Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9245 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

18.Jul.2014: Campionat

Un meci pentru o iarna linistita...  67 6270 accesari

1-4 cu Astra si la revedere Cupa Ligii. Nu stiu daca meciul a fost trintit de jucatori sau daca valoarea adversarilor a fost mult peste a noastra. Cert este ca stegarii vor intra mai repede in vacanta, tinind cont ca sferturile Cupei Ligii s-ar fi disputat in decembrie, dupa ultima etapa de campionat.

Nu am putut emite pretentii la acest meci, am parut ca suntem mult sub cei de la Astra. Lipsa de interes? Este oare plata pe care jucatorii i-o datorau lui Nicolaie? Dar suporterilor? Suporterii sunt in plus in acest conflict, ei sunt doar cei care spera ca pe teren nu exista decit mingea si portile, nu si problemele financiare. Nu stiu daca sa ne dorim ca acest meci sa fi fost tratat ca unul amical de catre jucatori sau ca Astra este cu citeva clase peste noi... Ma gindeam in timpul meciului ca nu e nici o problema in aceasta infringere. Nu cu Astra ne luptam noi in campionat pentru evitarea celor 6 locuri retrogradante.

Cu Astra vom vedea daca vom putea ciupi un punct din cele doua intilniri. Problema noastra o reprezinta celelalte echipe, mai de valoarea noastra. Acolo se va da lupta cea mare. Cu aceia ne vom masura puterile. Talnar spunea dupa meci ca se astepta ca jucatorii sa trateze aceasta partida ca si cind veneau de pe plaja. Ca pe un meci amical, fara importanta. Jucatorii nu l-au "dezamagit". Au pierdut fara drept de apel, dar mai mult decit atit, au aratat ca o echipa fara motivatie, fara dorinta de a juca. Am avut un ax central al apararii dezastruos, cu Santos si Machado care mai de care mai inexact, un centru al terenului inexistent (Catalin Munteanu-Madeira-Calin Cristea), iar exemplele negative pot continua. La cornere era promenada in careul nostru, la (contra)atacuri apararea era bulevard prin jocul la offside. Nu am reusit sa inteleg schimbarea lui Serginho in primele minute, la 0-2, cind golurile se marcasera pe partea cealalta...

In fine, sa zicem ca n-am putut mai mult. Am bifat o prima eliminare din cele 3 competitii existente, asteptam sa vedem cum vor fi tratate urmatoarele doua... Talnar a folosit pentru acest meci urmatorii jucatori imbracati in galben-negru: iacob - vagner, machado, santos, serginho(barna) - constantinescu (h.popa), c.munteanu, madeira, c.cristea, aganovic (ganea) - buga.

PS: Daca meciul a fost pe bune, mai ramine o intrebare: unde e pregatirea aia spartana facuta de Talnar? Cea in care aspectul fizic conta mai mult decit cel tehnic?

 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2018-04-16: Doar AS SR Brasov tine steagul sus (Campionat)
2015-04-16: Zotta a răbufnit la conferința de presă! (Presa: Monitorul Expres)
2015-04-16: Adi Szabo: Mă consider mai puternic (Presa: Monitorul Expres)
2014-04-16: Noul antrenor al Coronei vrea să contribuie la salvarea lui FC Braşov de la retrogradare: De ce să nu-i ajutăm? (Presa: Prosport)
2014-04-16: Teren groaznic, fotbal puţin, rezultat care nu ajută prea mult (Presa: Transilvania Expres)
2014-04-16: Stegarii s-au mulţumit cu puţin (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-16: Vaslui talent-show: Balint nu a reuşit să resuciteze gruparea moldoveană (Presa: Gazeta Sporturilor)
2013-04-16: Arbitru adver(b/s) (Campionat)
2013-04-16: Punct muncit obtinut la Vaslui (Presa: fcbrasov.ro)
2013-04-16: Zotta: Porumboiu jignește pe toată lumea (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-16: A fost sau nu a fost? (Campionat)
2013-04-16: Programul etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1 (Presa: Digisport)
2012-04-16: A murit Regele, traiasca Regele! (Club)
2010-04-16: Avramboiu (Cupa Romaniei: Vaslui - Brasov 4:0)
2009-04-16: Cu incredere! (Campionat)
2007-04-16: Harlab demis! (Adversari)
2007-04-16: Surprize, Surprize! ()

