Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.
Doriti ca Simon Maurer sa preia echipa AS SR Brasov?
Da!
Nu!
Survey maker

18.Jan: Presa: Monitorul Expres

AS SR Brasov, duel tare cu ACS Poli Timisoara 896 accesari

• După doar trei zile de pregătire, AS SR Braşov va juca primul amical al iernii, astăzi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timişoara, formaţie de Liga I • Adrian Voicu a fost diagnosticat cu fisură de peroneu! Liderul ligii a 4-a Braşov, AS SR Braşov, se va duela cu ACS Poli Timişoara în primul amical al iernii. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Ţin&icimai multe detalii »


Cautare:

18.Jan: Presa: Monitorul Expres

AS SR Brasov, duel tare cu ACS Poli Timisoara  1 896 accesari

• După doar trei zile de pregătire, AS SR Braşov va juca primul amical al iernii, astăzi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timişoara, formaţie de Liga I
• Adrian Voicu a fost diagnosticat cu fisură de peroneu!
Liderul ligii a 4-a Braşov, AS SR Braşov, se va duela cu ACS Poli Timişoara în primul amical al iernii. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Ţinînd cont că astăzi este programat primul amical al iernii, şedinţa de pregătire de ieri a stegarilor, care a avut loc tot pe terenul sintetic de la ICIM, nu a fost atît de solicitantă aşa cum au fost primele două antrenamente din această săptămînă. La şedinţa de pregătire de ieri a fost prezent şi Laurenţiu Căpăţînă, dar şi portarul Florin Iacob, cel care se va pregăti cu echipa pînă îşi va găsi un nou angajament.

„Să suferim în amicale“

Decizia de a începe seria amicalelor cu un adversar de Liga I îi aparţine antrenorului Florin Stîngă, cel care doreşte ca echipa să se dueleze în acestă perioadă doar cu adversari din eşaloane superioare. „Sînt un antrenor care îmi doresc să ne duelăm cu cei mai buni, de aceea am ales să jucăm amicale cu echipe din eşaloane superioare. Cu siguranţă vom întîlni adversari care ne vor pune în dificultate, asta îmi şi doresc. Vreau să suferim în această perioadă, asta ca să fim puternici în campionat. Îmi asum în totalitate responsabilitatea rezultatelor din meciurile de pregătire“, spunea Florin Stîngă la reunirea echipei.

Voicu, ghinion teribil

Transferat în acestă iarnă de la AFC Hărman, fun-daşul stînga Adrian Voicu, s-a accidentat la antrenamentul de marţi, iar ieri, diagnosticul medicilor a fost unul dur: fisură de peroneu. Fundaşul este nevoit să poarte ghips cîteva săptămîni, astfel că va rata o mare parte a pregătirilor. „Este curat ghinion cu accidentarea lui Voicu. Nu a fost accidentat de un coechipier, ci în cădere şi-a prins piciorul sub el. Nu mă aşteptam ca accidentarea să fie atît de gravă. Sîntem alături de el şi îl aşteptăm cît mai repede să înceapă recupe-rarea“, a spus Florin Stîngă.

Mai mulţi bani pentru arbitri în amicale

La solicitarea arbitrilor braşoveni, pentru meciurile amicale aceştia vor primi bareme mărite. Astfel, dacă este vorba de un amical în cu o echipă de Liga I, un arbitru va încasa 150 de lei, pentru un meci cu o echipă de liga a 2-a, baremul unui arbitru va fi de 130 de lei, pentru un joc cu o echipă de liga a 3-a, baremul este de 100 de lei. Pentru un meci amical între două echipe de liga a 4-a, arbitrii vor încasa cîte 70 de lei. Pentru meciul de astăzi, de la Tărlugeni, CJA Braşov a delegat o brigadă din care vor face parte Octavian Ciucanu - Lucian Ţuţu şi Gabriel Pînzaru.


Transferuri pentru viitor

Oficialii lui AS SR Braşov au reuşit să obţină semnăturile a doi jucători braşoveni importanţi. Este vorba de mijlocaşul central Radu Leonte (26 de ani) de la Cetate Rîşnov şi portarul Octavian Potcoavă (19 ani) de la AFC Hărman. Cei doi jucători se află în ultimele şase luni de contract cu cele două echipe braşovene, astfel că înţelegerile cu AS SR Braşov vor intra în vigoare din vară.

