Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

25.Apr: Campionat

FC Brasov isi joaca ultima carte la FRF 864 accesari

• Ajunşi la capătul puterilor, jucătorii şi antrenorii lui FC Braşov îşi pun toate speranţele într-un verdict final miercuri, la FRF, în cazul Chipciu • „Îmi este frică de faptul că nici miercuri nu se va da un verdict final, iar în aceste condiţii este posibil să nu ne mai putem continua activitatea“, spunea Ţălnar Criza financiară acută de la FC Braşov se resimte dmai multe detalii »


Cautare:

25.Apr: Campionat

FC Brasov isi joaca ultima carte la FRF  6 864 accesari

• Ajunşi la capătul puterilor, jucătorii şi antrenorii lui FC Braşov îşi pun toate speranţele într-un verdict final miercuri, la FRF, în cazul Chipciu
• „Îmi este frică de faptul că nici miercuri nu se va da un verdict final, iar în aceste condiţii este posibil să nu ne mai putem continua activitatea“, spunea Ţălnar

Criza financiară acută de la FC Braşov se resimte din plin în vestiarul echipei, iar efectul s-a văzut pe teren în ultimele etape. Miercuri, FC Braşov are meci la Suceava, un joc în care „stegarii“ trebuie să se agaţe de un rezultat pozitiv pentru a mai rămîne cu şanse reale în lupta pentru promovare. Cum „cazul Chipciu“ nu este încă finalizat, antrenorul Cornel Ţălnar prezintă un scenariu sumbru pentru echipa Braşovului, care riscă să nu poată încheia campionatul. De ce se tergiversează la nesfîrşit acest caz la FRF nimeni nu dă un răspuns clar. Cum mai pot fi motivaţi jucătorii pe acest final de sezon e foarte greu de anticipat. „Problemele la noi sînt cunoscute. Păcat, pentru că atunci cînd am avut stabilitate financiară am avut atmosferă bună în vestiar , iar rezultatele sportive au fost pe măsură şi aveam garanţia că putem promova. Din momentul în care au apărut problemele a fost foarte greu de gestionat această situaţie. În aceste condiţii e greu de ţinut vestiarul. Sînt jucători care sînt ameninţaţi că vor fi daţi afară din apartamente, alţii nu au ce mînca... criza se adînceşte. Nu înţeleg aceste comisii federale, ce au de gînd să facă, care a fost scopul cu noi, să ne termine pentru a nu mai termina campionatul? Se ştie că noi depindem de aceşti bani din transferul lui Chipciu, iar de luni bune nu se dă un verdict final în acest caz. Nimeni nu a cerut un avantaj de la FRF, este un caz foarte simplu. Îmi este frică de faptul că nici miercuri nu se va da un verdict final, iar în aceste condiţii este posibil să nu ne putem continua activitatea. Chiar vorbeam cu Vasile Dochiţa şi îmi spunea că nu mai poate, că are şi el o limită, mai ales că a băgat mulţi bani de la dînsul, iar lucrurile nu mai pot continua aşa. Îi rog pe cei de la FRF să înţeleagă că nu se mai poate aşa. Sîntem pe ultima sută de metri, iar dacă miercuri se va da o nouă amînare totul se va încheia. Cînd intru în vestiar, toată lumea mă întreabă de bani! Le-am spus băieţilor că nu sînt nici de la ANAF, nici şef de bancă şi eu sînt în situaţia lor. Le tot spun: hai să tragem de noi, să ducem la bun sfîrşit acest campionat, pentru că este păcat de munca voastră să se rupă căruţa tocmai acum“, spunea Cornel Ţălnar.

„Toată lumea minte“

Mai mult, antrenorul Braşovului spune că situaţia este dramatică în întreg fotbalul românesc. „În fotbal, la ora actuală, nu mai sînt bani, toată lumea minte, iar jucătorii şi antrenorii sînt cei care suferă. Aceasta este realitatea. Îmi pare rău că cei de la AFAN nu au reuşit să impună în regulament regula ca în cazul în care jucătorii nu sînt plătiţi o lună, echipa să fie depunctată. Nu se poate merge la infinit, doar cu minciuni, cu vrăjeală. Nu sîntem noi un caz special, mai sînt şi alte echipe aflate în această situaţie“, a spus Ţălnar.

„Încercăm să fim uniţi“

La rîndul său, mijlocaşul Vlad Munteanu a recunoscut tensiunile de la echipă. „A intervenit o stare neplăcută la echipă, mai ales după dezastrul de la Tîrgovişte. Sînt probleme mari cu banii, dar noi încă sperăm să se rezolve cît mai rapid acest caz Chipciu. Sîntem conştienţi că la Suceava trebuie să obţinem maximum de puncte pentru a mai spera la promovare. Încercăm să fim uniţi şi ne dorim din tot sufletul să cîştigăm meciul cu Foresta. Eu am mai trecut prin această situaţie dificilă la FC Braşov şi anul trecut, dar acum avem şanse reale la promovare. Ar fi păcat să promoveze în Liga I echipe care nu au niciun fel de tradiţie în fotbal“, a spus Vlad Munteanu. Referitor la victoria celor de la UTA în derbiul cu Juventus Bucureşti, Vlad Munteanu a spus: „sincer să fiu, m-a surprins rezultatul din acel meci, dar nu vreau să comentez mai multe“. FC Braşov va juca miercuri, de la ora 17.00, la Suceava, un meci de totul sau nimic cu Foresta.

