Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9283 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

29.Jan.2016: Presa: Monitorul Expres

Ce se intimpla cu FC Brasov?  33 4549 accesari

• Ancheta procurorilor care îl vizează pe patronul lui FC Braşov aruncă clubul în aer
• „Neculaie şi-a luat mîna de pe club, asta indiferent de soluţionarea dosarului“, spune Romeo Paşcu
• Stere nu a condus antrenamentul de ieri al echipei, pentru a fi alături de socrul său, Vasile Bilinschi, vizat şi el de ancheta procurorilor braşoveni
• Jucătorii sînt bulversaţi pentru că nu ştiu ce se va întîmpla cu echipa
Incertitudine totală la FC Braşov după ancheta declanşată ieri de procurorii braşoveni în care este vizat patronul Ioan Neculaie (foto). Potrivit unor surse judiciare, Ioan Neculaie este suspectat că a scos ilegal bani din firmele pe care le controlează, bani proveniţi din vînzarea de jucători sau din vînzarea drepturilor de televizare încasate de FC Braşov.
Romeo Paşcu este convins că Neculaie nu va mai conduce clubul, jucătorii sînt efectiv bulversaţi pentru că nu înţeleg ce se întîmplă, iar activitatea clubului poate fi blocată dacă nu se vor găsi rapid soluţii. Mai mult, antrenorul Mihai Stere nu a condus antrenamentul de ieri al echipei dintr-un motiv obiectiv. Antrenorul lui FC Braşov a ţinut să fie alături de socrul său, Vasile Bilinschi, vizat şi el de ancheta procurorilor braşoveni în acelaşi dosar. „Clubul îşi desfăşoară normal activitatea în acest moment, iar echipa va face deplasarea vineri la Chiajna pentru amicalul cu Rapid“, a precizat Vasile Dochiţa, preşedintele echipei braşovene.

„Neculaie şi-a luat mîna de pe club“

Consilierul Romică Paşcu spune că FC Braşov se află într-un moment de răscruce şi avansează şi un scenariu de coşmar, unul în care clubul se poate desfiinţa! Paşcu a declarat pentru Monitorul Expres că Ioan Neculaie şi-a luat mîna de pe club! „Sînt foarte marcat de această situaţie, care în cel mai rău caz poate duce la desfiinţarea clubului FC Braşov. Sînt şi «oameni de bine» care doresc acest lucru! Ioan Neculaie şi-a luat astăzi mîna de pe club, asta indiferent de soluţionarea dosarului. Am fost înştiinţaţi eu, care sînt preşedintele onorific al clubului, şi Vasile Dochiţa, preşedintele executiv, să ne ocupăm de echipă. Dochiţa are drept de semnătură şi răspunde de activitatea clubului împreună cu mine. O să încercăm să găsim soluţii de supravieţuire. Sînt convins că mai sînt şi oameni de bine în Braşov, şi împreună să găsim soluţii pentru continuarea activităţii. Luni voi avea o întîlnire cu Dochiţa şi ceilalţi colegi din conducere să vedem ce putem face în cel mai scurt timp. O să căutăm sprijin şi la autorităţile locale şi la oamenii de afaceri din Braşov“, a declarat Romeo Paşcu, care ieri se afla la Suceava supervizînd activitatea de pe un şantier de construcţii.

„Noi, conducătorii, aveam răspunderea“

Paşcu nu înţelege de ce Neculaie este făcut răspunzător, pentru că, în opinia lui „Romel“, acesta nu conducea clubul! „Nu văd de ce Neculaie este făcut răspunzător, sau poate nu cunosc eu alte amănunte. Eu sînt convins că datoriile enorme la stat vehiculate în presă sînt rezultatul contractelor încheiate de foştii preşedinţi ai clubului. Am văzut contracte la FC Braşov, în anii trecuţi, de 26.000 de mii de euro net pe lună la un jucător, de 17.000, 18.000.... Anul trecut cînd echipa a retrogradat în Liga a 2-a erau jucători care aveau contracte de 4.000, 5.000 şi chiar 8.000 de euro lunar cu nişte clauze nemaiîntîlnite de mine în cei peste 42 de ani de fotbal, conform cărora deveneau liberi de contract dacă echipa retrograda. Toţi preşedinţii care au fost la club au avut drept de semnătură, începînd cu mine care am condus clubul la începutul anilor 2000. Ce pot spune este că Ioan Neculaie nu conducea efectiv clubul, el doar venea la meciuri şi mai dădea, cîteodată, pe la sediul clubului. Noi, conducătorii, aveam răspunderea pentru că eram de specialitate. Şi eu, dar şi ceilalţi conducători îi aduceam la cunoştinţă lui Neculaie. Poate mai semna ca «primarul» contracte, dar el nu avea obligaţia să cunoască regulamentele. Împreună cu şefii contabili, cei care au condus clubul aveau răspunderea morală, penală şi materială. Lucru normal pentru orice manager de societate“, a mai spus Romeo Paşcu (foto medalion).

