Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9297 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

12.Jan.2015: Presa: Monitorul Expres

Lokica şi Zotta şi-au expus planurile la FC Braşov  0 2398 accesari

• Antrenorul croat nu se teme de problemele financiare de la Braşov şi crede că va salva echipa de la retrogradare
• Zotta promite rezolvarea problemelor financiare şi anunţă că la echipă vor rămîne doar „jucătorii cu caracter“
• De la primul antrenament al „stegarilor“ din 2015 au absentat nemotivat Machado, Madeira şi Serginho

Vjekoslav Lokica, noul antrenor al Braşovului a sosit sîmbătă la Braşov, iar ieri a condus primul antrenament. Înainte de prima şedinţă de pregătire, Lokica şi cei din stafful său (Balint, Nicolau şi Şanta) au avut o discuţie cu directorul general al clubului, Constantin Zotta, după care croatul a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă. Lokica a surprins la prezentarea oficială prin a citi, de pe cîteva foi, un CV, începînd cu data naşterii şi tot parcursul său în fotbal ca jucator şi antrenor, dar şi faptul că a terminat Facultatea de Inginerie Mecanică. Apoi le-a mulţumit lui Neculaie şi Zotta pentru încrederea acordată. Croatul va lucra alături de „secundul“ Laszlo Balint şi preparatorul fizic Lucian Nicolau, în timp ce de pregătirea portarilor se va ocupa Andrei Şanta.

Lokica, obişnuit să lucreze cu jucători nemulţumiţi

Croatul a precizat că nu se teme de problemele financiare cu care se confruntă clubul braşovean, mai ales, că s-a confruntat cu probleme şi mai mari la Sibenik, unde a lucrat şi cu jucători neplătiţi de 9 luni! „Sînt onorat că sînt la FC Braşov şi le mulţumesc celor din conducere pentru încrederea pe care o au în mine. FC Braşov este o provocare pentru mine. Am urmărit pe DVD mai multe meciuri ale echipei din prima parte a campionatului, am vorbit şi cu Leko şi Aganovic. Avem timp suficient să pregătim primul meci oficial, cel cu Petrolul. Sînt convins că FC Braşov nu va retrograda. Ştiu la ce muncă m-am înhămat, cunosc situaţia clubului, dar pot spune că peste tot sînt probleme financiare. La Sibenik pot să vă spun că am lucrat cu fotbalişti neplătiţi de nouă luni!“, a declarat Lokica, antrenor care va încasa la Braşov un salariu excelent pentru Liga I, circa 7.000 de euro pe lună! Aşadar, toate motivele pentru o stare de optimism la începutul mandatului.

Lokica are susţinere totală

La rîndul său, Zotta a precizat că Lokica are susţinere totală din partea conducerii clubului şi este convins că antrenorul va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul. „Începem partea a doua a unui sezon foarte, foarte greu, dar extrem de important pentru FC Braşov. Am luat decizia să punem un nou antrenor, pe Vjekoslav Lokica, în care eu am mare încredere şi în care ne punem mari speranţe. Nu este o muncă uşoară, este o muncă grea pentru că peste tot sînt probleme, dar nu avem ce face, ba dimpotrivă, trebuie să facem totul pentru a trece cu bine peste această perioadă. Iar eu am mare încredere, sînt convins, de fapt, că aşa se va întîmpla, iar la finalul sezonului FC Braşov va fi tot în Liga I“, a precizat oficialul lui FC Braşov.

Vin banii

Zotta a dat asigurări că pînă la plecarea în stagiul din Antalya, la FC Braşov se vor rezolva şi restanţele financiare, acesta fiind de altfel principalul motiv pentru care a fost de acord să îl transfere pe Enceanu la Steaua. „În mod sigur pînă la plecarea în cantonamentul din Antalya, din 25 ianuarie, se vor rezolva şi restanţele faţă de băieţi. De altfel, acesta a fost şi principalul motiv pentru care clubul a acceptat oferta în ceea ce priveşte transferul lui Enceanu. În alte condiţii, cu siguranţă nu dădeam drumul unui jucător tînăr şi talentat cum e el. 100% problemele financiare vor fi rezolvate. Săptămîna viitoare vom rezolva o parte din aceste probleme, apoi în următoarele două săptămîni, cînd vom primi şi banii din drepturile tv, lucrurile se vor regla“, a precizat Zotta.

