Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.
Ce echipa sustineti, ca si continuatoare a FC Brasov?
FC "SR" Brasov (echipa Ligii Suporterilor)
ACS Steagul Rosu Brasov (echipa lui Dragos Ivancescu)
SurveyMaker

21.Aug: Campionat

AS SR Brasov a cistigat primul meci oficial din istorie 1028 accesari

• Echipa suporterilor braşoveni s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ghimbav • Precizia Săcele este primul lider al campionatului • ACS Steagu Roşu Braşov a pierdut la Tărlungeni Sîmbătă, 19 august, a fost o zi istorică pentru AS „SR“ Braşov. Echipa suporterilor braşoveni a cîştigat primul meci oficial de la înfiinţare. Echipa pregătită de Lucian Petre şi Andrei Şanta s-mai multe detalii »


Cautare:

21.Aug: Campionat

AS SR Brasov a cistigat primul meci oficial din istorie  0 1028 accesari

• Echipa suporterilor braşoveni s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ghimbav
• Precizia Săcele este primul lider al campionatului
• ACS Steagu Roşu Braşov a pierdut la Tărlungeni
Sîmbătă, 19 august, a fost o zi istorică pentru AS „SR“ Braşov. Echipa suporterilor braşoveni a cîştigat primul meci oficial de la înfiinţare. Echipa pregătită de Lucian Petre şi Andrei Şanta s-a impus categoric pe terenul celor de la Aripile Braşov, scor 10-0, în prima etapă a Ligii a 4-a Braşov. Fanii braşoveni au făcut o atmosferă senzaţională la primul meci oficial al echipei. Peste 300 de suporteri au luat cu asalt micuţa, dar cocheta arenă din Ghimbav, iar jocul prestat de echipă i-a mulţumit pe deplin. „Nici nu ştiu de cînd nu am mai avut atîţia spectatori la un meci. Sînt ani buni“, spunea Lucian Fleşariu, cel care este şi antrenorul, şi preşedintele celor de la Aripile. „Stegarii“ au început perfect jocul, iar Alin Damian a înscris primul gol, servit ideal de Horia Popa (’5). S-a făcut 0-2 în minutul 19, atunci cînd Grigoraş a reluat nefericit în propria poartă după o centrare de pe partea dreaptă a lui Horia Popa. Acelaşi Horia Popa şi-a trecut în cont a treia pasă de gol în minutul 22, iar Fânariu a marcat un gol de senzaţie, şut de la circa 15 metri, direct în vinclul porţii lui Manu Iszak. După alte două ocazii ratate de Damian şi Fânariu, braşovenii şi-au trecut în cont şi golul patru, graţie reuşitei lui Codreanu, cu un şut de la marginea careului. Damian şi-a trecut în cont dubla în minutul 52, iar Horia Popa şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu un şut la colţul lung. La scorul de 6-0 şi cu 30 de minute înainte de final, Petre Lucian a decis că este timpul să-şi menajeze doi dintre cei mai buni jucători, Damian şi Vărlan, care au fost înlocuiţi cu Andrii, respectiv Bodean. Schimbările s-au dovedit a fi inspirate, pentru că atît Andrii, cît şi Bodean au reuşit să marcheze. Ultimele goluri ale meciului de la Ghimbav au fost marcate de Dumitraş şi Fânariu, în timp ce gazdele, au ratat o ocazie uriaşă de a înscrie golul de onoare, dar Mutu s-a opus la lovitura de cap a lui Popa din trei metri. AS „SR“ Braşov: Mutu - Rusu, Dumitraş, Alupei (70 Pătraşcu), Poenaru - Cocan, Codreanu (67 Căruntu) - H. Popa, Fânariu, Vârlan (60 Bodean) - Damian (60 Andrii). „A fost diferenţă de valoare şi pregătire. Noi facem doar un antrenament pe săptămînă şi acest lucru s-a văzut“, a spus Manu Iszak (43 de ani), portarul celor de la Aripile, cel care a făcut un meci bun în ciuda celor 10 goluri încasate. „Mai joc în acest sezon şi apoi mă las“, a spus Iszak, cel care are la activ jocuri inclusiv la Liga a 2-a. Meciul de la Ghimbav a fost arbitrat impecabil de centralul Marian Barbu, ajutat de asistenţii Lucian Ţuţu şi Gabriel Boncz.

