Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.
Doriti ca Simon Maurer sa preia echipa AS SR Brasov?
Da!
Nu!
Survey maker

21.Aug: Campionat

AS SR Brasov a cistigat primul meci oficial din istorie 1728 accesari

• Echipa suporterilor braşoveni s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ghimbav • Precizia Săcele este primul lider al campionatului • ACS Steagu Roşu Braşov a pierdut la Tărlungeni Sîmbătă, 19 august, a fost o zi istorică pentru AS „SR“ Braşov. Echipa suporterilor braşoveni a cîştigat primul meci oficial de la înfiinţare. Echipa pregătită de Lucian Petre şi Andrei Şanta s-mai multe detalii »


Cautare:

21.Aug: Campionat

AS SR Brasov a cistigat primul meci oficial din istorie  0 1728 accesari

• Echipa suporterilor braşoveni s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ghimbav
• Precizia Săcele este primul lider al campionatului
• ACS Steagu Roşu Braşov a pierdut la Tărlungeni
Sîmbătă, 19 august, a fost o zi istorică pentru AS „SR“ Braşov. Echipa suporterilor braşoveni a cîştigat primul meci oficial de la înfiinţare. Echipa pregătită de Lucian Petre şi Andrei Şanta s-a impus categoric pe terenul celor de la Aripile Braşov, scor 10-0, în prima etapă a Ligii a 4-a Braşov. Fanii braşoveni au făcut o atmosferă senzaţională la primul meci oficial al echipei. Peste 300 de suporteri au luat cu asalt micuţa, dar cocheta arenă din Ghimbav, iar jocul prestat de echipă i-a mulţumit pe deplin. „Nici nu ştiu de cînd nu am mai avut atîţia spectatori la un meci. Sînt ani buni“, spunea Lucian Fleşariu, cel care este şi antrenorul, şi preşedintele celor de la Aripile. „Stegarii“ au început perfect jocul, iar Alin Damian a înscris primul gol, servit ideal de Horia Popa (’5). S-a făcut 0-2 în minutul 19, atunci cînd Grigoraş a reluat nefericit în propria poartă după o centrare de pe partea dreaptă a lui Horia Popa. Acelaşi Horia Popa şi-a trecut în cont a treia pasă de gol în minutul 22, iar Fânariu a marcat un gol de senzaţie, şut de la circa 15 metri, direct în vinclul porţii lui Manu Iszak. După alte două ocazii ratate de Damian şi Fânariu, braşovenii şi-au trecut în cont şi golul patru, graţie reuşitei lui Codreanu, cu un şut de la marginea careului. Damian şi-a trecut în cont dubla în minutul 52, iar Horia Popa şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu un şut la colţul lung. La scorul de 6-0 şi cu 30 de minute înainte de final, Petre Lucian a decis că este timpul să-şi menajeze doi dintre cei mai buni jucători, Damian şi Vărlan, care au fost înlocuiţi cu Andrii, respectiv Bodean. Schimbările s-au dovedit a fi inspirate, pentru că atît Andrii, cît şi Bodean au reuşit să marcheze. Ultimele goluri ale meciului de la Ghimbav au fost marcate de Dumitraş şi Fânariu, în timp ce gazdele, au ratat o ocazie uriaşă de a înscrie golul de onoare, dar Mutu s-a opus la lovitura de cap a lui Popa din trei metri. AS „SR“ Braşov: Mutu - Rusu, Dumitraş, Alupei (70 Pătraşcu), Poenaru - Cocan, Codreanu (67 Căruntu) - H. Popa, Fânariu, Vârlan (60 Bodean) - Damian (60 Andrii). „A fost diferenţă de valoare şi pregătire. Noi facem doar un antrenament pe săptămînă şi acest lucru s-a văzut“, a spus Manu Iszak (43 de ani), portarul celor de la Aripile, cel care a făcut un meci bun în ciuda celor 10 goluri încasate. „Mai joc în acest sezon şi apoi mă las“, a spus Iszak, cel care are la activ jocuri inclusiv la Liga a 2-a. Meciul de la Ghimbav a fost arbitrat impecabil de centralul Marian Barbu, ajutat de asistenţii Lucian Ţuţu şi Gabriel Boncz.

