Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.
Doriti ca Simon Maurer sa preia echipa AS SR Brasov?
Da!
Nu!
Survey maker

18.Jan: Presa: Monitorul Expres

AS SR Brasov, duel tare cu ACS Poli Timisoara 1113 accesari

• După doar trei zile de pregătire, AS SR Braşov va juca primul amical al iernii, astăzi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timişoara, formaţie de Liga I • Adrian Voicu a fost diagnosticat cu fisură de peroneu! Liderul ligii a 4-a Braşov, AS SR Braşov, se va duela cu ACS Poli Timişoara în primul amical al iernii. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Ţin&icimai multe detalii »


Cautare:

18.Jan: Presa: Monitorul Expres

AS SR Brasov, duel tare cu ACS Poli Timisoara  1 1113 accesari

• După doar trei zile de pregătire, AS SR Braşov va juca primul amical al iernii, astăzi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timişoara, formaţie de Liga I
• Adrian Voicu a fost diagnosticat cu fisură de peroneu!
Liderul ligii a 4-a Braşov, AS SR Braşov, se va duela cu ACS Poli Timişoara în primul amical al iernii. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Ţinînd cont că astăzi este programat primul amical al iernii, şedinţa de pregătire de ieri a stegarilor, care a avut loc tot pe terenul sintetic de la ICIM, nu a fost atît de solicitantă aşa cum au fost primele două antrenamente din această săptămînă. La şedinţa de pregătire de ieri a fost prezent şi Laurenţiu Căpăţînă, dar şi portarul Florin Iacob, cel care se va pregăti cu echipa pînă îşi va găsi un nou angajament.

„Să suferim în amicale“

Decizia de a începe seria amicalelor cu un adversar de Liga I îi aparţine antrenorului Florin Stîngă, cel care doreşte ca echipa să se dueleze în acestă perioadă doar cu adversari din eşaloane superioare. „Sînt un antrenor care îmi doresc să ne duelăm cu cei mai buni, de aceea am ales să jucăm amicale cu echipe din eşaloane superioare. Cu siguranţă vom întîlni adversari care ne vor pune în dificultate, asta îmi şi doresc. Vreau să suferim în această perioadă, asta ca să fim puternici în campionat. Îmi asum în totalitate responsabilitatea rezultatelor din meciurile de pregătire“, spunea Florin Stîngă la reunirea echipei.

Voicu, ghinion teribil

Transferat în acestă iarnă de la AFC Hărman, fun-daşul stînga Adrian Voicu, s-a accidentat la antrenamentul de marţi, iar ieri, diagnosticul medicilor a fost unul dur: fisură de peroneu. Fundaşul este nevoit să poarte ghips cîteva săptămîni, astfel că va rata o mare parte a pregătirilor. „Este curat ghinion cu accidentarea lui Voicu. Nu a fost accidentat de un coechipier, ci în cădere şi-a prins piciorul sub el. Nu mă aşteptam ca accidentarea să fie atît de gravă. Sîntem alături de el şi îl aşteptăm cît mai repede să înceapă recupe-rarea“, a spus Florin Stîngă.

Mai mulţi bani pentru arbitri în amicale

La solicitarea arbitrilor braşoveni, pentru meciurile amicale aceştia vor primi bareme mărite. Astfel, dacă este vorba de un amical în cu o echipă de Liga I, un arbitru va încasa 150 de lei, pentru un meci cu o echipă de liga a 2-a, baremul unui arbitru va fi de 130 de lei, pentru un joc cu o echipă de liga a 3-a, baremul este de 100 de lei. Pentru un meci amical între două echipe de liga a 4-a, arbitrii vor încasa cîte 70 de lei. Pentru meciul de astăzi, de la Tărlugeni, CJA Braşov a delegat o brigadă din care vor face parte Octavian Ciucanu - Lucian Ţuţu şi Gabriel Pînzaru.


Transferuri pentru viitor

Oficialii lui AS SR Braşov au reuşit să obţină semnăturile a doi jucători braşoveni importanţi. Este vorba de mijlocaşul central Radu Leonte (26 de ani) de la Cetate Rîşnov şi portarul Octavian Potcoavă (19 ani) de la AFC Hărman. Cei doi jucători se află în ultimele şase luni de contract cu cele două echipe braşovene, astfel că înţelegerile cu AS SR Braşov vor intra în vigoare din vară.