Petre Lucian: „Remarc echipa“

Chiar dacă jucătorii săi au obţinut o victorie concludentă, antrenorul Petre Lucian rămîne cu picioarele pe pămînt şi este conştient că greul abia acum începe. „A fost un joc la discreţia noastră, dar ultimele 20-25 de minute m-au nemulţumit total din punct de vedere al atitudinii jucătorilor. Băieţii au crezut că dacă scorul este 8-0 sau 9-0 nu mai trebuie să jucăm şi nu au mai respectat ce am pregătit. Vom remedia şi aceste lucruri în următoarele zile. Nu vreau să evidenţiez niciun jucător, remarc echipa. Le-am spus jucătorilor că nu mă interesează nici un nume, ci doar echipa. Grupul este înaintea oricărui individ, oricum s-ar numi el. Pentru moral este un debut bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că urmează examene grele şi mai avem multe lucuri de pus la punct. Sperăm să fim pregătiţi la meciurile cu echipele bune ale campionatului, care au omogenitate şi care joacă de mult împreună“, a spus Petre Lucian.

Surpriză la Tărlungeni

Surpriza primei etape a fost furnizată de Inter Tărlungeni, care s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la ACS Steagu Roşu Braşov. Directorul tehnic al braşovenilor, Adrian Hârlab, a spus că, după aspectul jocului, victoria celor de la Tărlungeni este meritată. „O greşeală copilărească în defensivă pe final ne-a costat scump. Cei de la Tărlungeni au avut mai multe ocazii, astfel că pot spune că au meritat victoria“, a spus Hârlab.

Precizia Săcele, primul lider

Primul lider al campionatului este Precizia Săcele. Deşi AS „SR“ Braşov şi Olimpic Zărneşti au cîştigat cu 10-0, săcelenii s-au impus cu 11-0 în faţa celor de la Avîntul Dumbrăviţa, cu Bleambu şi Coman vîrfuri de lance, cei doi atacanţi reuşind să înscrie împreună 9 goluri! „Faptul că sîntem pe primul loc după prima etapă nu înseamnă nimic, important este să fim în postura de lideri la finalul sezonului. A fost doar un meci normal de campionat. Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitudine. Sînt multe echipe bune în campionat, astfel că trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas“, a spus Mihai Stere, antrenorul Preciziei.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor etapei I

• Precizia Săcele - Voinţa Hurez 11-0 (Bleambu 9, 50, 57, 70, 75, Coman 20, 27, 52, 86, Vasilache 65, Bilibovschi 84; la juniori 13-0); Aripile Braşov - AS SR Braşov 0-10 (Damian 5, 52, Grigoraş 19 -autogol, Fânariu 23, 81, Codreanu 31, Horia Popa 58, Bodean 64, Andrii 67, Dumitraş 77; la juniori 11-8); Chimia Oraşul Victoria - Prietenii Rupea 5-0 (Tudorache 6, David 31, Stoica 33, Constantin -autogol 39, Cristian Florin 50; la juniori 4-2); ASC Olimpic Zărneşti - Avîntul Dumbrăviţa 10-0 (Dascălu 12, 49, 63, 73, 90+3, Gabor 36, 66, 90, Brătulescu 38, Botorea 51; la juniori10-0); Inter Tărlungeni - ACS Steagu Roşu Braşov 2-1 (Nicolae 7, 89 / Ivan 50; la juniori 2-4); Inter Cristian - Colţea Braşov 1-1 (Feraru 86 / Ticalo 25; la juniori 5-2); ACSM Codlea - Carpaţi Berivoi 3-0 (Stefan 35, Puşcaşu 65, David 73; la juniori 2-2); Olimpic Voila - Cetatea Homorod 3-0 (Coconete 53, Veconi 65, Dănilă 85; la juniori 1-10).