Petre Lucian: „Remarc echipa“

Chiar dacă jucătorii săi au obţinut o victorie concludentă, antrenorul Petre Lucian rămîne cu picioarele pe pămînt şi este conştient că greul abia acum începe. „A fost un joc la discreţia noastră, dar ultimele 20-25 de minute m-au nemulţumit total din punct de vedere al atitudinii jucătorilor. Băieţii au crezut că dacă scorul este 8-0 sau 9-0 nu mai trebuie să jucăm şi nu au mai respectat ce am pregătit. Vom remedia şi aceste lucruri în următoarele zile. Nu vreau să evidenţiez niciun jucător, remarc echipa. Le-am spus jucătorilor că nu mă interesează nici un nume, ci doar echipa. Grupul este înaintea oricărui individ, oricum s-ar numi el. Pentru moral este un debut bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că urmează examene grele şi mai avem multe lucuri de pus la punct. Sperăm să fim pregătiţi la meciurile cu echipele bune ale campionatului, care au omogenitate şi care joacă de mult împreună“, a spus Petre Lucian.

Surpriză la Tărlungeni

Surpriza primei etape a fost furnizată de Inter Tărlungeni, care s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la ACS Steagu Roşu Braşov. Directorul tehnic al braşovenilor, Adrian Hârlab, a spus că, după aspectul jocului, victoria celor de la Tărlungeni este meritată. „O greşeală copilărească în defensivă pe final ne-a costat scump. Cei de la Tărlungeni au avut mai multe ocazii, astfel că pot spune că au meritat victoria“, a spus Hârlab.

Precizia Săcele, primul lider

Primul lider al campionatului este Precizia Săcele. Deşi AS „SR“ Braşov şi Olimpic Zărneşti au cîştigat cu 10-0, săcelenii s-au impus cu 11-0 în faţa celor de la Avîntul Dumbrăviţa, cu Bleambu şi Coman vîrfuri de lance, cei doi atacanţi reuşind să înscrie împreună 9 goluri! „Faptul că sîntem pe primul loc după prima etapă nu înseamnă nimic, important este să fim în postura de lideri la finalul sezonului. A fost doar un meci normal de campionat. Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitudine. Sînt multe echipe bune în campionat, astfel că trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas“, a spus Mihai Stere, antrenorul Preciziei.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor etapei I

• Precizia Săcele - Voinţa Hurez 11-0 (Bleambu 9, 50, 57, 70, 75, Coman 20, 27, 52, 86, Vasilache 65, Bilibovschi 84; la juniori 13-0); Aripile Braşov - AS SR Braşov 0-10 (Damian 5, 52, Grigoraş 19 -autogol, Fânariu 23, 81, Codreanu 31, Horia Popa 58, Bodean 64, Andrii 67, Dumitraş 77; la juniori 11-8); Chimia Oraşul Victoria - Prietenii Rupea 5-0 (Tudorache 6, David 31, Stoica 33, Constantin -autogol 39, Cristian Florin 50; la juniori 4-2); ASC Olimpic Zărneşti - Avîntul Dumbrăviţa 10-0 (Dascălu 12, 49, 63, 73, 90+3, Gabor 36, 66, 90, Brătulescu 38, Botorea 51; la juniori10-0); Inter Tărlungeni - ACS Steagu Roşu Braşov 2-1 (Nicolae 7, 89 / Ivan 50; la juniori 2-4); Inter Cristian - Colţea Braşov 1-1 (Feraru 86 / Ticalo 25; la juniori 5-2); ACSM Codlea - Carpaţi Berivoi 3-0 (Stefan 35, Puşcaşu 65, David 73; la juniori 2-2); Olimpic Voila - Cetatea Homorod 3-0 (Coconete 53, Veconi 65, Dănilă 85; la juniori 1-10).

Adi Marica


Citeste mai mult despre AS „SR“ Braşov a cîştigat primul meci oficial din istorie  Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2015-12-15: FC Brasov a pus ochii pe capitanul lui FC Bihor (Club)
2014-12-15: Stegarii nu l-au uitat pe Dossey (Presa: Monitorul Expres)
2014-12-15: FC Braşov, scos la vinzare! S-a găsit cumpărătorul! (Presa: Fanatik.ro)
2011-12-15: Moment prielnic (Campionat)
2010-12-15: Cel mai bun stegar? (Campionat)
2007-12-15: "Pentru o luna apartin doar sotiei mele!" ()

FC Brasov in presa

•„Stegarii“ insistă pentru transferul mijlocaşului Cristian Andor
• FC Braşov se luptă pentru semnătura orădeanului cu CFR Cluj, „U“ Cluj, dar şi o echipă din prima ligă din Ungaria
• „Am discutat cu cei de la FC Braşov, urmează să dau un răspuns la începutul anului viitor“, a spus Andor
Conştienţi că lupta pentru promovare se anunţă extrem de dificilă, oficialii lui FC Braşov caută soluţii pentru întărirea lotului în această iarnă. Un jucător dorit insistent de şefii lui FC Braşov este căpitanul lui FC Braşov, Cristian Andor (26 de ani), un mijlocaş polivalent, care a avut evoluţii apreciate în acest an, chiar dacă acesta a jucat la o echipă aflată în colaps financiar.