Adi Marica

 

Citeste mai mult despre AS SR Braşov, duel tare cu ACS Poli Timişoara

 Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-02-24: FC Brasov, restart cu Olimpia Satu Mare (Campionat)
2015-02-24: FC Braşov, sub presiunea rezultatelor (Presa: Monitorul Expres)
2014-02-24: Petrolul a fost egalată in ultima fază la Braşov şi n-a reuşit decit un punct, 1-1 (Presa: Gazeta Sporturilor)
2014-02-24: Fanii Braşovului l-au taxat pe Adrian Mutu in bannerul etapei (Presa: Gazeta Sporturilor)
2011-02-24: Lupte in noroi! (Campionat)
2009-02-24: Si totusi, in nocturna cu Steaua? (Campionat)
2009-02-24: Abonamente (Club)
2008-02-24: Meci greu cu Brasovul! ()

FC Brasov in presa

• Elevii lui Cornel Ţălnar vor juca sîmbătă, de la ora 12.30, pe teren propriu, cu Olimpia, un meci între două echipe care se află în luptă directă pentru promovare
După mai bine de două luni de la ultimul meci oficial din 2016, acel eşec cu Juventus Bucureşti, FC Braşov va juca sîmbătă cu Olimpia Satu Mare, în primul meci al sezonului de primăvară. De la acel meci cu Juventus multe lucruri s-au schimbat la FC Braşov. Cum, necum, „stegarii“ au reuşit să mai obţină o amînare în procesul în care se cere falimentul clubului, dar situaţia financiară rămîne în continuare una critică, pentru că în afara revenirii lui Simon Maurer ca sponsor principal, FC Braşov depinde în continuare de banii pe care îi mai are de încasat în urma transferului lui Chipciu la Anderlecht. În multitudinea de procese în care se află clubul implicat, administratorul judiciar a fost schimbat, iar plecarea lui Marian Brescan a dus la un val de demisii sau demiteri în birourile de la FC Braşov. Vechiul administrator judiciar, Alexandru Cosmin Gheorghe, este cel care a revenit în fruntea clubului, în tandem cu Vasile Dochiţa, cel care este administratorul special. Din organigrama stufoasă a clubului din prima parte a sezonului, la club au mai rămas doar secretara, Camelia Matei, responsabilul cu bazele sportive, Dan Crainciuc şi team-managerul Claudiu Cazan. În ceea ce priveşte lotul de jucători, acesta a suferit modificări majore. FC Braşov s-a despărţit de mai mulţi jucători, cei mai importanţi fiind Leca, Manole şi Răsdan. La capitolul veniri, „stegarii“ speră să fi dat lovitura cu Enceanu şi Chitoşcă, împrumutaţi de la Steaua, cu Ichim, un fundaş central adus de la Botoşani, cu portarul Mutu revenit de la Sepsi, dar şi cu cîţiva jucători tineri, Tripşa, Cristil, Angelescu sau Robert Moldoveanu. E mai puternică FC Braşov decît în prima parte a sezonului? Este o întrebare la care nici antrenorul Cornel Ţălnar nu a putut da un răspuns clar. Nici nu avea cum, ţinînd cont că în această perioadă de pregătire, „stegarii“ s-au duelat în meciurile amicale doar cu adversari modeşti, de ligi inferioare, iar ultimele achiziţii au fost perfectate doar în ultimele zile. Nici programul de pregătire nu a fost unul pe măsură, în primul rînd din cauza terenurilor impracticabile, şi apoi din cauza problemelor financiare, echipa nu a beneficiat de un cantonament în străinătate. În aceste condiţii, FC Braşov începe un sezon de primăvară de foc, în care „stegarii“ au doar varianta promovării. Cum Juventus Bucureşti pare să se fi distanţat decisiv în fruntea clasamentului, bătălia „stegarilor“ pentru locul doi se anunţă pe viaţă şi pe moarte cu UTA BD, Olimpia Satu Mare, Sepsi Sf. Gheorghe şi CS Mioveni. Primul examen, sîmbătă, de la ora 12.30, pe teren propriu, cu o contracandidată, Olimpia Satu Mare. Pe lîngă bătăliile pentru promovare, FC Braşov are de luptat şi în justiţie cu procesele care dau în continuare fiori la toată suflarea „stegară“.

