Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

19.Jun: Diverse

Aby Popa: E sansa mea! 541 accesari

• Portarul braşovean de 20 de ani l-a convins pe Edi Iordănescu, astfel că va semna un contract pe doi ani cu Gaz Metan Mediaş Aby Popa, titularul postului de portar la ACS SR Braşov, este protagonistul unui transfer spectaculos. Braşoveanul de 20 de ani a ajuns la Gaz Metan Mediaş, echipă de Liga I antrenată de Edi Iordănescu. Imediat după finalul campionatului Ligii a 3-a, ofertele au început să curgă pentru portarul „stegarilor“, acesta fiind dorit şi de Polimai multe detalii »


Cautare:

19.Jun: Diverse

Aby Popa: E sansa mea!  0 541 accesari

• Portarul braşovean de 20 de ani l-a convins pe Edi Iordănescu, astfel că va semna un contract pe doi ani cu Gaz Metan Mediaş
Aby Popa, titularul postului de portar la ACS SR Braşov, este protagonistul unui transfer spectaculos. Braşoveanul de 20 de ani a ajuns la Gaz Metan Mediaş, echipă de Liga I antrenată de Edi Iordănescu. Imediat după finalul campionatului Ligii a 3-a, ofertele au început să curgă pentru portarul „stegarilor“, acesta fiind dorit şi de Poli Iaşi (L1) şi AFK Miercurea Ciuc (L2).

Convins de Edi Iordănescu

După doar un antrenament efectuat, luni, sub comanda lui Edi Iordănescu, Aby Popa a convins, astfel că braşoveanul va semna un contract pe doi ani cu Gaz Metan Mediaş. „Au fost discuţii cu mai multe echipe, însă după antrenamentul de luni am avut o discuţie cu Edi Iordănescu. Mi-a spus că-i place mult de mine, că trebuie să muncesc în continuare, că voi putea progresa şi că o să am şansa mea să joc. Este un nivel superior, altă intensitate la antrenamente, dar eu sunt încrezător că voi reuşi. E un pas mare în faţă în cariera mea, e şansa mea şi vreau să profit la maxim“, a spus Aby Popa. La Gaz Metan Mediaş, Aby va avea o concurenţă dură cu Răzvan Pleşca şi Ricardo Batista.

Format de FC Braşov

Aby Popa spune că despărţirea de ACS SR Braşov s-a produs pe cale amiabilă. „Nu au fost niciun fel de probleme, cei din conducerea ACS SR Braşov au înţeles situaţia, astfel că ne-am despărţit prieteneşte. Îmi pare rău că nu am apucat să-mi iau «la revedere» de la colegi, dar o voi face atunci când voi avea timp şi voi ajunge pe la Braşov“, a spus Aby Popa, cel care va pleca joi cu Gaz Metan Mediaş în cantonament în Spania. Aby Popa (20) a venit la ACS SR Braşov la începutul anului trecut. Dacă în returul Ligii a 4-a nu prea a avut ce apăra, Aby şi-a demonstrat calităţile în campionatul Ligii a 3-a, acesta fiind cel mai constant jucător din lot. Albert Popa a fost format de FC Braşov şi a mai jucat la FC Benţa, Forex, CSŞ Braşovia. Ardealul Cluj, Dacia Unirea Brăila şi Unirea Slobozia. Braşoveanul a fost şi component al selecţionatelor naţionale U14, U15, U17.

Sfatul lui Şanta: Să profite de fiecare şansă pe care o va primi

Andrei Şanta, antrenorul cu portarii de la ACS SR Braşov, cel care a lucrat cu Aby şi la juniorii lui FC Braşov, dar şi în ultimul an şi jumătate la ACS SR Braşov, este convins că acesta va face faţă rigorilor Ligii I. „Aby este un portar talentat, care a confirmat aşteptările la Liga a 3-a, însă greul abia acum începe pentru el. Este un fotbalist profesionist, are un joc bun de picior, gândeşte bine jocul, iar faptul că va lucra cu Edi Iordănescu îl va ajuta mult să progreseze. Important este ca el să profite de fiecare şansă pe care o va primi, pentru că la un portar este foarte important să aibă jocuri în picioare“, a spus Andrei Şanta.