Adi Marica


Citeste mai mult despre AS „SR“ Braşov a cîştigat primul meci oficial din istorie  Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-09-19: Stegarii, bagati in sedinta de Talnar (Presa: Monitorul Expres)
2016-09-19: Prea defensiv (Campionat)
2014-09-19: Stegarii sunt siguri că vor caştiga la Piatra Neamţ (Presa: Transilvania Expres)
2014-09-19: Meciul Chindia Tirgovişte - FC Braşov nu va fi televizat (Presa: Monitorul Expres)
2014-09-19: Stegarii au prins aripi (Presa: Monitorul Expres)
2014-09-19: Increzatori pentru meciul cu Ceahlaul (Campionat)
2012-09-19: Sansa lui Szabo (Club)
2011-09-19: Profitam de statutul de favoriti? (Cupa Romaniei)
2008-09-19: Se pregateste nocturna! (Club)
2008-09-19: Lucescu: Imi doresc extraordinar victoria! (Club)
2007-09-19: Timpa peste Dunare? (Campionat)
2006-09-19: Comunicat de presa FC Brasov (Club)

FC Brasov in presa

• Antrenorul braşovenilor a ţinut ieri o şedinţă în vestiar cu jucătorii, după egalul dezamăgitor cu ASU Poli, scor 1-1
• FC Braşov a ratat o şansă uriaşă de a rămîne pe locul doi în Liga a 2-a, după egalul de la Timişoara
Degeaba şi-a avertizat Ţălnar jucătorii că un meci cu o echipă modestă, aşa cum e acum ASU Poli, poate fi mult mai dificil decît un derbi cu UTA. Probabil, „stegarii“ s-au crezut dinainte cîştigători, astfel nu se explică jocul apatic al echipei. Cel puţin la capitolul determinare, elevii lui Ţălnar au capotat, iar greşelile din defensivă, care parcă nu se mai sfîrşesc, produc, în continuare, daune totale. Pentru că miercuri este programată etapă intermediară, Ţălnar şi-a chemat ieri jucătorii la stadion, iar după o şedinţă de aproape o oră, în care tehnicianul a avut un discurs destul de dur, a programat un antrenament uşor. „Jucătorii trebuie să înţeleagă că joacă la FC Braşov, iar presiunea rezultatelor este mare. Nu sînt normale astfel de greşeli la acest nivel“, a spus Ţălnar.

Complexul deplasărilor

Meciul de la Timişoara a arătat din noul slăbiciunile „stegarilor“ în meciurile disputate în deplasare. Aceleaşi probleme în apărare, în care fundaşii laterali Săftescu şi Stan au fost depăşiţi în dese rînduri, titularizarea lui Cordoş în centrul defensivei a fost neinspirată, mai ales că pe lîngă penaltiul provocat prosteşte, clujeanul nu a dat în niciun moment siguranţă. În schimb, portarul Florin Iacob, sigur în intervenţii, şi fundaşul central Ioan Şerban, poate la cel mai bun joc în tricoul lui FC Braşov, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Mult aşteptata revenire în primul 11 a lui Goge nu a adus plusul aşteptat, mijlocaşul mai avînd ceva de tras pentru a reveni la forma din startul sezonului. Grigorie şi Iulian Popa, jucătorii de la care se aşteaptă să tragă echipa după ei, nu sînt avantajaţi de sistemul de joc, astfel că Sburlea a rămas stingher în atac unde nu a avut nicio realizare. Jocul s-a mai animat odată cu introducerea lui Sergiu Istrati, atacantul moldovean care s-a făcut rapid remarcat şi a creat pericol în cîteva rînduri la poarta gazdelor. Braşovenii au deschis scorul în minutul 58 prin Grigorie, care a reluat cu capul, din mijlocul careului, o centrare perfectă de pe partea stîngă a lui Stan. Bucuria „stegarilor“ a fost însă de scurtă durată, pentru că cinci minute mai tîrziu, Cordoş a provocat un penalti, iar gazdele au restabilit egalitatea prin Blănaru. Pînă la final s-a jucat pe contre, Istrati a fost în două rînduri aproape de gol, iar ASU putea da lovitura în minutul 89, atunci cînd Birău nu a profitat de un luft incredibil al lui Manole în propriul careu.