„Am evitat falimentul, dar...“

Preşedintele onorific al FC Braşov a dezvăluit că în urmă cu cîteva zile a reuşit să evite intrarea în faliment a clubului, însă ceea ce se întîmplă acum poate pune capac activităţii fotbalistice. „Doar eu cu Dochiţa şi administratorul judiciar ştim cum am reuşit să blocăm intrarea în faliment cerută de fostul jucător Diogo Santos. Am găsit înţelegere la jucător prin intermediul avocatei care îl reprezintă. Am reuşit să evităm falimentul, dar tare mă tem că echipa îşi poate lua zborul din fotbal în urma evenimentelor de joi. Noaptea este un sfetnic bun şi lucrurile vor merge în direcţia bună“, a comentat „generalul Romel“.

Adi Marica
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-18: Revenire de senzatie a stegarilor in fata Chindiei (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-18: La noi e stabilitate! (Campionat)
2013-04-18: GSP va prezinta superlativele rundei a 26-a - Şi-au ascuţit colţii (Presa: Gazeta Sporturilor)
2013-04-18: Szabo: Vrem sa caștigăm meciul cu Oțelul Galați (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-18: Szabo: Nu mi-am propus sa fiu cel mai tare din oraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-18: Titlul in citiva ani :) (Club)
2011-04-18: Minge blestemata (Campionat)
2008-04-18: Nu este revansa! (Club)
2008-04-18: Galeria Steagu' Rosu! (Special)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. @riciu (2016-02-02)
cei ce au favorizat indivizi ca neculaie si pe altii ca el si i-au improprietarit cu intreprinderi ca roman, tractorul, etc..."cumparate" la preturi... "de nimic", fara datorii, si care ulterior au fost vandute la fier vechi, ar trebui condamnati la moarte ! chiar si pedeapsa capitala, la care, din pacate,s-a renuntat, este prea blanda pentru faptele lor ce se contituie in prejudiciu adus avutiei nationale .

2. riciu (2016-02-01)
pentru playa de mierda:amigo, normal era sa traduci textul, daca vrei sa comunici cu ceilalti. oricum, niciolae a scos(dupa parerea unui prieten al meu, mic investitor) un miliard de dolari numai din fier vechi din fostele uzine "steagu rosu"...

3. playa del carmen (2016-02-01)
citeste asta daca intelegi engleza, si nu mai spune ca poti cumpara cetatenia americana: a foreign national cannot directly purchase a u.s. citizenship. however, a deep-pocketed foreigner can invest his money into a new u.s. commercial enterprise, obtain a conditional permanent residency, remove conditions of residence, and could then apply for u.s. citizenship. under the immigrant investor program, or the eb-5 program, a foreign investor could obtain a conditional permanent residency by investing in a new commercial enterprise and creating or preserving 10 full-time jobs. the investment requirement is either a minimum of $1,000,000 or $500,000. most investors take the latter route. however, to be able to invest a minimum of $500,000 the investment needs to be made in a rural or high unemployment area, also known as a targeted employment area (tea). under the $1,000,000 option the foreign investor could invest in any location he/she desires. the job requirement for either option is the same--create or preserve 10 full-time jobs. take note that an investor could only claim to preserve jobs in teas. the definition of job creation is expanded if one decides to invest in a commercial enterprise affiliated with a regional center. being affiliated with a regional center allows the foreign investor's job creation requirement to be fulfilled by indirect jobs. most immigrant investors file their eb-5 petition through regional centers. once the foreign investor's i-526 petition has been approved, form filed along with the eb-5 petition, he/she will be granted a conditional permanent residency--admission to the u.s. with a two year conditional period. 90 days before the second anniversary of one's admission to the u.s. as a conditional permanent resident an entrepreneur can submit a i-829 petition to remove the conditions of residence from his/her green card. the petition form must be completed along with a list of requirements. if the petition is approved the investor will become a lawful permanent resident. five years after an immigrant has entered the u.s., he/she is eligible for citizenship.