Adi Marica


Citeste mai mult despre Aby Popa: „E şansa mea!“  Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-08-21: AS SR Brasov a cistigat primul meci oficial din istorie (Campionat)
2014-08-21: Tara si Grigoras, prezentati oficial (Presa: Transilvania Expres)
2014-08-21: Szabo: Indiferent de condiții, trebuie să caștigăm (Presa: Transilvania Expres)
2013-08-21: Szabo: Am plecat cu inima impacata (Presa: Monitorul Expres)
2012-08-21: Ce cosmar! (Campionat)
2011-08-21: Doar 15 minute (Campionat)
2009-08-21: Cine e pe primu' loc, Steagu' e!!! (Club)
2007-08-21: Razvan a renuntat la 2 jucatori! (Pregatire)

FC Brasov in presa

• Echipa suporterilor braşoveni s-a impus cu 10-0 în deplasarea de la Ghimbav
• Precizia Săcele este primul lider al campionatului
• ACS Steagu Roşu Braşov a pierdut la Tărlungeni
Sîmbătă, 19 august, a fost o zi istorică pentru AS „SR“ Braşov. Echipa suporterilor braşoveni a cîştigat primul meci oficial de la înfiinţare. Echipa pregătită de Lucian Petre şi Andrei Şanta s-a impus categoric pe terenul celor de la Aripile Braşov, scor 10-0, în prima etapă a Ligii a 4-a Braşov. Fanii braşoveni au făcut o atmosferă senzaţională la primul meci oficial al echipei. Peste 300 de suporteri au luat cu asalt micuţa, dar cocheta arenă din Ghimbav, iar jocul prestat de echipă i-a mulţumit pe deplin. „Nici nu ştiu de cînd nu am mai avut atîţia spectatori la un meci. Sînt ani buni“, spunea Lucian Fleşariu, cel care este şi antrenorul, şi preşedintele celor de la Aripile. „Stegarii“ au început perfect jocul, iar Alin Damian a înscris primul gol, servit ideal de Horia Popa (’5). S-a făcut 0-2 în minutul 19, atunci cînd Grigoraş a reluat nefericit în propria poartă după o centrare de pe partea dreaptă a lui Horia Popa. Acelaşi Horia Popa şi-a trecut în cont a treia pasă de gol în minutul 22, iar Fânariu a marcat un gol de senzaţie, şut de la circa 15 metri, direct în vinclul porţii lui Manu Iszak. După alte două ocazii ratate de Damian şi Fânariu, braşovenii şi-au trecut în cont şi golul patru, graţie reuşitei lui Codreanu, cu un şut de la marginea careului. Damian şi-a trecut în cont dubla în minutul 52, iar Horia Popa şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu un şut la colţul lung. La scorul de 6-0 şi cu 30 de minute înainte de final, Petre Lucian a decis că este timpul să-şi menajeze doi dintre cei mai buni jucători, Damian şi Vărlan, care au fost înlocuiţi cu Andrii, respectiv Bodean. Schimbările s-au dovedit a fi inspirate, pentru că atît Andrii, cît şi Bodean au reuşit să marcheze. Ultimele goluri ale meciului de la Ghimbav au fost marcate de Dumitraş şi Fânariu, în timp ce gazdele, au ratat o ocazie uriaşă de a înscrie golul de onoare, dar Mutu s-a opus la lovitura de cap a lui Popa din trei metri. AS „SR“ Braşov: Mutu - Rusu, Dumitraş, Alupei (70 Pătraşcu), Poenaru - Cocan, Codreanu (67 Căruntu) - H. Popa, Fânariu, Vârlan (60 Bodean) - Damian (60 Andrii). „A fost diferenţă de valoare şi pregătire. Noi facem doar un antrenament pe săptămînă şi acest lucru s-a văzut“, a spus Manu Iszak (43 de ani), portarul celor de la Aripile, cel care a făcut un meci bun în ciuda celor 10 goluri încasate. „Mai joc în acest sezon şi apoi mă las“, a spus Iszak, cel care are la activ jocuri inclusiv la Liga a 2-a. Meciul de la Ghimbav a fost arbitrat impecabil de centralul Marian Barbu, ajutat de asistenţii Lucian Ţuţu şi Gabriel Boncz.