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. lIvqmGNQV (2015-10-07)
considerably, this post is really the seeetwst on this notable topic. i harmonise along with your conclusions and can thirstily seem forward in your incoming updates. stating thanks will not likely just be sufficient, for that phenomenal clarity inside your writing. i will straight grab your rss feed to remain knowledgeable of any updates. admirable perform and much success in your company dealings! please excuse my poor english as it truly is not my very first tongue.

2. gong (2014-07-23)
dintre toți, noi, suntem cei mai amărâți. nu avem : buget, conducere, lot valoros, etc.

3. Steagu in B! (2014-07-23)
hai sa fim mai optimisti de data asta! anu trecut toti visau la lucruri marete avand si un lot cat de cat experimentat! anu asta va fi cu totul altceva! toti ne vad victime sigure, cu un lot subtire insa nu va fi asa, e imposibil sa ai 2 ani la rand ratati! asadar desi lotul e mai slav valoric eu totusi cred ca nu vom avea prea mari emotii, un loc 10 e multumitor. stati sa-i vedem pe botosani care anu trecut au mers bine, acum vor avea serioase probleme cu retrogradarea si exemplele pot continua. eu sper sa nu ne bage nimeni in seama si noi sa ne facem treaba asta bineinteles daca jucatorii vor fi platiti! important e sa-si doreasca sa joace fotbal ca restul vine de la sine. cu petrolul cred ca vom lua bataie la 1 gol, asta depinde cat de obositi vor fi dupa deplasarea din albania. succes!

4. bad boys sacele (2014-07-23)
@rava77, intradevar unii dintre jucatorii luati de tg mures sunt, sau au fost nume, dar nu cred ca va fi nici prima nici ultima echipa care esueaza lamentabil in ciuda numelor din lot! asta s-a intamplat si la case mai mari... acum ramane de vazut ce vor mai juca: velayos dupa un an pe tusa, muresan dupa experimentul rus, constantin am vazut ce a facut in retur la noi, zicu - nascut talent, mort speranta (un ratat)... iar pentru acesti jucatori primaria tg mures va scoate bani multi din visterie, lucru cu care personal nu sunt de acoord, acei bani trebuie investiti si in folosul celora pe care fotbalul nu-i intereseaza, sau ii pasioneaza un alt sport. in mod normal banii publici trebuie investiti in interesul urbei si al cetatenilor, care se traduce prin investitii de infrastructura, securitate a po****tiei, investitii culturale... in alta ordine de idei daca primariile tot sustin sportul sa il sustina pe cel juvenil, sa faca academii in adevaratul sens al cuvantului (casa, masa, scoala, echipament, triaj al talentelor pe bune nu pe pile) unde banii sa fie cheltuiti cu cap si in 5-10 ani aceste academii vor aduce profit la bugetul local. aceste echipe politice au cicluri de 4 maxim 8 ani (cat este x primar), iar dupa aceste cicluri dispar, si toata investitia se duce pe apa sambetei! in incheiere, prefer steagu in b, c sau d, decat calcat in picioare si tarat in noroi pentru voturi de toti politrucii!