4. doamne ajuta sa scapam de mos nicolae (2016-02-01)
„În data de 16 februarie așteptăm ca instanța să ne aprobe planul de reorganizare, bineînțeles cu acordul celor de la finanțe”, a declarat dochița, care crede că decizia judecătoriei brașov va fi „în proporție de 90%” una pozitivă. În caz contrar, așa cum a relatat sursa citată, „s-a dus tot...”. altfel, ioan nicolae, cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscală, delapidare, fals în înscrisuri și spălare de bani, le-a transmis celor de la fc brașov că, de acum, el nu mai are nici o treabă cu echipa. „vrea să renunțe la tot, gratis!”, ne-a precizat vasile dochița. președintele executiv a afirmat, de asemenea, că sunt mai mulți oameni de afaceri, cu putere mai mică sau mai mare financiară, interesați să investească în fc brașov, însă totul se va hotărî după data de 16 februarie.

5. @playa del carmen (2016-01-31)
stimate interlocutor, cel ce plateste 5ooo.ooo dolari statului american obtine cetatenia ; neculaie are dubla cetatenie, romano-americana si n-a locuit 5ani in s.u.a. /... incercati si veti vedea !

6. bufnita moldoveneasca (2016-01-30)
vasilica moldovene, cara-te inapoi la sobolanii tai din moldova, ce cauti in ardeal, mexicanii iti dau clase idiotule....

7. Vasilica (2016-01-30)
nuuuuu.... america nu e "romanica"...de aia e plin de bufnițe care sunt la cerșit acolo! hai...mexicane,ne lași...

8. playa del carmen (2016-01-30)
brasovene, perfect de acord cu tine in ceea cel priveste pe hotul nicolaie, un singur lucru nu sunt de acord cu tine: cetatenia americana se obtine, nu se cumpara, trebuie sa stai legal minimum 5 ani ca sa o obtii...sa nu crezi ca america e un fel de romanica unde totul se cumpara si vinde....

9. brasovean: "Neculaie...Basma curata" (2016-01-30)
scenariu arhi-cunoscut in cazuri penale: inculpatul(neculaie) nu recunoaste nimic din acuzatiile ce i se aduc, iar corifeul(slugoiul)lui. romeo paşcu...ii ia apararea, dand vina-exclusiv, pe presedintii de club si pe, ...sefii contabili" ,afirmand-textual, ca nu înţelege de ce neculaie este făcut răspunzător, pentru că, în opinia lui „romel“, acesta nu conducea clubul(!?!) „nu văd de ce neculaie este făcut răspunzător, sau poate nu cunosc eu alte amănunte. eu sînt convins că datoriile enorme la stat vehiculate în presă sînt rezultatul contractelor încheiate de foştii preşedinţi ai clubului. am văzut contracte la fc braşov, în anii trecuţi, .... toţi preşedinţii care au fost la club au avut drept de semnătură, începînd cu mine care am condus clubul la începutul anilor 2000. ce pot spune este că ioan neculaie nu conducea efectiv clubul, el doar venea la meciuri şi mai dădea, cîteodată, pe la sediul clubului. noi, conducătorii, aveam răspunderea pentru că eram de specialitate. Şi eu, dar şi ceilalţi conducători îi aduceam la cunoştinţă lui neculaie. poate mai semna ca «primarul» contracte, dar el nu avea obligaţia să cunoască regulamentele. Împreună cu şefii contabili, cei care au condus clubul aveau răspunderea morală, penală şi materială. lucru normal pentru orice manager de societate“, a mai spus romeo paşcu "

10. laurgom (2016-01-30)
dochita a declarat acum cateva minute la sptfm ca nu e nici o problema treaba merge inainte, indiferent de ce se intampla cu nicolae.

11. Suporter (2016-01-30)
va plangenti ca nu vin fundasi centrali...dar adi marica l-a criticat in presa pe hlinca care a plecat exact cand a trebuit...inclin sa cred ca adi marica era prieten cu hlinca si l-a avertizat de haosul care urma sa se intample la brasov...felicitari adi marica!

12. brasovean (2016-01-30)
neculaie va scapa si de aceasta data( in antecedente mai are doua condamnari cu suspendare ) din pacate ! apropos, de ce si-a luat(cumparat) si cetatenie americana?

