Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9408 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

25.Mar.2014: Campionat

Cristea, din nou gol de 3 puncte!  19 3124 accesari

Etapa aproape perfecta pentru FC Brasov: victorie acasa cu Ceahlaul si rezultate bune in celelalte meciuri ale contracandidatelor la retrogradare. Cu o exceptie, victoria celor de la U Cluj la rivala CFR!

Am urcat un singur loc in clasament, dar lupta s-a strins. Sunt practic 6 echipe care se bat pentru a evita cele 3 locuri retrogradante, 6 echipe strinse in intervalul a 3 puncte. Meciul cu Ceahlaul era vital pentru stegari. Si s-a vazut dupa modul in care au tratat partida: determinati, concentrati si cu dorinta de a transa cit mai repede soarta partidei. Nu au fost ocazii mari, nu au fost ocazii multe. Important este ca s-a reusit sa se inscrie, dupa o faza fixa. gol care s-a dovedit decisiv in cistigarea partidei. Andrei CRISTEA a recidivat dupa golul de 3 puncte de la Timisoara, aducind o noua victorie pentru echipa de sub Tampa. Chiar daca nu este prezent foarte mult in joc (poate insuficient sustinut de ceilalti colegi?) si se pierde in apararea adversa, Cristea se dovedeste un atacant de care FC Brasov are mare nevoie.

Nu conteaza realizarile tehnice. Conteaza golul. Ca-l dai din gura portii sau din voleu, tot gol se numeste. Iar Andrei Cristea asta stie sa faca: sa marcheze. Trebuie doar sa i se dea incredere si minute in teren. In meciul cu Ceahlaul, toata echipa a fost determinata. Poate nici adversarii nu au fost foarte convinsi ca vor ceva puncte de sub Tampa, astfel ca stegarii au dominat partida, au dictat ritmul jocului si s-au impus conform cu cele desfasurate in teren. 1-0 este uns cor care te tine in tensiune pina la final si am avut citeva emotii la putinele faze fixe ale adversarilor. Dar per total, stegarii nu au lasat mari spatii si s-au aparat grupat, iar dupa eliminarea jucatorului moldovean, pulsul ne-a mai revenit la cote normale.

Am mai contorizat inca trei puncte si ne mentinem in plutonul celor care lupta cu sanse reale pentru evitarea retrogradarii. Timisoara, Otelul, U Cluj, Sageata si Viitorul mai fac parte din grupul nostru, celelalte echipe (de la locul 11 in sus) parind a fi desprinse si linistite legat de retrogradare. Mai sunt insa suficiente etape si se pot intimpla multe. Pina una alta, trebuie sa ne concentram pentru urmatoarea partida, cea din deplasare de la Vaslui. Va fi un meci foarte dificil, care trebuie pregatit cu mare atentie. Dar mai e timp pina la acest meci si vom vorbi pe indelete in articolele viitoare despre el.

Felicitari baietilor pentru a doua victorie consecutiva!
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-19: Te injur, Bogdan Rusu! (Campionat)
2016-04-19: Stegarii vor sa-i dea o lectie profesorului Pustai (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-19: Se poate! (Campionat)
2013-04-19: Szabo il apreciază pe Grigoraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-19: Etape decisive (Campionat)
2011-04-19: FC Brasov in Saptamina Mare! (Cupa Romaniei)
2011-04-19: Ce-mi doresc in Ghencea... (Cupa Romaniei)
2010-04-19: Manual de emotii (Campionat)
2008-04-19: FC Brasov - Prefab Modelu 1:0 (Liga a II-a)
2007-04-19: Dovediti ca aveti valoare! ()
2007-04-19: Optimism ()
2006-04-19: Stadion european la Brasov? (Sport)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. Raul (2014-03-28)
@bbsacele: iti dau dreptate la cele spuse, dar revenind la comparatia ta intre 2000 locuri cat are patinoarul si "viitorul " stadion , trebuie sa iei in calcul faptul ca cei de la hockey au mai multi abonati decat cei de la steagu. si acest lucru se datoreaza conditiilor de acolo. sunt convins ca daca s-ar inaugura un stadion nou in brasov , se va mari numarul de suporteri si chiar de abonamente vandute. deasemenea nu uita faptul ca banii vor fi suportati de catre guvern (70-80%). cred ca diferenta de 20-30% ar ajunge sa reabiliteze probabil 2-3 cladiri din centrul vechi( ma gandesc ca sunt costuri consistente la o asemenea reabilitare - zic si eu , probabil ca nu e ca la blocuri ).cat priveste sibiul ....mai au mult de investit pana cand orasul lor o sa se apropie de o comparatie cu brasovul.