5. Mihai (2014-07-23)
realitatea este ca la ora actuala suntem o echipa modesta, cu o conducere mediocra. sa nu mai punem la socoteala si starea stadionului, unul deloc atragator. iar perspectivele de a avea un stadion adevarat, o echipa puternica si o medie ridicata de spectatori sunt aproape nule, cel putin in urmatorii anii. la fiecare inceput de campionat speram sa ne clasam cat mai sus... daca vreti, este ca o cursa intre mercedes ( steaua, astra, etc echipele cu bani ) si o bicicleta amarata ( brasov si alte echipe falite sau aproape falite ). ghici cine va castiga??? suntem foarte departe de ceea ce inseamna un club profesionist, bine structurat si organizat, cu o logistica pe masura. de multe ori ma intreb ce satisfactie are investitorul ( niculae ) cand este batut mar de multe echipe. insa cum putem schimba noi, suporterii, o astfel de atitudine a clubului si a jucatorilor? greu de zis... tuturor celor care viziteaza acest site ( si nu numai lor, multor brasoveni ) ne place fotbalul, vrem sa sustinem brasovul in toate felurile posibile, dorim o echipa puternica, capabila, "greu de ucis" acasa sau in deplasare. primele locuri, stadion plin cu 20 - 30.000 de spectatori, victorii frumoase, meciuri memorabile... deocamdata doar vise ( ca in multi ani )... ne trebuie bani, multi bani, jucatori, un management adecvat, o atitudine pro, etc. nu le avem, asa ca iarasi, din pacate, ne multumim cu firmituri. sau cel mai probabil cu o posibila retrogradare... prima data am mers la 6 - 7 ani la meci pe tineretului, meci cu nitramonia, la ora 11,00 in b, cel putin 20,000 de oameni,stadion plin ochi... azi, o mare deziluzie acest club, foarte prost gestionat!!! hai steagu!!!

6. Rava77 (2014-07-23)
@bad boys sacele: ditzu are dreptate sa se mire ce transferuri si ce lot au cei de la tg. mures. si eu ma oftic ca fc brasov nu a fost in stare sa-l readuca pe velayos exact pe un post unde suntem foarte deficitari, sau sa-i aduca pe henrique sau goga ca nici atacanti nu prea avem. nu cred ca vrea nimeni sa tina cu o anumita echipa, dar si eu cred ca vor fi in primele 6. explicatia transferurilor e simpla, pe cand la noi nu se implica absolut nimeni financiar si stam la "para malaiata" din pomul ligii profesioniste, la vecinii nostri, primaria a pompat bani. sincer mi se par multe si nu chiar toate cu rost, dar din toti cei 13 adusi sigur vor incropi o echipa buna.

7. bad boys sacele (2014-07-22): -3 puncte :: Afisare comentariu
8. ditzu (2014-07-22)
salageanu - velayos - m.contantin - gabi muresan - zicu - goga ...cum naiba au reusit astia sa ii aduca ?? plus ce mai aveau ei: sepsi - stancioiu - hora - bumba- voiculet- ibeh ....atentie la tg mures parerea mea ca va fi supriza campionatului

9. Echipa fantoma corona Brasov (2014-07-22)
explicaţia apariţiei acestei fantome care bântuie liga 2 este financiară: se încearcă vinderea locului la care corona are dreptul în campionat. "primăria se va axa doar pe handbal şi hochei. un grup de investitori şi-a exprimat dorinţa de a prelua echipa şi locul în liga 2, oamenii au şi trimis o scrisoare de intenţie în acest sens. nu se ştie dacă echipa va juca tot în braşov sau va fi mutată în altă parte. locul coronei este vânat pentru că echipa nu are decât mici datorii. dacă se vor materializa discuţiile, atunci echipa va evolua în liga 2", spune o sursă de la corona.

10. io (2014-07-21)
va **** in gura pe toti nesimtiti din conducerea judetului si a primariei brasov bagati bani la steagu ,ce este asa greu sa stabiliti2-3clauze in functie de locul ocupat.sustineti steagu alaturi de noi.cei care merg la stadion sunt fanii steagului si iubesc brasovul nu sunt fani nicolae.