„Am discutat cu cei de la FC Braşov“

Andor a confirmat discuţiile cu FC Braşov şi a precizat că va da un răspuns după Anul Nou. Pentru semnătura mijlocaşului orădean, FC Braşov are însă concurenţă acerbă, pentru că de serviciile jucătorului mai sînt interesate cele două echipe clujene, CFR şi Universitatea, dar şi o echipă din prima ligă din Ungaria. „Am discutat cu cei de la FC Braşov şi a rămas să dau un răspuns după Anul Nou. Acum plec în Anglia, unde locuiesc părinţii mei, iar cînd mă voi întoarce voi da un răspuns. Este adevărat că mai am şi alte oferte, şi din Liga I, şi din Liga a 2-a, dar şi din Ungaria. FC Braşov este o echipă care şi-a propus promovarea, este o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, astfel că oferta lor este de luat în seamă. Am înţeles că la Braşov se doreşte promovarea cu orice preţ. Orice jucător vrea să joace la un nivel mai înalt. Prioritar pentru mine este un transfer în Liga I, dar dacă nu se vor concretiza discuţiile, voi lua în calcul oferta Braşovului“, a declarat, pentru Monitorul Expres, Cristian Andor.

Neplătit de 10 luni la FC Bihor

Fotbalistul mai are contract cu FC Bihor pînă la finalul sezonului, dar acesta poate deveni jucător liber de contract pentru că nu a mai fost plătit de peste 10 luni! Problemele financiare acute cu care se confruntă FC Bihor au făcut ca fotbaliştii să treacă în acest sezon prin situaţii dramatice.
„Ce poţi să mai spui cînd nu eşti plătit de 10 luni... Vă spun sincer că eu am trăit în toată această perioadă din banii părinţilor. Nu ai cum să faci performanţă în asemenea condiţii. Sîmbătă am jucat un meci cu echipa suporterilor orădeni, iar la final, preşedintele clubului ne-a spus că toţi jucătorii care avem oferte să le acceptăm, pentru că el ne va da actele. Voi renunţa la cele 10 salarii, doar să fiu lăsat să plec liber de contract. Voi analiza atent toate ofertele, pentru că nu vreau să mai trăiesc asemenea situaţii în care am fost puşi noi, jucătorii. Îmi doresc din tot sufletul ca FC Bihor să-şi continue activitatea“, a declarat mijlocaşul orădean.

Pe listă sînt şi jucători de la Ceahlăul

Cristian Andor are 26 de ani şi este un fotbalist crescut de FC Bihor. El a mai jucat pînă acum la Gaz Metan Mediaş, Şimleul Silvaniei, Luceafărul Oradea, FC Oşorhei, iar din iarna trecută a revenit la FC Bihor. În prima parte a sezonului, Andor a marcat trei goluri pentru FC Bihor.
Pe lista celor de la FC Braşov se află şi cîţiva jucători de la Ceahlăul, care şi-au reziliat, săptămîna trecută, contractele cu gruparea nemţeană. Este vorba de fundaşii Lucian Cazan (25 ani), Alexandru Ichim (26 ani) şi mijlocaşul Daniel Stana (33 ani).

Adi Marica (monitorulexpres.ro)

 

" class="img-1" width="150"/>

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

16.Nov/ Derbiul AS SR Brasov - Precizia Sacele, la matineu 0
• Derbiul turului care va decide campioana de toamnă nu se va disputa în nocturn[...]

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o cosideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. Precizia Sacele 1 1 0 0 11-0 3p (+0)
2. AS SR Brasov 1 1 0 0 10-0 3p (+3)
3. Olimpic Zarnesti 1 1 0 0 10-0 3p (+0)
4. Chimia Victoria 1 1 0 0 5-0 3p (+0)
5. ACSM Codlea 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
6. Olimpic Voila 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
7. Inter Tarlungeni 1 1 0 0 2-1 3p (+0)
8. Coltea Brasov 1 0 1 0 1-1 1p (+1)
9. Inter Cristian 1 0 1 0 1-1 1p (-2)
10. ACS Brasov 1 0 0 1 1-2 0p (+0)
11. Carpati Berivoi 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
12. Cetatea Homorod 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
13. Prietenii Rupea 1 0 0 1 0-5 0p (+0)
14. Avintul Dumbravita 1 0 0 1 0-10 0p (+0)
15. Aripile Brasov 1 0 0 1 0-10 0p (-3)
16. Vointa Hurez 1 0 0 1 0-11 0p (+0)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!