2. bad boys sacele (2014-03-28)
sa comparam 1600 de locuri cat are patinoarul cu 30000 e mai mult deca deplasat... parerea mea: decat un stadion mereu gol ca cel de la cluj, unde vin regulat mult mai multi spectatori decat la noi si totusi stadionul arata sinistru, mai bine un stadion civilizat (cu tribune acoperite si standarde inalte) de 15000 de locuri la care sa fie bataie pe bilete... edilii vor un stadion mare pentru ca, cu cat e mai mare stadionul cu atat e mai mare spaga, care se calculeaza exponential din valoarea investitiei, si in final cei pacaliti ramanem tot noi. un stadion de 30000 de locuri atrage costuri de minim 60 de milioane de euro, bani din care s-ar putea restaura si reconditiona la propiu, nu doar spoiala asa cum s-a intamplat in centrul sibiului, o sumedenie de cladiri istorice ale brasovului, cladiri care ar schimba si mai mult in bine orasul si ar atrage mult mai multi turisti pe termen mult mai lung decat un amical sau un concert.

3. @fcbv (2014-03-28)
hai termina cu vrajeli d-astea.... echipa de hochei momentan castiga si a devenit "la moda" sa mergi la hochei!! acu cativa ani era rulmentu care batea tot si era sala plina.... astea sunt baloane de sapun, o sa se sparga si cu hochei asta. dute la hochei cu fetele daca ti se pare ca ai inventat tu acuma apa calda......

4. FCBV (2014-03-28)
da este adevarat si eu am inceput sa merg la hochei si este super ok. patinoarul este plin aproape la fiecare meci, atmosfera superba si cel mai important lucru : un public foarte civilizat !!! desigur ca au si un marketing bun, etc, etc...deci se poate, doar ca trebuie sa ai un manegement capabil si profesionist si un public pe masura. la hochei pot sa ma duc linistit cu fetele mele fiidca exista un public select, civilizat si modern. la fotbal din pacate vin tot felul de frustrati care vin doar sa se manifeste in fel si chip. sper sa vina ziua sa pot merge si la fotba impreuna cu fetele mele.

5. Rava77 (2014-03-28)
desi sunt baloane de sapun chestiile cu stadionul nou, eu vreau sa va contrazic. apetitul spectatorilor depinde de multe atribute. primul este un stadion cu tribune acoperite la standarde inalte. de acolo se vor castiga brusc cateva mii de abonati. pe urma ar aduce si posibilitatea investirii in echipa. uitati-va la hochei, ce traditie avea brasovul, si cum e arhiplin patinoarul aproape la fiecare meci. lumea isi doreste sa aiba unde merge, iar daca pe langa conditii primesc si o minima performanta...

6. bad boys sacele (2014-03-28)
o sa se faca stadion numai dupa ce o sa fie gata autostrada comarnic-brasov, adica acum si pururea si in vecii vecilor amin! dupa 25 de ani de capitalism voi inca mai haliti gogosile sfruntate ale politicienilor? in apoteotica varianta in care chiar s-ar construii acest stadion, pe el va juca concitadina, sau vor gasii ceva trupe ale anilor 80 care nu au mai cantat de 20 de ani si acum trebuie sa reanvie din propia cenusa, si le vor aduce pentru a impartii ceva comisoane cu impresarii acestora, dupa vor mai lua bani din schimbarea gazonului care cedeaza de la concert, asa cum se face la cluj si la national arena :))chiar credeti ca vor venii dormunt, barca, milan sau macar un ajax sa isi asocieze numele cu corona? un stadion mai mare de 18000 de locuri la brasov nu isi gaseste rostul, tinand cont de apetitul local pentru fotbal.

7. Raul (2014-03-28)
eu as vrea sa vina dortmundul la inaugurare!!! :)

8. unu (2014-03-27)
@stadion municipal mai baieti, e an electoral in caz ca ati uitat lucrul asta. in fiecare an electoral noi brasovenii avem stadion nou facut din gura de politicieni. ca doar nu ei il construiesc cu manutele lor.. nu-i doare gura sa ne spuna ca ne fac din nou si din nou stadion! pana dupa alegeri. si anii trec , noi imbatranim, ei ne mint in continuare si stadionul ramane doar un vis. hai totusi sa visam macar ca ar veni barcelona la inaugurare si sa ne simtim bine. macar atat.

9. ditzu (2014-03-27)
noi nu o sa fim instare sa il umplem nici la inaugurare contra lui barcelona se vor gasi scuze gen: biletul scump, ora prea tarzie, merge prost echipa, flutura aia steagu :))

10. bad boys sacele (2014-03-27)
asta cu stadionul de 30000 e buna :)) pai aia 100-300 de insi care asista la meciurile concitadinei nu se vad in tribuna nici pe tineretului :))

11. FVBV (2014-03-27)
cand prostia nu doare se ajunge in situatii limita ca cea prezentata de laurgom. nicolae a luat banii primariei pentru chirie utilitati, etc pe tineretului (pentru ca corona sa poata juca acolo) si acum vrea si el sa puna conditii inainte de licentiere. ne mai mira ceva, nu categoric.