Adi Marica


Citeste mai mult despre FC Braşov îşi joacă ultima carte la FRF  Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2015-04-27: Stegarii, cu moralul la pămint după eşecul cu Rapid (Presa: Monitorul Expres)
2015-04-27: Tren pierdut (Campionat)
2012-04-27: 3 puncte vitale (Campionat)
2012-04-27: Jos boneta! (Club)
2011-04-27: Fara istoric (Campionat)
2010-04-27: Robert Ilyes (Club)
2009-04-27: R.Lucescu, noul selectioner. Miercuri il numesc! (Diverse)
2008-04-27: Paste Fericit! (Sarbatori Fericite)
2007-04-27: "Antrenez o echipa de prosti!" ()

FC Brasov in presa

• „Stegarii“ au cîştigat la FRF în cazul Chipciu, însă au pierdut două puncte mari la Suceava în lupta pentru promovare

Chiar dacă înaintea meciului de la Suceava, jucătorii şi antrenorii lui FC Braşov au aflat vestea bună de la FRF în cazul Chipciu, pe teren, „stegarii“ nu au reuşit să cîştige cele trei puncte. A fost doar 0-0, după un meci echilibrat, încrîncenat, însă cu puţine ocazii de poartă. Goge a avut două şanse de a marca, cîte una în fiecare repriză, iar Bogdan Rusu a fost cel mai periculos jucător al sucevenilor, fiind blocat în două rînduri de Iacob. În prima repriză a avut loc şi cea mai controversată fază a meciului. Enceanu, servit de Goge, a scăpat singur cu portarul Niga, a săltat mingea peste acesta fiind şi busculat, iar Semeghin a scos de pe linia porţii. „A fost penalti clar“, a spus Enceanu, la finalul jocului. Nemulţumit de aportul ofensiv al echipei sale, Ţălnar a efectuat două schimbări la pauză, însă linia de cinci apărători a Forestei a continuat să evolueze fără greşeală. Pe final, Ţălnar a mutat ofensiv, cu Istrati, în locul lui Ichim, însă „stegarii“ nu au reuşit să modifice tabela. Mai mult, în prelungiri, Florin Iacob şi-a salvat echipa de la un eşec, la şutul lui Lung din cîţiva metri! Doar un punct la Suceava, astfel că FC Braşov rămîne pe locul 4 la trei puncte de echipa clasată pe locul doi, UTA Bătrîna Doamnă.

Cazul Chipciu la final

Cazul Chipciu a ajuns la final! Comisia de Recurs a FRF a respins recursul formulat de Sporting Piteşti. „Respinge recursul formulat de CS Sporting Piteşti, împotriva hotărîrii nr. 23/23.03.2017 pronunţată de CNSL a FRF, în contradictoriu cu SC FCSB SA şi SC FC Braşov SA ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărîrea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 26.04.2017, în şedinţă nepublică, la sediul FRF din Bucureşti, str.Vasile Şerbănică nr.12, sector 2“, se precizează în comunicatul FRF. „În sfîrşit respirăm uşuraţi. Pentru a urgenta lucrurile vom cere un certificat de grefa cu care vom putea dovedi că litigiul s-a încheiat favorabil pentru FC Braşov. În cîteva zile sperăm, cu ajutorul lui Gigi Becali, să primim banii de la Steaua“, au spus oficialii clubului braşovean.

„Ştiam că presiunea e pe FC Braşov“

La final, Bogdan Tudoreanu, antrenorul Forestei, s-a declarat mulţumit de rezultat. „Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că se ştie în ce situaţie ne aflăm. Este a 5-a săptămînă în care nu reuşim să facem mai mult de două antrenamente, dar şi aşa reuşim să legăm rezultate pozitive. Am scos un egal la Mioveni, acum am luat un punct în faţa Braşovului, o echipă care era candidată la promovare. Îmi doresc doar să nu fie ultimul joc. Momentan e rezolvată situaţia. La Mioveni, jucătorii au primit cîte 50 de lei, probabil astăzi vor primi cîte 100 de lei. Am jucat cu trei fundaşi centrali, pentru că ştiam că presiunea e pe FC Braşov şi că vor fi nevoiţi să atace“, a spus Bogdan Tudoreanu. La conferinţa de presă a fost trimis secundul Florentin Petre, cel care a spus că nu este totul pierdut în lupta pentru promovare. „Am abordat foarte bine acest joc, ţinînd cont că la noi au fost multe frămîntări, de a fi sau a nu fi cum se spune. Am primit o veste bună înaintea de joc, dar această veste nu a reuşit să mobilizeze echipa să putem cîştiga. Eu cred că am avut şi un penalti neacordat, dar şi cîteva faze în care puteam să facem diferenţa. Am întîlnit un adversar arţăgos, care ne-a creat probleme. Ne trebuiau toate cele trei puncte, dar trebuie să încercăm să cîştigăm următoarele meciuri pentru a rămîne în lupta pentru promovare“, a spus Florentin Petre.