11. FCBV (2014-07-21): -1 puncte :: Afisare comentariu
12. Fagaras (2014-07-21)
corona braşov a fost înscrisă în liga 2 şi figurează printre cele 13 participante la seria a ii-a din noul sezon, deşi consiliul de administraţie al clubului a desfiinţat secţia de fotbal luna trecută, imediat după retrogradarea din liga 1 deşi nu există fotbalişti, antrenori şi buget pentru a participa la noul sezon, conducătorii clubului au înscris echipa în liga 2. se intenţionează ca locul să fie vândut unor investitori interesaţi pentru a prelua locul coronei corona braşov, apare în mod surprinzător pe lista echipelor care şi-au anunţat participarea în campionat! cazul formaţiei de la poalele tâmpei este cel puţin bizar, având în vedere că în consiliul de administraţie al clubului s-a votat renunţarea la secţia de fotbal. "500% echipa se retrage din campionat, nu se mai pune problema ca autorităţile locale să mai dea vreun leu la echipă", susţin oficiali ai clubului din braşov, care se va axa pe handbal şi hochei. Şi totuşi, corona s-a înscris în liga 2 la fotbal, stârnind confuzie şi mirare. un club care nu mai există, fără jucători, antrenori, conducători şi buget, figurează între componentele seriei a ii-a din liga 2. explicaţia apariţiei acestei fantome care bântuie liga 2 este financiară: se încearcă vinderea locului la care corona are dreptul în campionat. "primăria se va axa doar pe handbal şi hochei. un grup de investitori şi-a exprimat dorinţa de a prelua echipa şi locul în liga 2, oamenii au şi trimis o scrisoare de intenţie în acest sens. nu se ştie dacă echipa va juca tot în braşov sau va fi mutată în altă parte. locul coronei este vânat pentru că echipa nu are decât mici datorii. dacă se vor materializa discuţiile, atunci echipa va evolua în liga 2", spune o sursă de la corona.

13. bad boys sacele (2014-07-21)
pai corona a fost reinfiintata cu scop precis de sifonare a banilor publici catre campania pentru prezidentiale care se apropie cu repeziciune... bani vor fi storsi catre toate partidele nu doar catre scripcaru!

14. radu (2014-07-21)
sper ca la meciul cu petrolul sa nu mai fie titular iacob , marinescu este portarul care trebuie sa fie titular(experienta este de partea sa )

15. fcbrasov (2014-07-21): -5 puncte :: Afisare comentariu
16. gong (2014-07-21)
uite ca nu sa desființat coroana!!! sau înscris în liga a 2 a, pai, bine bai scripi, pentru aia sunt bani de alocat, de la bugetul local și pt steagu, nu?. cred că o să aduni o grămadă de voturi la următorul scrutin. zgura mti de emigrant.

17. Ghita (2014-07-21)
de ce sa ne oprim aici? sa apere si mutu si surdu si chioru :))

18. @steagu84 (2014-07-21)
intre rezerve erau paun si leko si cam atat

21. (IP 89.122.231.111) (2014-07-21)
sa apere si surdu si mutu

22. steagu84 (2014-07-21)
stie cineva care au fost rezervele noastre: in afara de mutu, straut, barna, h. popa, l. ganea? mersi

23. Scrisoare din Aiud (2014-07-21)
multumesc pentru aricol adrian aliman

24. Scrisoare din Aiud (2014-07-21)
lastegaru.com/2014/07/20/scrisoare-din-aiud/ frumos articol dobrica!

25. ghita (2014-07-20)
:))) sper sa apere mutu!!!!!!!!!!!! poate n o sa fie asa tragic :)

26. (IP 79.116.202.68) (2014-07-20)
ne luam revansa la giurgiu pierdem cu 5-0

29. @adriano (2014-07-20)
fetele au gratuit meci de meci,deci numa la baieti,oricum nush mai bine dati abonamente la o casa de copii sau ceva nu asa la intamplare,eu zic ca ar fi frumos sa dati la un azil sau la o casa de copii.si s-ar strange mult mai multe

30. adriano (2014-07-20)
in primul rand multumesc celor care au raspuns imediat la apelul meu.eu cred k ar trebui sa dam abonamente elevilor.dam abonamente unei clase intregi.prima clasa care va trimite cererea noi le vom face abonament.dam si la fete si la baieti.voi ce ziceti?admin ne poti ajuta tu?forza steagu