12. Stadion Municipal (2014-03-27)
compania naţională de investiţii (cni) va prelua terenul din bartolomeu unde s-a aflat stadionul municipal şi va construi pe acel loc o arenă sportivă modernă, cu teren de fotbal cu 30.000 de locuri. viceprimarul răzvan popa a anunţat ieri că în următoarea şedinţă de plen, programată pentru vineri, 28 martie, consiliul local va aproba predarea amplasamentului din bartolomeu către cni. „acesta este primul pas în procedura necesară construirii unui complex sportiv de 30.000 de locuri. compania naţională de investiţii urmează să comande proiectul tehnic (pt) şi studiul de fezabilitate (sf), documente pe baza cărora se va vedea şi suma la care se va ridica investiţia propriu-zisă“, a declarat viceprimarul. răzvan popa spune că viitoarea arenă va respecta standardele impuse de fifa şi uefa, astfel încît să poată atrage evenimente sportive de calibru. „această arenă nu se va face pentru o anume echipă, ci pentru a aduce şi alte competiţii importante. aici va interveni rolul federaţiei române de fotbal (frf) de a aduce meciuri importante. românia poate fi co-organizatoare a unor competiţii internaţionale dacă are mai multe arene mari. doar cu arena naţională, care are 50.000 de locuri, nu este suficientă“, a declarat răzvan popa. braşovul este unul dintre cele trei oraşe în care compania naţională de investiţii (cni) vrea să finanţeze construirea unor arene sportive mari.

14. laurgom (2014-03-27)
off topic! baietii se aud unele chesti ce ne dau fiori. deci se pregateste dosarul de licentiere si dl.zotta se pregateste minutios, insa apare o mica mare problema, ca sa jucam si la anul pe tineretului trebuie sa semneze si dmn.primar. d c? terenul si nocturna e a primariei. insa uni s-au sucit de fund ca de ce li s-a cerut celor de la corona utilitatile pe ce jucau/antrenau pe tineretului. asa ca dl. primarici nu vrea sa semneze si cum se apropie data de trimitere a documentatiei s-ar putea sa jucam la medias meciurile de acasa. asa ca putem sfarsi ca si craiova. cum draq sa nu joci pe tineretului unde e traditia noastra?

15. john (2014-03-25): -12 puncte :: Afisare comentariu
16. Corneliu (2014-03-25)
am jucat mediocru si ma doare sufletul sa vad o echipa a brasovului asa de s****. surdu care in tur a fost cel mai bun in echipa noastra e slab in joc si dezordonat ca un lunatic, iar cristea greseste foarte multe faze simple si nu alearga suficient. suturile, alea rare, sunt faze de comedie. schemele sunt dezastruoase... acolo-i meritul marilor antrenori talnar si fl. petre. sunt multumit c-am luat sase puncte in ultimele doua meciuri, dar avem o echipa foarte s****. imi pare rau sa zic asta. iar vina cea mare o poarta conducerea prin lipsa sa de profesionalism. echipa si-a completat lotul cu jucatori (slabi) la cateva etape bune dupa inceperea campionatului si schimbarea antrenorilor s-a facut nu pe criterii de valoare, ci pe criteriul ca un antrenor nou aduce o alta motivatie jucatorilor. astfel, s-au perindat pe la noi multi antrenori slabi care stiau ca nu li se acorda incredere si care au lucrat cu jucatori neplatiti de luni bune. in afara de portari, "riki" machado, aganovic, mateiu, cr. ionescu si buga toti sunt de o echipa mediocra din divizia secunda. imi doresc sa ramanem in prima divizie, dar nu vreau sa mai vad atata lipsa de idei si de valoare. e greu pentru mine sa vad chinul ala de joc care ar trebui sa se numeasca fotbal. pentru ca ce-a fost ieri greu se poate numi fotbal. iar cand echipa joaca un fotbal bun (de exemplu, meciul cu butosaniul din deplasare), fac pe ei in situatii clare de-a marca si pierd in ultimele minute. chiar nu gasesc o modalitate prin care sa joace fotbal si sa aiba si rezultate?!

17. @fcbv (2014-03-25)
mediocru sau nu... e fix tipul de fotbal de care avem nevoie! adica un fotbal eficient care aduce puncte.... daca eram pe la 8-10 comentam si eu ca de ce n-am atacat, de ce n-am avut ocazii faze calcaie etc... da asa lasa ca e bine!! am tot vazut echipe care au retrogradat jucand "frumos" ratand 15 ocazii pe meci si luand gol aiurea dintr-o faza fixa sau o greseala prosteasca

18. FCBV (2014-03-25)
un meci mediocru din partea noastra asa cum au fost majoritatea in acest campionat. pana la urma importante sunt punctele sa ne salvam. am mai spus-o si o spun in continuare ca in acest lot avem 4-5 fotbalisti care pot face ligii 1 restul sunt de liga a 2-a sau chiar a 3-a.

19. bad boys sacele (2014-03-25)
incep sa cred ca protagonistul articolului joaca prost tocmai pentru a nu mai fi luat in seama de adversar, astfel reusind sa ramana fara adversar direct si sa inscrie, asa cum a facut-o si aseara cand a reusit sa inscrie cu capul desi era cel mai scund jucator aflat in careul ceahlaului :)) eu zic sa nu-l ridicam inca in slavi, pentru ca asa cum a aratat si aseara mai are mult de muncit...


La acest articol au comentat 12 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!