Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9408 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

04.Jan.2016: Presa: Monitorul Expres

Mirel Radoi, antrenor la FC Brasov?  12 5765 accesari

• Fostul antrenor al Stelei a discutat cu şefii de la FC Braşov imediat după Revelion l Romeo Paşcu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat varianta numirii lui Rădoi la FC Braşov
• „Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Mai multe nu vreau să comentez“, a spus Paşcu

Multe incertitudini la FC Braşov în acest moment. Se vorbeşte tot mai insistent de o revoluţie în cadrul lotului, dar şi de o schimbare la nivelul băncii tehnice. La finalul anului trecut, patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, şi-a manifestat public nemulţumirile legate de echipă. Vizaţi au fost jucătorii, dar şi antrenorul Adrian Szabo. „Locul 5 la finalul anului în Liga a 2-a nu e bine deloc. Nu am cum să fiu mulţumit cu acest loc. S-au întîmplat nişte lucruri care mie nu mi-au plăcut, astfel că aştept ca preşedintele clubului să ia măsurile care se impun“, spunea Neculaie. La rîndul său, antrenorul Adrian Szabo este conştient că presiunea pusă de patron nu este întîmplătoare şi se aşteaptă la orice. „Măsuri pot fi luate la nivelul băncii tehnice sau la nivelul echipei. E firesc ca atunci cînd lucrurile nu merg bine să se întîmple un şoc la echipă. Eu ce să vorbesc acum despre viitor, dacă viitorul este incert! Pot pica în ridicol“, spunea Adrian Szabo, înaintea Crăciunului.

Rădoi, ofertat de FC Braşov

Dacă pînă la finalul lui 2015 lucrurile au îngheţat la FC Braşov, odată cu intrarea în noul an, şefii lui FC Braşov au început să se mişte. Sîmbătă, 2 ianuarie, Romeo Paşcu a fost văzut în jurul prînzului, la Hotelul Rozmarin din Predeal, discutînd cu Mirel Rădoi (foto) (34 de ani), fostul jucător şi antrenor al Stelei. Se pare că vizita oficialului lui FC Braşov nu a fost deloc întîmplătoare, iar Rădoi ar fi primit chiar o ofertă de a o prelua pe FC Braşov încă din această iarnă. Paşcu a confirmat întîlnirea cu Rădoi, dar nu a dorit să detalieze discuţia cu tînărul tehnician. „Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta“, a declarat Romeo Paşcu. Cel mai probabil, Rădoi va da un răspuns celor de la FC Braşov pînă miercuri.

A refuzat o ofertă din Golf

Mirel Rădoi a primit la finalul lunii decembrie o ofertă de la un club din Arabia Saudită, dar a refuzat pe motiv că nu vrea să-i trădeze pe fanii lui Al Hilal. Fostul internaţional român a rămas o legendă al lui Al Hilal, club pentru care a jucat în perioada 2009-2011. Conform goal.com, ediţia în arabă, Mirel Rădoi a declarat că a primit o ofertă de 500.000 de euro pe sezon, de la un club important din Arabia Saudită. Le-a transmis însă arabilor că iubeşte un singur club în fotbalul saudit, pe Al Hilal. Pe lîngă FC Braşov, Mirel Rădoi mai este dorit şi la SCM Piteşti, liga a treia din România, acolo unde a fost instalat antrenor Nicolae Dică, fostul său colaborator de la Steaua. „Mi-aş dori foarte mult ca Mirel să vină alături de mine. A fost ideea mea, am vorbit cu cei din conducere. Cînd le-am spus că mi-aş dori ca Mirel să vină lîngă mine, să fie managerul clubului sau director sportiv, cei din conducere au fost de acord. Va fi greu să îl conving, dar sper ca în cîteva zile să îmi dea un răspuns pozitiv“, spunea Dică la finalul anului trecut.

Mandat scurt la prima experienţă ca antrenor

Rădoi şi-a început cariera de antrenor principal vara trecută la Steaua. Rădoi a ocupat funcţia de director sportiv al Stelei deoarece nu deţine licenţă de antrenor. La finalul lunii noiembrie, Rădoi a demisionat, după înfrîngerea suferită la Piteşti, cu scorul de 0-1, în faţa Astrei. Cîteva zile mai tîrziu, Gigi Becali îl instala pe Laurenţiu Reghecampf la Steaua. „Am luat hotărîrea de a nu mai continua la Steaua, e momentul să ne despărţim. Rezultatele echipei de pînă acum m-au făcut să iau această decizie. Din păcate nu s-a mai putut şi îmi asum această responsabilitate. Eu trebuie să fiu primul care pleacă“, spunea Rădoi la finalul mandatului său la Steaua. Mirel Rădoi a condus Steaua în 19 partide de Liga 1, în care a obţinut 8 victorii şi 6 remize, dar a pierdut 5 jocuri. În preliminariile UEFA Champions League, Steaua a disputat patru partide, din care a cîştigat una, a obţinut o remiză şi a pierdut de două ori. În preliminariile UEFA Europa League, campionii şi-au împărţit victoriile cu Rosenborg BK, norvegienii calificîndu-se datorită numărului de goluri marcate.