13. steagu 1958-2015 (2016-01-30)
chiar daca neculae imi este antipatic, consider ca ,controlul judiciar poate ajuta clubul sa se regrupeze rapid !daca nu, situatia este foarte dificila! ce fundasi centrali vin la o echipa aflata si in insolventa si cu patronul arestat care si-a luat mana de pe echipa? nu va asteptati ca primaria sau cj sa investeasca la fc , ei votandu-si zilele acestea bugetul pe 2016.investitori nu apar decat daca se vinde clubul cu active si pasive.dv. ati investi in aceasta situatie incalcita, fiindca nu sti ce cumperi!va fi un mare paradox....sa promovam si nu avem conditii de licentiere pt. liga 1!ar fi o moarte frumoasa!

14. pateu (2016-01-30)
steagu sintem noi,nu borfasul moldovean! vedem noi ce facem dar,parca se vede luminita de la capatul tunelului!hai steagu!!!!!

15. pateu (2016-01-30)
in sfarsit!a venit ziua la care visez de mult,de mult!!!

16. marian (2016-01-30)
daca luni nu apare legitimatia eu frtele celui mai talentat fotbalist pe care la avut bv vreo data ,o sa bag clubul in faliment,misca la treaba vijule,

17. PT JEGOSII DE BV (2016-01-30): -2 puncte :: Afisare comentariu
18. cautator de legitimatii furate (2016-01-30)
legitimatia vijule ,luni te faci legitimatie

19. slefuitor de talente (2016-01-30)
si asta nu este decit inceputul sfirsitului celor care credeau ca distrug un jucator fff talentat, dar surprize surprize ,doamne doamne

20. tot jmecheru (2016-01-30)
fa bine si scoate legitimatia ca altfel il urmezi pe seftu ,stie viju de ce

21. jmecher de ploiesti (2016-01-29)
scirba a primit ce merita,vijule tinete bine urmezi

22. comentand cele de mai sus: (2016-01-29)
• „neculaie şi-a luat mîna de pe club, asta indiferent de soluţionarea dosarului“, spune romeo paşcu(citat din barbologia tipica a lui 'nea romel ) ...din cate stim si noi, "prostii" , in cazul clubului aflat in insolventa, factorul de decizie este reprezentat de administratorul judiciar; si nu neculaie si-a luat mana de pe club, de buna voie ! nu te mai chinui 'nea romica, sa-i cosmetizezi imaginea asa-zisului "patron" !

23. laurgom (2016-01-29)
asta inseamna sa fi mafiot! sa devalizezi tot ce prinzi, sa te faci ca investesti, si sa combini in asa hal, incat sa mai **** si niste tva, dupa sa vinzi terenuri unei echipe de fotbal!!! venea vreo parasuta si trebuia cash nene, intre timp mai dadeai din gura pe la tv, de radeau si copii, binenteles nu plateai nici un salariu, nimik. aparea-i dupa curat ca uite cum te sacrifici pentru club si oras, si cruduta, su curu lu nu stiu ce pocnitoare, de te lua transpiratile. dar maine mai scoteai fraudulos si ultima faramitura. asta e sa fi mafiot sa te duci la parnaie si sa stai linistit, ca pentru niste chischirei vine si pelinel sa ramana insarcinata, bani sunt unde trebuie. pentru cei ce se tot intreaba ca ce fgacem fara nicolae. simplu parca a murit, nu a zis ca ia mana de pe club. nu vedeti cum a ajuns stere sa fie cine e. trebuia datoria platita, sau spalati niste bani, de ce nu face public contractul stere? asa ca adio mafiotule, noi ramenem cu steagul nostru, paraca mai curat.

24. (IP 79.116.212.145) (2016-01-29)
pai ce sa facem echipa asta traieste si fara mosul asta nenorocit......banii pana acuma au venit in felul urmator 50 de mii de la chajna in urma transferului lui florin iacob,50 de mii de la dinamo pe olteanu si vreo 35 de mii de la maurer ca si sponsor al echipei+ce a adus dochita de acasa.eu nu cred ca nicolae a bagat vreun ban la echipa pe anu asta.

25. (IP 82.137.9.128) (2016-01-29)
dar cu steagu ce facem????!!!