Cordoş, pus la zid

Antrenorul lui FC Braşov consideră că echipa sa a controlat jocul în repriza secundă, dar a admis că egalul e un rezultat corect. „A fost un meci greu, împotriva unei echipe tinere, care a jucat cu avînt. A fost un meci de luptă, păcat că am pierdut două puncte pe eroarea maximă a lui Cordoş, într-o situaţie care nu prezenta niciun pericol şi ne-a costat scump. Pe final puteam chiar pierde pe contraatac. Una peste alta cred că rezultatul este echitabil. Jocul în repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate, am avut ocazii nefructificate“, a spus Cornel Ţălnar, care a recunoscut valoarea modestă a fotbalului intern. „E cel mai slab campionat din istoria fotbalului românesc, atît la Liga I, cît şi la Liga a II-a“.

„Sîntem cu banii la zi“

Antrenorul lui FC Braşov spune că jucătorii nu au niciun motiv să fie nemulţumiţi, mai ales că sînt cu banii la zi. „În acest moment plătim tribut subţirimii lotului, mai ales din punct de vedere numeric. Cum se accidentează unul, doi jucători, avem probleme în a regla un prim 11 la fel de bun. Totuşi, noi sîntem singura echipă neînvinsă din Liga a II-a. Problemele financiare s-au rezolvat în proporţie foarte mare. Am înţeles că au intrat şi o parte din banii pe Chipciu, s-a reuşit aducerea unor sponsori la echipă, sîntem la zi“, a încheiat Ţălnar. De cealaltă parte, tehnicianul alb-violeţilor, Sorin Brîndescu, spune că echipei sale îi lipseşte maturitatea. „Ne-am dorit să le producem prima înfrîngere braşovenilor, sîntem puţin dezamăgiţi pentru că puteam obţine toate cele trei puncte. Am făcut un meci bun. Încă lipseşte maturitatea, adică să profităm de momentele noastre favorabile. Ştiam că au jucători buni, Iulian Popa, Grigorie, Sburlea, pe care i-am anihilat destul de bine“, a spus Brîndescu.

ASU Poli - FC Braşov 1-1 (0-0)

• Au marcat: Blănaru ’63-pen. / Grigorie ’58
ASU Poli: A. Constantinescu - Motreanu, Todorov, Telescu, Taub - D. Constantinescu - Birău, Ţugui (Dănăricu ’46), Vucea (Bilia ’72), Ghinescu (Bădăuţă ’67) - Şt. Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu
FC Braşov: Fl. Iacob - Săftescu, Fl. Cordoş (Istrati ’67), I. Şerban, Ct. Stan - P. Iacob - L. Manole, I. Popa, Şt. Grigorie (Poverlovici ’77), Goge (H. Popa ’82) - Sburlea. Antrenor: Cornel Ţălnar

Adi Marica
 

" class="img-1" width="150"/>

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

21.Aug/ AS SR Brasov a cistigat primul meci oficial din istorie 0
• Echipa suporterilor braşoveni s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ghimbav &bull[...]
17.Aug/ AS SR Brasov a cistigat la scor de maidan amicalul cu AFC Rapid 0
• În ultimul amical al verii, echipa suporterilor stegari a făcut spectacol î[...]
04.Aug/ AS SR Brasov, insotita de fani meci de meci 12
Fanii stegari îşi demonstrează pe zi ce trece ataşamentul faţă de ec[...]

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o cosideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. Precizia Sacele 1 1 0 0 11-0 3p (+0)
2. AS SR Brasov 1 1 0 0 10-0 3p (+3)
3. Olimpic Zarnesti 1 1 0 0 10-0 3p (+0)
4. Chimia Victoria 1 1 0 0 5-0 3p (+0)
5. ACSM Codlea 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
6. Olimpic Voila 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
7. Inter Tarlungeni 1 1 0 0 2-1 3p (+0)
8. Coltea Brasov 1 0 1 0 1-1 1p (+1)
9. Inter Cristian 1 0 1 0 1-1 1p (-2)
10. ACS Brasov 1 0 0 1 1-2 0p (+0)
11. Carpati Berivoi 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
12. Cetatea Homorod 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
13. Prietenii Rupea 1 0 0 1 0-5 0p (+0)
14. Avintul Dumbravita 1 0 0 1 0-10 0p (+0)
15. Aripile Brasov 1 0 0 1 0-10 0p (-3)
16. Vointa Hurez 1 0 0 1 0-11 0p (+0)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!