Cine se va adapta mai bine la condiţiile de joc va avea cîştig de cauză“

Antrenorul Cornel Ţălnar se aşteaptă la un meci de luptă cu Olimpia, în primul rînd din cauza stării terenului. „Cred că dacă timpul ne ajuta puţin, la ora meciului cu Olimpia am fi fost puşi la punct din toate punctele de vedere. Din păcate, doar miercuri am făcut primul antrenament pe un teren de fotbal, după aproape 40 de zile de pregătire în care zăpada nu ne-a permis să ne antrenăm aşa cum am fi dorit. E greu să ajungi la o formă optimă în doar cîteva zile. Sper ca împreună cu băieţii care au rămas din vechiul lot, alături de cei care au venit în această pauză competiţională, chiar dacă unii au venit pe ultima sută de metri, să reuşim să formăm un lot competitiv şi să ne batem pentru promovare. Deocamdată, nu pot spune că lotul este mai bun sau mai slab ca în 2016. Am pierdut trei jucători importanţi, Leca, Manole şi Răsdan, dar au venit alţii care sînt capabili să-i suplinească şi chiar să-i depăşească în evoluţii. În mare parte sînt mulţumit de lot şi am mare încredere în jucători. Cu Olimpia va fi foarte greu în primul rînd din cauza terenului, am înţeles că sîmbătă va ploua, astfel că sînt mari şanse să jucăm în noroi. Cine e mai deştept, cine se va adapta mai bine la condiţiile de joc va avea cîştig de cauză. Sper ca băieţii să dea totul şi să cîştigăm acest meci pentru a rămîne în lupta pentru promovare. Din punct de vedere fizic eu cred că stăm destul de bine. Avem mare nevoie de cele trei puncte în meciul cu Olimpia pentru a ne bate cu şanse reale la promovare“, a prefaţat antrenorul Cornel Ţălnar.

FC Braşov şi-a prezentat oficial noile achiziţii

FC Braşov şi-a prezentat oficial achiziţiile reuşite în această iarnă, joi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Stadionul Tineretului. Rareş Enceanu, Sebastian Chitoşcă, Daniel Mutu, Alexandru Ichim, Ionuţ Tripşa, Cosmin Cristil, Alin Angelescu şi Robert Moldoveanu sînt jucătorii transferaţi de FC Braşov în această pauză competiţională. Din cei 8 jucători, doar Robert Moldoveanu nu a putut fi prezent, pentru că tînărul atacant împrumutat de la Dinamo a fost convocat la lotul U 18 al României care va participa la un turneu de pregătire în Italia.

Enceanu are planuri mari la FC Braşov

Mijlocaşul Rareş Enceanu are planuri mari la FC Braşov unde vrea să-şi relanseze cariera. „Mă bucur că am revenit acasă, am venit cu inima deschisă şi vreau să ajut la îndeplinirea obiectivului. Este o plăcere să revin la FC Braşov şi să joc la echipa unde am crescut. Ştiu situaţia din Liga a 2-a şi, din punctul meu de vedere, avem şanse mari să promovăm, pentru că avem o echipă bună, cu jucători de valoare. La Steaua nu prea am jucat, sper să o fac aici şi cred că este un pas înainte pentru mine venirea la FC Braşov pentru că voi avea mai multe şanse să joc. Voi da totul pentru echipă şi mă voi lupta pentru titularizare. Concurenţa este benefică, pentru că fiecare jucător vrea să demonstreze că merită un loc de titular. Nu vreau să vorbesc despre perioada petrecută la Steaua, acum sînt la FC Braşov, echipă pentru care voi da totul. Vreau să mă impun şi să joc. Începem campionatul cu un meci greu cu Olimpia, o echipă bună din Liga a 2-a, dar dacă noi ne facem jocul, nu cred că ne va sta cineva în cale. Sperăm ca terenul de joc să fie bun“, a declarat Rareş Enceanu.

Totul pentru promovare

La rîndul său, portarul Daniel Mutu vrea să uite cît mai rapid experienţa neplăcută de la Sepsi Sf. Gheorghe.
„La Sepsi a fost o perioadă pe care vreau să o uit cît mai repede, pentru că au fost multe lucruri neplăcute care s-au întîmplat acolo. A fost decizia mea să plec în vară la Sepsi, cînd aici, la Braşov, era instabilitate. Mă bucur că am revenit la FC Braşov, important este că am fost dorit de antrenori şi conducere şi sper că împreună cu acest colectiv ne vom îndeplini obiectivul, promovarea, care este singura noastră şansă de a merge mai departe. Concurenţa este benefică la orice echipă dacă vrei să progresezi ca fotbalist. Pe Florin Iacob şi pe Căucă îi cunosc foarte bine, cu Andrei Şanta am lucrat fără probleme, astfel că mă bucur că am revenit în această familie. Juventus Bucureşti are prima şansă, cred că 90% ei sînt promovaţi. Au echipă, conducere, bani, chiar nu cred că îi poate împiedica cineva. În rest, lupta se duce între noi, Mioveni, UTA şi cei de la Sepsi Sf. Gheorghe, care s-au întărit în această pauză. Sînt convins că meciul cu Olimpia va fi unul de luptă, de angajament, pentru că se va disputa pe un teren greu. Ţinînd cont de starea terenului, cred că meciul va fi decis de fazele fixe“, a declarat Daniel Mutu.

