In temeiul art.151 din Legea nr.85/2014. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. Stabileşte termen de judecată la data de 10.01.2018. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 27.09.2017“

Adi Marica

Citeste mai mult despre Final de drum pentru FC Braşov  
 Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2014-08-20: Eurogolul lui Aganovic a adus un punct la Braşov (Presa: Transilvania Expres)
2014-08-20: Zotta: Suntem pe drumul cel bun (Presa: Monitorul Expres)
2012-08-20: Steagurile noastre! (Diverse)
2012-08-20: Reintoarcerea lui Vama (Campionat)
2010-08-20: Fratii Karamyan (Transferuri)
2009-08-20: Arbitri la meciul cu U Craiova (Campionat)
2008-08-20: Meci tare (Club)

FC Brasov in presaComentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o cosideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!