31. VALI (2014-07-20)
deci zotta ori este nebun,ori este un smecherlustruit si mai degraba a doua varianta este valabila.pe cine incearca sa prosteasca,in decurs de o saptamina da doua declaratii in care spune ca nu o sa avem problema in acest campionat.iar dupa meciul cu astra vine si spune ca situatia este foarte grea,cam asa ceva.realitatea este ca e vai mama noastra ,jucam cu aceiasi echipa ca anul trecut cind am retrogradat,dar acuma nu avem nici un atacant,deci sa fim seriosi la bun putem sa ne asteptam?

32. (IP 79.116.212.57) (2014-07-20)
daca era titular unul din cei 3 portari care mai sunt in lot tot 4 lua si el asta e sigur.degeaba esti tu portar daca fundasii gafeaza la fiecare faza de atac a echipei adverse.eu zic ca portar avem ne-a scos in vreo cateva meciuri acum ramane de vazut ce va face pe viitor.sper sa isi revina fundasii pentru meciul cu petrolul altfel va fi vai de noi.nea cornel daca vagner nu mai vrea sa joace il bagam pe fl.petre el sigur va juca mult mai bine.....poate revine grigorie si asa mai avem o oarecare sansa altfel eu ma gandesc ca am putea scoate cel mult un egal cu petrolu.

33. bad boys sacele (2014-07-20)
declaratie cornel talnar: "eram 100% convins că jucătorii vor veni la acest meci şi vor face figuraţie" pai ar trebuii luati la omor atat jucatorii cat si el, pentru ca el ca antrenor trebuie sa observe forma si motivatia, nu sa joace vreun soccer manager online si sa bage in teren jucatorii dupa nume!

34. pt. adevar (2014-07-20)
iacob are oferte...???..ha ha ha ..esti amuzant... poate de la tarlungeni, eu unul l-am urmarit pe acest baiat la talungeni iar cu exceptia a 2-3 lovituri de la 11m aparate(cu inspiratie trebuie sa recunosc) nu am vazut in acest baiat un portar de mare valoare...dar eu sincer..sper sa ma contrazica...dar sincer la felul in care trateaza el meciurile (fara pic de nerv in el ) iti garantez ca o sa ,,moara speranta,,...in continuare consider ca marinescu este 10 clase peste iacob

35. admin (2014-07-20)
@pateu: este o initiativa buna, dar unde gasim oamenii carora trebuie sa le dam abonamentele? pe ce criterii?

37. adevar (2014-07-20)
si inca o chestie. cica ar avea oferte baiatul. daca are oferte, oare sa fie asa de slab cum spui?

38. adevar (2014-07-20)
nu stiu ce aere isi da. insa nu pare fitos..... pe de alta parte, talnar decide cine apara. daca decide sa apere el, inseamna ca e mai bun decat ceilalti 2.

39. pt. adevar (2014-07-20)
la cum a tratat iacob meciul cu astra ,merita sa primeasca 2 ****uri in fund si pus pe banca de rezerve , acest baietas cu aere de vedeta trebuie pus cu picioarele pe pamant ,nu a realizat nimic in fotbal , nu a realizat nimic pt. brasov , este un nimeni , din punctul meu de vedere este mult sub valoarea lui marinescu si mutu...a...ca este de viitor...vom vedea...dar deocamdata ...iacob..este un ,,nimeni,,

40. Adevar (2014-07-20)
@marin. pai nu e frate asa. ce vrei ma nene sa-ti joace astia? ce motivatie vreti sa aiba?? ce vina are iacob ca sunt astiaslabi, sau n-au vrut sa joace? e tanar. lasati-l in pace. e de viitor!

41. (IP 79.116.253.228) (2014-07-20)
daca si la meciul cu petrolul joaca la fel de execrabil e timpul sa mergem peste ei....asa ceva nu se mai poate.