Petre Lucian: „Remarc echipa“

Chiar dacă jucătorii săi au obţinut o victorie concludentă, antrenorul Petre Lucian rămîne cu picioarele pe pămînt şi este conştient că greul abia acum începe. „A fost un joc la discreţia noastră, dar ultimele 20-25 de minute m-au nemulţumit total din punct de vedere al atitudinii jucătorilor. Băieţii au crezut că dacă scorul este 8-0 sau 9-0 nu mai trebuie să jucăm şi nu au mai respectat ce am pregătit. Vom remedia şi aceste lucruri în următoarele zile. Nu vreau să evidenţiez niciun jucător, remarc echipa. Le-am spus jucătorilor că nu mă interesează nici un nume, ci doar echipa. Grupul este înaintea oricărui individ, oricum s-ar numi el. Pentru moral este un debut bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că urmează examene grele şi mai avem multe lucuri de pus la punct. Sperăm să fim pregătiţi la meciurile cu echipele bune ale campionatului, care au omogenitate şi care joacă de mult împreună“, a spus Petre Lucian.

Surpriză la Tărlungeni

Surpriza primei etape a fost furnizată de Inter Tărlungeni, care s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la ACS Steagu Roşu Braşov. Directorul tehnic al braşovenilor, Adrian Hârlab, a spus că, după aspectul jocului, victoria celor de la Tărlungeni este meritată. „O greşeală copilărească în defensivă pe final ne-a costat scump. Cei de la Tărlungeni au avut mai multe ocazii, astfel că pot spune că au meritat victoria“, a spus Hârlab.

Precizia Săcele, primul lider

Primul lider al campionatului este Precizia Săcele. Deşi AS „SR“ Braşov şi Olimpic Zărneşti au cîştigat cu 10-0, săcelenii s-au impus cu 11-0 în faţa celor de la Avîntul Dumbrăviţa, cu Bleambu şi Coman vîrfuri de lance, cei doi atacanţi reuşind să înscrie împreună 9 goluri! „Faptul că sîntem pe primul loc după prima etapă nu înseamnă nimic, important este să fim în postura de lideri la finalul sezonului. A fost doar un meci normal de campionat. Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitudine. Sînt multe echipe bune în campionat, astfel că trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas“, a spus Mihai Stere, antrenorul Preciziei.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor etapei I

• Precizia Săcele - Voinţa Hurez 11-0 (Bleambu 9, 50, 57, 70, 75, Coman 20, 27, 52, 86, Vasilache 65, Bilibovschi 84; la juniori 13-0); Aripile Braşov - AS SR Braşov 0-10 (Damian 5, 52, Grigoraş 19 -autogol, Fânariu 23, 81, Codreanu 31, Horia Popa 58, Bodean 64, Andrii 67, Dumitraş 77; la juniori 11-8); Chimia Oraşul Victoria - Prietenii Rupea 5-0 (Tudorache 6, David 31, Stoica 33, Constantin -autogol 39, Cristian Florin 50; la juniori 4-2); ASC Olimpic Zărneşti - Avîntul Dumbrăviţa 10-0 (Dascălu 12, 49, 63, 73, 90+3, Gabor 36, 66, 90, Brătulescu 38, Botorea 51; la juniori10-0); Inter Tărlungeni - ACS Steagu Roşu Braşov 2-1 (Nicolae 7, 89 / Ivan 50; la juniori 2-4); Inter Cristian - Colţea Braşov 1-1 (Feraru 86 / Ticalo 25; la juniori 5-2); ACSM Codlea - Carpaţi Berivoi 3-0 (Stefan 35, Puşcaşu 65, David 73; la juniori 2-2); Olimpic Voila - Cetatea Homorod 3-0 (Coconete 53, Veconi 65, Dănilă 85; la juniori 1-10).

Adi Marica


Citeste mai mult despre AS „SR“ Braşov a cîştigat primul meci oficial din istorie  

" class="img-1" width="150"/>

Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
ClasamentNumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!