Adi Marica

 

Citeste mai mult despre AS SR Braşov, duel tare cu ACS Poli Timişoara

 Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-03-20: FC Brasov e back in business in lupta pentru promovare (Campionat)
2015-03-20: Mobilizare maximă la FC Braşov! (Presa: Monitorul Expres)
2015-03-20: Lokica: Dinamo este o echipă bună, dar are și puncte slabe (Presa: Transilvania Expres)
2015-03-20: Greu meciul cu Dinamo! La cum aratam noi... (Campionat)
2014-03-20: Pinalti vine cu autobaza la Braşov (Presa: Monitorul Expres)
2014-03-20: Talnar: Meciul de luni este unul capital (Presa: Transilvania Expres)
2014-03-20: Zotta: FC Braşov nu va avea probleme cu licenţa (Presa: Monitorul Expres)
2013-03-20: Se repeta istoria? (Campionat)
2012-03-20: Schimbare de sistem? (Campionat)
2010-03-20: Pinalty si "Uofsai" (Campionat)
2009-03-20: R.Lucescu: Mergem sa cistigam! (Campionat)
2008-03-20: "Trebuie să c?stigăm cu FC Brasov!" (Campionat)

FC Brasov in presa

• Elevii lui Cornel Ţălnar au revenit în lupta pentru promovare, după victoria cu UTA
• Golurile victoriei braşovenilor au fost marcate de Chitoşcă şi Enceanu
• Portarul Florin Iacob i-a exasperat pe arădeni prin paradele sale, inclusiv un penalti apărat
FC Braşov a cîştigat, la Şiria, un meci vital cu UTA BD. După multă vreme, FC Braşov a arătat din nou ca o echipă, ca un grup unit, iar victoria obţinută pe terenul unei contracandidate la promovare este cu atît mai mare. Săptămîna trecută, Florentin Petre promitea că FC Braşov va arăta mult mai bine în meciul cu UTA, iar Mihai Stere credea cu tărie că „dacă echipa va avea 90 la sută exprimarea din turul campionatului, nu avem cum să nu cîştigăm pentru că şi UTA are slăbiciunile ei“. „Stegarii“ au stat perfect în teren, au jucat cu determinare, cu agresivitate, au speculat la maxim găurile din defensiva gazdelor şi au avut un portar, Florin Iacob, care a apărat demenţial, apărînd chiar şi un penalti executat de golgheterul Adrian Petre. Chitoşcă, la primul său meci în tricoul lui FC Braşov, şi-a arătat clasa, iar Robert Moldoveanu, şi el la primul său meci pentru „stegari“, s-a dovedit a fi un cîştig pentru echipă. Şi schimbările lui Ţălnar s-au dovedit a fi inspirate, Iulian Popa şi Enceanu aducînd un plus în jocul echipei, ultimul reuşind să înscrie golul care avea să fie decisiv în obţinerea celor tei puncte. „Cu această victorie le-am dat multora peste nas, pentru că erau mulţi care ne cîntau prohodul. Luptăm pînă la capăt“, a spus Vasile Dochiţa, administratorul special al FC Braşov. Cu această victorie, FC Braşov a urcat pe locul trei, la egalitate de puncte cu UTA, 45, dar arădenii au un golaveraj mai bun. În cazul în care FC Braşov şi UTA vor termina campionatul la egalitate de puncte, braşovenii vor fi avantajaţi de duelurile directe, ambele cîştigate, 3-2 la Braşov şi 2-1 la Şiria. În schimb, Juventus Bucureşti este de neoprit, bucureştenii avînd un avans de nouă puncte faţă de UTA şi FC Braşov, după victoria clară din derbiul cu Sepsi, 3-1.