42. Propunere (2014-07-20)
la meciul cu petrolul sa facem o coregrafie pentru cristi ionescu in semn de respect.

43. UnBrasovean (2014-07-20)
daca ar fi dupa mine, astia ar trebuii alergati prin oras in frunte cu zotta toata echipa, va dati seama ce rau am ajuns daca toti refuzatii de jucatori sunt adusi aici, pai ce pretentii sa ai de la astia care dupa ce ca sunt nemancati si nu au loc la nici o echipa de liga 1 mai fac si greva, va dati seama daca il dam afara pe cristi si aducem gunoaie dinastea, gen vagner si barna ala, suntem noi slabi ca nu intram putin in ei, sa vezi atunci cati mai raman si daca joaca sa joace de frica. eu unul nu il mai pot vedea pe tiganul ala de zotta, stegarii adevarati nu au loc in club, de fomistii astia, imi pare rau ca am ajuns sa sustin ceva de nu mai are legatura cu steagu cam de mult timp si nimeni nu face nimic. tare mi-e frica ca anul asta o sa termin pe ultimul loc la ce fotbal jucam

44. NSA (2014-07-20)
cu mare placere ofer 15 abonamente pentru adevartii suporteri stegari.

45. pateu (2014-07-20)
admine,de ce nu faci un cont de donatii?avem incredere in tine,cel putin ar trebui...tu si cu dobrica sinteti official stegari adevarati.facem ceva?

46. pateu (2014-07-20)
@adriano-sint gata sa platesc cel putin 10 abonamente

47. adriano (2014-07-20)
sunt doua lucruei de facut.si amandoua tin de suporteri.asa cum am reusit sa il aducem pe nicolae la steagu asa trebuie convins scripcaru sa dea bani la echipa de traditie a brasovului(cred ca o intalnire primarie-nicolae-suporteri ar putea aduce multe beneficii).in al doilea rand toti stegarii trebuie sa isi cumpere abonamente.iubitorii de galben negru nu trebuie sa puna conditii pentru a-si cumpara abonament,acest lucru e o obligatie!fac apel la totii stegarii de peste hotare,cei care vor,hai sa strangem bani si sa cumparam abonamente pe care sa le oferim gratis elevilor sau persoanelor care nu isi pot permite.multumesc si forza steagu!

48. marin (2014-07-19)
de ce nu spuneti nimic de portarul nostru de ,,mare viitor,, ...probabil si ,,licuriciul,, ala face greva...vai mama noastra , avem o echipa de vedete o echipa de grevisti , pai lui santos,vagner ,iacob chiar si machado le-as mai da o ,,p u l a,, bani....as face cum a facut ala e la petrosani(parca simota il chema)...pai ce faci ma greva cand tu nu poti da cu ,,latul,, pune nicolae doi ,,bulai,, in vestiar si ii urca pe pereti pe ,, purtatorii astia de echipament,,...auzi...face vagner greva..mortii lui de fotbal

49. brasovean (2014-07-19)
intr-adevar apararea si atacul au fost... varza, dar mijlocul format din constantinescu. madeira, munteanu si calin cristea,este clar superior celui de anul trecut ,(chiar asa batran cum este) si ,in prima repriza, prin contributia lor(schimbari de directie, un-doi uri) s-a intrat prin combinatie in careul astrei si au aparut cele trei-patru ocazii de gol; dar daca nu aveam nici un atacant de valoare... ce putem face? mie mi-a placut cel mai mult c. cristea care a fost pe tot terenul,si in defensiva, si la constructie si la pressing; (oare chiar am vazut alt meci ? va rog sa-mi raspundeti)...si sa nu uitam cu cine am jucat:veti vedea ca astra va defila prin campionat anul acesta! vom mai vorbi

50. @stegar (2014-07-19)
care au fost aia ??? acum vreo cativa ani nicolae vroia sa dea echipa la primarie numai sa scape de ea si nu a vrut scripcaru...atunci de ce nu s-a inghesuit nici un om de afaceri sa o ia de la vagabondul de nicolae???