26. steagu (2016-01-29)
"...scopul de a ajuta s.c fotbal club s.a brașov să stabilească în mod fraudulos un tva deductibil în cuantum de 6.969.266,88 lei, prin înregistrarea în contabilitatea s.c fotbal club s.a brașov a unei operațiuni nereale, respectiv a achiziției la data de 24.01.2014 de către aceasta din urmă societate a unei presupuse investiții de la s.c icim s.a brașov constând într-o bază sportivă situată în municipiul brașov. valoarea pretinsei investiții atestată de înscrisurile înregistrate în contabilitatea s.c fotbal club s.a brașov a fost stabilită la suma de 36.007.878, 88de lei (din care 6.969.266,88 de lei tva), deși în realitate s.c fotbal club s.a brașov nu a dobândit niciun drept concret și niciun bun în urma respectivei tranzacții, această tranzacție neavând valoare economică"....................... voi ce intelegeti din asta???? eu inteleg ca nicolaie a incercat sa treaca baza icim de la sc icim sa la sc fc brasov sa. daca e asa, ar fi un luctu foarte bun, nu inteleg care e problema... cum adica "s.c fotbal club s.a brașov nu a dobândit niciun drept concret și niciun bun în urma respectivei tranzacții", cand se intelege ca a primit in proprietate baza icim????

27. steagu (2016-01-29)
de-a lungul anilor in care am intrat pe acest site, am scris poate de sute de ori despre jaful pe care il face acest gunoi nicolaie la steagu si toti banii pe care ii scoate din club si ii baga in buzunar sau ii cheltuie cu parasutele de pe taraf tv... ma bucur ca in sfarsit l-a prins cineva si ii doresc multi, multi ani sa stea la racoare!!!!!!!! insa in acelas timp bineinteles ca sunt foarte ingrijorat de soarte clubului. macar acum, in al 12-lea ceas sa dea echipa, fie lui maurer, primariei sau altcuiva!!!!

28. FAN (2016-01-29)
"investitor", "finantator" ,"patron" - in cazul lui neculaie mai degraba capusa, si- batut joc de clubul de fotbal , de suporterii echipei, facnd manarii si combinatii dupa bunul plac. d-aia nu a vrut sa renunte la echipa si nu acceptat nici o asociere cu altcineva. macar acum sa-l curete de tot, si toti cei de pe langa el.

29. Mircea (2016-01-29)
acum incep si eu sa inteleg !,stere numit antrenor principal, cu mana libera de la stapan, pai cand tata socrul lui stere era in cardasie cu patronul...!!! te mai poti mira ?, secundul ar fi facut treaba mai buna decat adi szabou ???

30. laurgom (2016-01-29)
intreb si eu... 90 milioane ramase necheltuite la primarie anul trecut? nicolae evaziune de 40 mil, deci astia au fost ascunsi fata de stat? pai cat draq a supt ast5a de la club: bai nebunilor si uni i tin partea ca vai de mine. pai el a sustras trei milioane de euro, si adica clubul asta nu s-ar putea descurca singur? steagu suntem noi.

31. bad boys sacele (2016-01-29)
paote domnii procurori vor include pe lista de bunuri vandabile pentru recuperarea prejudiciului activele, patrimoniul si palmaresul clubului. asa s-ar putea face o schimbare de patron...

32. manareli marca nicolae (2016-01-29)
mosul asta pervers a scos de la club in ultimii 5 ani o gramada de baniîn calitate de acţionar majoritar, administrator de fapt al sc fotbal club braŞov s.a. şi singura persoană cu drept de semnătură în această firmă, la data de 27.12.2010 inculpatul neculaie ioan a retras fără justificare legală din contul de casă al acestei societăţi, suma de 9.830.000 lei, iar la data de 30.12.2011 suma de 3.900.000 lei, iar pentru a da aparenţă de legalitate acestor retrageri a înregistrat în evidenţele societăţii antecontractul de vânzare-cumpărare nr. 1648 din 18.05.2012 încheiat între neculaie ioan şi sc fotbal club braŞov sa prin care primul s-a obligat în schimbul sumei de 4.156.400 euro să transfere proprietatea asupra a două terenuri din extravilanul comunei sânpetru, jud. braşov, pe care acesta le achiziţionase în data de 20.09.2011 cu suma de 871.346, 41 lei, bunul fiind vândut astfel la un preţ de peste 20 de ori mai mare faţă de preţul de achiziţie.

33. laurgom (2016-01-29)
da, ca aia erau prosti sa-l salte fara probe certe. clar furaciune, si se mai da mare investitor.


La acest articol au comentat 19 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!