Au venit banii la jucători

Prezent la conferinţa de presă, administratorul special, Vasile Dochiţa, a anunţat că jucătorii vor încasa un salariu restant. „Sînt încrezător că putem duce campionatul la bun sfîrşit. Sper ca pe 28 februarie să avem parte de o decizie favorabilă nouă la CNSL şi atunci vor veni banii de la Steaua, care ne vor ajuta foarte mult. Cel mai important este că ne-a ajutat Simon Maurer şi am putut să dăm un salariu jucătorilor aşa cum le promisesem încă de săptămîna trecută. Faptul că Maurer este alături de noi în aceste momente grele, este de apreciat. Îi mulţumesc, altfel era tare greu şi nu ştiu cum ne-am fi descurcat. Aşteptăm cît mai mulţi suporteri în tribune la meciul cu Olimpia, este primul joc din acest an şi e foarte important să începem cu o victorie“, a spus Dochiţa, cel care joi a împlinit 59 de ani. „Nu vreau niciun cadou pentru mine, băieţii să joace pentru echipă şi pentru suporteri“, a încheiat administratorul special al clubului braşovean. Încîntaţi de faptul că au primit salariul restant, jucătorii au promis că îi vor face o surpriză plăcută lui Dochiţa la meciul de sîmbătă. „Ştim că s-au făcut eforturi mari pentru plata acestui salariu. Acum avem linişte şi ne putem concentra doar asupra meciului cu Olimpia. Sperăm să-i putem face o surpriză plăcută lui Vasile Dochiţa la meciul cu Olimpia“, au spus jucătorii braşoveni.

Noi echipamente pentru „stegari“

• Şi în partea a doua a sezonului, FC Braşov va continua colaborarea cu Acerbis, care furniza echipamentul de joc. Prin revenirea lui Maurer ca sponsor principal, „stegarii“ vor avea inscripţionat pe tricourile de joc: Maurer Imobiliare. În meciurile de pe teren propriu, FC Braşov va evolua în echipament complet galben, iar în cele din deplasare cu alb complet, iar portarii vor avea tricouri portocalii. Rareş Enceanu, Daniel Mutu şi Cosmin Cristil au prezentat, joi, echipamentul de joc pentru partea a doua a sezonului 2016-2017 al Ligii a 2-a.

Karda se teme de arbitrajul de la Braşov!

• Preşedintele Olimpiei Satu Mare, Attila Karda, s-a trezit vorbind de arbitraje înaintea derbiului cu FC Braşov. „Noi am solicitat arbitri FIFA la acest meci, mai ales că partida este televizată. Îmi doresc din suflet ca partida contra celor de la FC Braşov să-şi decidă cîştigătoarea pe teren, însă recunosc, mi-e teamă“, declara Karda. Oficialii lui FC Braşov spun că este doar „o încercare jalnică a celor de la Olimpia de a pune presiune pe arbitraj“. „În fotbalul nostru văd că tupeul e maxim. Nu ştiu cine este acest Karda! Sînt personaje care ţin să iasă în faţă şi să vorbească despre arbitraje. Oameni care nu gîndesc înainte să vorbească. În ultimii ani, arbitrajele s-au îmbunătăţit substanţial, nu mai sînt nenorocirile din trecut...“, a reacţionat Cornel Ţălnar. „Noi vrem doar să fim arbitraţi corect şi nimic mai mult. Avem încredere în CCA că va delega o brigadă de arbitri de valoare“, a spus şi Vasile Dochiţa.

Adi Marica (monitorulexpres.ro)

 

" class="img-1" width="150"/>

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o cosideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. Precizia Sacele 1 1 0 0 11-0 3p (+0)
2. AS SR Brasov 1 1 0 0 10-0 3p (+3)
3. Olimpic Zarnesti 1 1 0 0 10-0 3p (+0)
4. Chimia Victoria 1 1 0 0 5-0 3p (+0)
5. ACSM Codlea 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
6. Olimpic Voila 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
7. Inter Tarlungeni 1 1 0 0 2-1 3p (+0)
8. Coltea Brasov 1 0 1 0 1-1 1p (+1)
9. Inter Cristian 1 0 1 0 1-1 1p (-2)
10. ACS Brasov 1 0 0 1 1-2 0p (+0)
11. Carpati Berivoi 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
12. Cetatea Homorod 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
13. Prietenii Rupea 1 0 0 1 0-5 0p (+0)
14. Avintul Dumbravita 1 0 0 1 0-10 0p (+0)
15. Aripile Brasov 1 0 0 1 0-10 0p (-3)
16. Vointa Hurez 1 0 0 1 0-11 0p (+0)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!