Ţălnar: „Am cîştigat pe merit“

La finalul jocului, antrenorul Cornel Ţălnar a spus că FC Braşov a cîştigat acest meci în primul rînd prin atitudinea jucătorilor. „A fost o partidă de luptă, în care ambele echipe şi-au dorit enorm de mult cele trei puncte. Pentru noi era practic ultima şansă să ne mai gîndim la promovare. Am cîştigat pe merit, prima repriză a fost a noastră, a doua ne-am retras, iar UTA a dominat teritorial şi au avut cîteva ocazii. Una peste alta este o victorie meritată şi îi felicit pe băieţi pentru modul în care s-au luptat pentru că acest meci a fost cîştigat în primul rînd prin atitudinea lor. Lupta pentru promovare se duce în continuare în trei, FC Braşov, UTA şi Sepsi pentru locurile 2 şi 3, pentru că primul loc este amanetat de Juventus. Noi sîntem într-o situaţie financiară dezastruoasă, doar rezultatele ne mai ţin în viaţă. Sperăm să ducem la final acest retur şi măcar sportiv să ne atingem obiectivul. Noi, echipa, vrem promovarea, mai departe contează sprijinul, poate după această victorie îşi vor întoarce faţa spre noi şi cei din conducerea oraşului. Acum sperăm să nu mai fim amînaţi din nou de CNSL în cazul Chipciu. Cerem doar să fie analizate atent documentele şi să se dea o decizie corectă. După ce se va finaliza această problemă vom avea linişte şi ne vom putea vedea de treabă“, a spus Ţălnar.

Roşu de furie

De cealaltă parte, Laurenţiu Roşu a spus că „am făcut un meci slab, mai ales în prima parte. Nu am reuşit să legăm pasele aşa cum ar fi trebuit, nu am fost agresivi, am stat departe de adversari. Principala problemă a fost că nu am reuşit să combinăm, să ieşim cu pase din apărare. Jucătorii din ofensivă, Petre, Copil, Strătilă şi Vîlceanu, au fost statici. Astfel, am fost foarte uşor blocaţi de FC Braşov. Păcat, era un moment bun în care să ne distanţăm de locurile 3 şi 4, dar nu am putut şi am fost egalaţi la puncte de Braşov. E clar că de acum nu mai depindem doar de noi, ci şi de jocul rezultatelor. Sîntem nevoiţi acum să cîştigăm şi să aşteptăm să vedem ce fac celelalte formaţii, dacă vorbim de promovare directă ca obiectiv. Nu renunţăm la luptă, mai sînt multe etape de disputat şi vom lupta pînă la final“.

UTA BD - FC Braşov 1-2 (0-1)

• Au marcat: Chindriş (’89) / Chitoşcă (’9), Enceanu (’75)
UTA: Bg. Miron - Adili (’63 Muntean), Al. Manea, Gligor, Filaret - Strătilă (’68 Andor), Chindriş, I. Tănase, Vîlceanu - D. Copil (’46 Curtuiuş) - Ad. Petre. Antrenor: Laurenţiu Roşu
FC Braşov: Fl. Iacob - Băjan, I. Şerban, Poverlovici, Stan - Chitoşcă (’65 Enceanu), P. Iacob, Vl. Munteanu, Goge (’53 I. Popa) - Grigorie (’84 Ichim) - R. Moldoveanu. Antrenor: Cornel Ţălnar
Arbitri: Florin Ovidiu Mazilu - Iulian Szekely, Doru Claudiu Lucaciu.

Adi Marica (monitorulexpres.ro)

 

" class="img-1" width="150"/>

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o cosideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. Precizia Sacele 1 1 0 0 11-0 3p (+0)
2. AS SR Brasov 1 1 0 0 10-0 3p (+3)
3. Olimpic Zarnesti 1 1 0 0 10-0 3p (+0)
4. Chimia Victoria 1 1 0 0 5-0 3p (+0)
5. ACSM Codlea 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
6. Olimpic Voila 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
7. Inter Tarlungeni 1 1 0 0 2-1 3p (+0)
8. Coltea Brasov 1 0 1 0 1-1 1p (+1)
9. Inter Cristian 1 0 1 0 1-1 1p (-2)
10. ACS Brasov 1 0 0 1 1-2 0p (+0)
11. Carpati Berivoi 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
12. Cetatea Homorod 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
13. Prietenii Rupea 1 0 0 1 0-5 0p (+0)
14. Avintul Dumbravita 1 0 0 1 0-10 0p (+0)
15. Aripile Brasov 1 0 0 1 0-10 0p (-3)
16. Vointa Hurez 1 0 0 1 0-11 0p (+0)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!