Adi Marica



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-19: Te injur, Bogdan Rusu! (Campionat)
2016-04-19: Stegarii vor sa-i dea o lectie profesorului Pustai (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-19: Se poate! (Campionat)
2013-04-19: Szabo il apreciază pe Grigoraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-19: Etape decisive (Campionat)
2011-04-19: FC Brasov in Saptamina Mare! (Cupa Romaniei)
2011-04-19: Ce-mi doresc in Ghencea... (Cupa Romaniei)
2010-04-19: Manual de emotii (Campionat)
2008-04-19: FC Brasov - Prefab Modelu 1:0 (Liga a II-a)
2007-04-19: Dovediti ca aveti valoare! ()
2007-04-19: Optimism ()
2006-04-19: Stadion european la Brasov? (Sport)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. Augusta Ibramhim (2020-08-31)
salut, căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! global finance limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? ești în datorii? aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice fel, puteți contacta doamna augusta ibramhim și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna augusta ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com. de asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere. mulțumiri. e-mail: augustaibramhim11@gmail.com  application data 1) numele complet: 2) Țara: 3) adresa: 4) stat: 5) sex: 6) starea civilă: 7) ocupatia: 8) număr de telefon: 9) poziția curentă la locul de muncă: 10) venit lunar: 11) suma imprumutata necesara: 12) durata împrumutului: 13) scopul împrumutului: 14) religia: 15) ați aplicat înainte: 16) data nașterii: mulțumiri

2. Anghel (2017-10-01)
ba voi aveti besini in cap? suntem aici pentru fotbal, nu pentru imprumuturile voastre de doi bani! jet!

3. ADRIANA JAVIER (2016-10-02)
bună ziua, numele meu este adriana javier, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 200.000 €. aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. în decembrie 2014, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna camila pedro, că în cele din urmă m-au ajutat obținerea unui credit într-o companie. mamă bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, înregistrați numai prin dna camila pedro prin e-mail: camilapedro93@gmail.com. de asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: javieradriana93@gmail.com. dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere. mulțumesc.

4. stegar (2016-01-05)
radoi are oricum mai multi bani decat nicolaie, poate il convinge sa mai platesca si el ceva din restante ;)))) nu ar strica nici sa mai intre si in teren putin sa-i invete ce-i aia fotbal pe amatorii care sunt acuma la echipa

5. steagu 1958-2015 (2016-01-05)
in afara de a fi stegar adevarat( fiindca altcineva nu i-a propus sa antreneze ) szabo este slab profesional! la intalnirea generatiei 2001 nici nu a fost invitat!va spune acest lucru ceva?

6. brasovean (2016-01-04)
despre d-l szabo(un stegar adevarat) puteti spune diverse, dar nu cred ca ar fi blatist; daca la meciul cu chindia a fost blat(pt. pariuri)adrian szabo n-ar fi indraznit sa faca asa ceva singur,fara sa i se impuna, fara a primi ordin de la ioan neculaie, prin "scula sa" romeo pascu! iar daca faptul "a rasuflat" si s-a trambitat prin vocea cinstita lui ionut putanu(caruia ii urez, un sincer, "la multi ani!" de ziua sa onomastica, sf. ioan) jucatorul in cauza a intrat in vizorul mafiotilor mai sus mentionati si se doreste indepartarea lui (acest fapt se confirma prin spusele lui pascu in articolul de mai sus:"am discutat şi cu dică, pentru că vrea la scm piteşti un jucător de la fc braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la viitorul"...banuiesc ca la putanu se referea ...dragul de "romel"....

7. steagu 1958-2015 (2016-01-04)
in primul rand va urez tuturor -la multi ani!-. din nou diversiune gen pascu! din nou perdele de fum aruncate pt. a ne prostii!dar sa vedem de ce radoi ...nu..! din nou antrenori steaua ,dinam0, rapid? numai in anii 50 cei fara scoala erau **** primari, directori, chiar daca ,nativ, unii aveau calitati...adica termina ,baiete ,scoala si om vedea apoi! ma gandeam di ce bani traieste in spania lacatus? daca are din ce trai, ar putea 6 luni sa vina la brasov, chiar pe gratis caci din bartolomeu pana in ghencea a fost un drum scurt! asa ca sa mai avem ce barfi la inceputul anului! ! apropo, stiti marin cand are ceva de ros se duce la rozmarin! asa a facut si pascu, avea ceva de ros, respectiv...........a noastra!

8. Andrei (2016-01-04)
chiar daca erau si alti potentiali antrenori care se ne ajute zic ca radoi nu e o varianta rea. mi se pare ca e tipul de om care va da tot ce poate pentru a isi demonstra capabilitatea si pentru a promova. e tipul de antrenor de care avam nevoie inca de la inceputul sezonului, cineva care sa se impuna si sa ii motiveze pe baieti. chiar daca nu va putea sa dea indicatii de pe banca cred ca o sa fie o schimbare in bine. macar scapam de blatistul de szabo. fortza steagu!

9. Stegar (2016-01-04)
daca ar venu radoi poate ar putea sa aduca si jucatori buni care sa intareasca echipa.el vine la brasov sa promoveze!poate o sa fie cu noroc.forza brasov!

10. fc bv (2016-01-04)
nu este prost nea romica .pe lângă antrenor isi i-a si finanțator.

11. bad boys sacele (2016-01-04)
la multi ani stegari! sper sa nu incepem anul atat de prost cu radoi sau talnar. daca tot vrei sa schimbi antrenorul, il schimbi cu unul mai bun, nu cu directori tehnici...

12. brasovean (2016-01-04)
bineinteles ca noi, stegarii adevarati nu suntem de acord !!! romeo pascu si ioan neculaie merg din greseala in greseala, din prostie in idiotenie ! este cazul ca ei sa-si dea demisia, sa plece cat mai urgent!!!


La acest articol au comentat 11 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!