Jucătorii croaţi refuză să vină la Braşov

Deşi cei de la FC Braşov au discutat cu cei de la Dinamo Zagreb un parteneriat prin care clubul croat ar fi împrumutat fotbalişti la Braşov, se pare că lucrurile sînt departe de a fi rezolvate. Motivul? Jucătorii croaţi refuză să vină la Braşov! „Principalul nostru obiectiv este să ne salvăm de la retrogradare şi apoi să reuşim să construim o echipă competitivă anul viitor. Lucrăm în acest moment la transferuri, vor veni cu siguranţă jucători din afara ţării, însă din păcate au apărut ceva probleme. Ne-am înţeles cu Dinamo Zagreb în privinţa lor, dar au apărut probleme cu ei, pentru că ştiu şi ei foarte bine situaţia din fotbalul românesc şi nu sînt dispuşi să semnăm ceva. Dar eu am mare încredere că pînă la urmă şi aceste probleme se vor rezolva şi vom reuşi să aducem cîţiva jucători la Braşov, indiferent că sînt străini sau români, care să crească valoarea lotului“, a spus Zotta.

„Avem nevoie de luptători“

Directorul general al FC Braşov a lansat şi un avertisment pentru jucătorii care se lamentează şi anunţă că sita va cerne pînă la începerea campionatului. „Jucătorii trebuie să arate că au caracter indiferent de condiţii. Cine înţelege acest lucru, bine, cine nu, pleacă! Nu avem nevoie de jucători în lot care se lamentează, ci de luptători. 80% din jucătorii din lot îşi termină contractele, astfel că va urma o perioadă de evaluare să vedem pe cine vom putea conta. Vom face tot posibilul ca la acest club să rămînă şi să vină numai caractere. “

„Nu vreau să ajungem în situaţia de a falimenta clubul“

Constantin Zotta a subliniat că FC Braşov este „unul dintre cele mai sănătoase cluburi din Liga I. Peste tot sînt probleme, nu doar la noi, iar din acest punct de vedere, cred că FC Braşov este una dintre cele mai sănătoase echipe. Chiar şi aşa, în condiţiile în care şi noi avem restanţe mari la jucători. Nu vreau să dau nume, dar ştiu două cluburi care au ajuns pe primele locuri sezonul trecut, dar aveau o balanţă negativă de 3-4 milioane de euro. Noi nu vrem să ajungem în această situaţie şi să falimentăm clubul şi de asta pot spune că din acest punct de vedere sîntem printre echipele care stau foarte bine“, a precizat Zotta.

Portughezii au dezertat!

După conferinţa de presă, Lokica a fost prezentat jucătorilor în vestiar de către Zotta, apoi tehnicianul croat a condus prima şedinţă de pregătire pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM. De la reunire au lipsit portughezii Ricardo MACHADO, Bruno MADEIRA şi Serginho, toţi trei aflaţi în litigiu cu clubul braşovean. Jucătorii braşoveni se vor pregăti la baza proprie pînă pe 25 ianuarie, cînd este programată plecarea în stagiul din Antalya. Pînă atunci, marţi şi miercuri este programată vizita medicală, dar şi două meciuri amicale cu echipe din eşaloane inferioare. „Pînă la începerea campionatului, echipa va juca 10 partide de pregătire. Primele două vor fi la Braşov, apoi şase în Antalya şi încă două la Braşov la revenirea echipei în ţară“, a precizat Zotta.

Lotul prezent la reunire

• Portari: Iacob, Marinescu, Mutu, Căucă
Fundaşi: Străuţ, Vagner, Leko, Santos, Frîncu, Barna
Mijlocaşi: Grigorie, Păun, Cristea, Ciocîlteu, Ispas, Aganovic, Marian CONSTANTINESCU, Horia POPA, Moraru, Petriş, Remeş
Atacanţi: Liviu GANEA, Buga, Tîră, Grigoraş.

Melania Gavrila si Adi Marica



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-18: Revenire de senzatie a stegarilor in fata Chindiei (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-18: La noi e stabilitate! (Campionat)
2013-04-18: GSP va prezinta superlativele rundei a 26-a - Şi-au ascuţit colţii (Presa: Gazeta Sporturilor)
2013-04-18: Szabo: Vrem sa caștigăm meciul cu Oțelul Galați (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-18: Szabo: Nu mi-am propus sa fiu cel mai tare din oraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-18: Titlul in citiva ani :) (Club)
2011-04-18: Minge blestemata (Campionat)
2008-04-18: Nu este revansa! (Club)
2008-04-18: Galeria Steagu' Rosu! (Special)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!