51. stegar (2014-07-19)
au mai fost niste oameni de afaceri care au vrut sa cumpere echipa si in trecut!! si ma refer cu adevarat la oameni de afaceri, nu bisnitzari vanzatori de fier vechi cum e nicolaie!!! din pacate nu a iesit nimic si sunt sigur ca nu o sa iasa nici acuma.... nimeni nu se poate intelege cu un derbedeu tepar cu e nicolaie. nu degeaba e certat cu primaria, cu alti afaceristi... cu toti...

52. gong (2014-07-19)
nu sa discutat concret, dar sunt oameni serioși? :))) de unde știi tu ca sunt serioși?. bai nea costel? cine ia recomandat pe domnii ăștia? la ultima greva, din sezonul trecut ziceai ca : tocmai acum sau găsit sa facă greva, când erai gata sa închei nusti ce contracte cu ceva firme importante, în vederea obținerii de noi surse de bani. dar din cauza jucătorilor, firmele au zis pas. bai costele?, cât de prosti ne crezi tu pe noi? sper sa vina turcii despre care vorbești și sa te tine măcar un tur de campionat, poate asa îți sparge și ție coorul cineva, ca prea te joci cu coorul gol pe lângă stii tu ce. cred ca îți iese și ție de un ****uc, hai sictir costel.

53. fl.petre (2014-07-19)
vom analiza fiecare jucător și promit că în meciul cu petrolul va fi o altă atitudine. psihic, probelmele financiare ne afectează. din câte am înțeles, săptămâna viitoare acestea se vor rezolva, iar băieții se vor putea gândi doar la fotbal”.

54. nicolaie vinde,pleaca, ..lasa-ti mustata! (2014-07-19)
fc braȘov. zotta: „niște oameni de afaceri din turcia vor să preia echipa” după partida cu astra giurgiu din optimile cupei ligii, constantin zotta a declarat la look tv că fc brașov ar putea fi preluată de oameni de afaceri din turcia. „Știu că nişte oameni de afaceri din turcia doresc să preia echipa, dar nu s-a ajuns încă la discuţii concrete cu patronul. oamenii sunt serioşi, să vedem ce va fi!”, a punctat zotta, care a vorbit și despre înfângerea cu giurgiuvenii: „brazilia a luat şapte goluri de la germania şi nu a învăţat nimic, a mai luat trei. noi am luat patru, dar sper să ne revenim cu petrolul şi să terminăm următorul meci cu capul sus. situaţia este grea, dar după tunete şi fulgere mai apare şi câte un curcubeu. lucrurile se vor linişti din punct de vedere financiar, banii vor intra în scurt timp. cei 400.000 pe care îi încasăm de la ligă se vor duce la jucători. nu îmi este teamă de retrogradare, eşecul cu astra a fost doar o întâmplare”.

55. jack (2014-07-19)
zotta...sa le pupi ,,p u l a,, la turcaletii aia care ai visezi tu si cu nicolae

56. pt. brasovean (2014-07-19)
ba baiatule...ai vazut alt meci....intradevar fundasii laterali(nu exista )sant varza...dar fundasii centrali cum ti s-au parut? (jur ca pot juca la nivelul lui santos)...dar ce parere ai de aganovici(care nu mai poate alerga)...ce parere ai de atacantii nostrii(daca asa se numesc ei)...ce parere ai de acest ,,gaga,, din poarta( care nu are valoare nici de liga a 2 a dar nicolae viseaza la milioane...ce spui de ,,pregatirea spartana,, din aceasta vara (dar jucatorii dupa 30 min. erau morti)...

57. Rava77 (2014-07-19)
daca si echipa asta mai scapa de retrogradare va fi o minute. trist...dar cred ca e cea mai s**** din liga 1.