„Am controlat jocul“

În schimb, Cornel Ţălnar a declarat că jocul a fost la discreţia „stegarilor“ şi a acuzat arbitrajul pentru un penalti neacordat. „Meciul a fost la discreţia noastră. Am avut două ocazii mari în prima repriză şi un penalti neacordat la Enceanu. Consider că am controlat jocul şi în partea a doua, dar nu am mai reuşit să ne apropiem de poarta adversă. A fost o perioadă extrem de grea din punct de vedere psihic pentru noi. Nu avem garanţia că s-a încheiat, după tot ce s-a întîmplat în ultimul timp. Nu mai revin la subiectul legat de bani. Important trebuie să fie faptul că avem în continuare şanse de promovare. Sîntem la trei puncte de locul al doilea. Cît timp, din punct de vedere matematic vom mai avea şanse, vom face tot ce putem pentru a ne atinge obiectivul“, a spus Ţălnar.

Foresta - FC Braşov 0-0

• Foresta: Niga - Mihălăchioaie, Mutu, Lung, Masella, Semeghin - Vraciu (’55 Cerlincă), Stănescu (’69 Grumezescu), Dumitriu, Drugă (’61 Căinari) - Bogdan Rusu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu
FC Braşov: Fl. Iacob - Băjan, I. Şerban, Ichim (’77 Istrati), Ct. Stan - Enceanu (’46 Sburlea), P. Iacob, Vl. Munteanu, Goge - Grigorie, R. Moldoveanu (’46 Răchişan). Antrenor: Cornel Ţălnar

Adi Marica


Citeste mai mult despre FC Braşov, victorie la FRF, remiză cu Foresta  

" class="img-1" width="150"/>

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

05.Apr/ Vlad Munteanu, dupa egalul de poveste al stegarilor de la Balotesti 1
• Cel mai în formă jucător al Braşovului în 2017, mijlocaşul V[...]
29.Mar/ FC Brasov, pe loc promovabil cu conturile goale! 0
• „Stegarii“ au urcat pe locul doi, unul ce asigură promovarea directă &[...]
21.Mar/ Florin Iacob si reactia de orgoliu a stegarilor cu UTA 0
• FC Braşov a revenit în lupta pentru promovare, după o prestaţie solid[...]
20.Mar/ FC Brasov e back in business in lupta pentru promovare 3
• Elevii lui Cornel Ţălnar au revenit în lupta pentru promovare, după vict[...]

ALTE STIRI


Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Transferuri

Veniri:
Moldoveanu (Dinamo - imprumut), Enceanu (Steaua), Chitosca (Steaua), Angelescu (Popesti Leordeni), Tripsa (Cremonese), Cristil (Voluntari 2), Ichim, Mutu
Plecari:
Manole,

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Sistem de desfasurare Liga a II-a

Primele două clasate la final promovează direct, locul 3 joaca baraj cu locul 12 din Liga I

Retrogradare: echipele situate pe locurile 17, 17, 18, 19 si 20 retrogradeaza in Liga a III-a.

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. Juventus 13 11 1 1 45-3 34p (+13)
2. Foresta 13 9 1 3 40-17 28p (+10)
3. FC Brasov 13 8 4 1 25-13 28p (+10)
4. Chindia 13 9 0 4 23-12 27p (+9)
5. Sepsi OSK 13 7 4 2 24-9 25p (+4)
6. CS Mioveni 13 7 4 2 17-8 25p (+7)
7. Olimpia SM 13 7 3 3 30-11 24p (+3)
8. UTA BD 13 7 2 4 22-14 23p (+2)
9. CS Afumati 13 6 2 5 33-12 20p (-1)
10. CSM R.Valcea 13 5 4 4 19-14 19p (+1)
11. Dacia Braila 13 6 1 6 17-20 19p (+1)
12. Dunarea Calarasi 13 4 4 5 13-15 16p (-5)
13. Luceafarul Oradea 13 5 1 7 10-12 16p (-5)
14. CS Balotesti 13 3 4 6 14-18 13p (-8)
15. U. Tarlungeni 13 3 4 6 15-20 13p (-8)
16. Metalul Resita 13 3 1 9 11-29 10p (-8)
17. ASU Poli Tm 13 2 3 8 14-27 9p (-12)
18. ACS Berceni 13 0 1 12 6-32 1p (-17)
19. Soimii Pancota 13 0 1 12 1-90 1p (-17)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!