58. brasovean (2014-07-19)
nu mai vorbiti prostii! pt. cei nemultumiti:trebuie sa recunoasteti ca echipa arata mai bine decat la sfarsitul campionatului trecut(exceptie fac fundasii laterali)avand multe momente bune in prima repriza, cand si-a pus, deseori, pe picior gresit adversarul si putea marca; se vede ca talnar a muncit eficient cu jucatorii in perioada de pregatire, dar, acest lucru se va observa mai concret cand vom juca cu ehipe amarate, de talia noastra(pt. ca cu astra nu ne putem compara: ei merg spre castigarea campionatului noi ...stim la ce tindem) sper sa scapam de actuala conducere(de neculaie si zota)....doamne ajuta!!!

59. anonim (2014-07-19)
ale ale aleooooooooo -steagu rosu din brasov -joaca fotbal pentru bani-de acum vreo 2-3 ani -ii doare in poowla de faaaaaani.plecati mercenarilor fara cu ,camila de machado,afara cu santos animalul,afara cu puscarie ala de barna,sa vina cr ionescu inapoi ,vagner du-te la azuga si joaca turca pe partia sorica ,m-am saturat sa va jucati cu nervii nostri gunoaielor.....va e gandul numai la bani dar la ce ati jucat aseara sa va faceti bagajele si sa plecati toti.fugiti ca vin turciiiiiiiiiiii

60. investitori turci la brasov (2014-07-19)
după partida cu astra giurgiu din optimile cupei ligii, constantin zotta a declarat la look tv că fc brașov ar putea fi preluată de oameni de afaceri din turcia. „Știu că nişte oameni de afaceri din turcia doresc să preia echipa, dar nu s-a ajuns încă la discuţii concrete cu patronul. oamenii sunt serioşi, să vedem ce va fi!”, a punctat zotta, care a vorbit și despre înfângerea cu giurgiuvenii: „brazilia a luat şapte goluri de la germania şi nu a învăţat nimic, a mai luat trei. noi am luat patru, dar sper să ne revenim cu petrolul şi să terminăm următorul meci cu capul sus. situaţia este grea, dar după tunete şi fulgere mai apare şi câte un curcubeu. lucrurile se vor linişti din punct de vedere financiar, banii vor intra în scurt timp. cei 400.000 pe care îi încasăm de la ligă se vor duce la jucători. nu îmi este teamă de retrogradare, eşecul cu astra a fost doar o întâmplare”.

61. VALI (2014-07-19)
avem datorii mari la astra,o parte le am platit cu acest meci,restul le vom plati cu meciurile din campionat.ceea ce este clar,sintem de deparyte cea mai s**** echipa din liga 1 cel putin dupa lot,dar o sa vedem asta prim adata in meciul ci otelul.

62. liviu (2014-07-19)
amagirile continua.noi de fapt stim sa jucam,chiar putem dar: 1.meciul a fost aranjat 2.jucatorii sunt in vacanta.3. nici nu ne interesa aceast meci.4.n-au fost spectatori,pentru cine sa joci? sa vad ce se va spune dupa infrangerea cu petrolul? o sa ne facem calcule idioate tot turul,iar vor veni cativa sa spuna ca sunt echipe mai slabe ca noi. cum am spus acum cateva saptamani, trebuie un moment zero in viata echipei .

63. s17 (2014-07-19)
eu zic ca in campionat o sa fie cu totul altceva...!!!

64. bobi (2014-07-19)
1-4 contra 2-1 cu astra din sezonul trecut....nu vreau sa cred asta sau sa ma gandesc la speculatii ....dar cam asta e sigur

65. io (2014-07-19)
avem datorii de platit din sezonul precedent al ligii i, iar aceasta infrangere intr-o competitie fara importanta chiar nu conteaza. retrogradam si/sau avem soarta rapidului, a adevaratelor poli tm si u craiova... n. nu investeste, primariei nu-i pasa de simbolul orasului pe plan fotbalistic, asta e...

66. pateu (2014-07-19)
toata stima pentru cei prezenti la meci!

67. pateu (2014-07-19)
rezultatul a fost echitabil in raport cu spectatorii din stadion....pacat


La acest articol au comentat 46 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!