Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 8970 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

07.Nov.2017: Club

Varianta Simon Maurer la AS SR Brasov  6 3855 accesari

• Omul de afaceri braşovean confirmă interesul pentru AS „SR“ Braşov, însă a precizat că actele vor fi semnate doar dacă va avea sprijinul total al suporterilor
• „Aştept un feedback din partea suporterilor şi în cazul în care aceştia au alte păreri şi nu vor dori ca noi să venim la club, ne vom retrage de la discuţii“, spune Maurer
Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Transilvania este interesat de AS „SR“ Braşov. Gruparea braşoveană susţinută de fanii stegari se află pe locul doi în Liga a 4-a Braşov şi are ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a. Pînă acum, echipa a fost susţinută de membrii cotizanţi ai clubului, dar şi de către cei din conducere, astfel că în acest moment AS „SR“ Braşov este o echipă curată, fără datorii. Pentru viitor este nevoie însă de mai mult. Pentru a ajunge în elita fotbalului românesc, AS „SR“ Braşov are nevoie de un buget stabil, dar şi de sprijinul autorităţilor locale. Simon Maurer a fost sponsor la FC Braşov, este un fan declarat al grupării braşovene, iar în ultimii ani s-a vorbit insistent de faptul că acesta ar prelua clubul numărul 1 al Braşovului. Între timp, FC Braşov a intrat în faliment, iar datoriile uriaşe au alungat posibilii investitori. Cu Maurer în conducere şi cu suporterii alături, AS „SR“ Braşov poate deveni o forţă în fotbalul românesc.

Fan FC Braşov şi Bayern München

Chiar dacă a ajutat clubul pe perioada insolvenţei cu mai multe contracte de sponsorizare, Maurer afirma în urmă cu doi ani că nu se poate implica în administrarea clubului din motive religioase. „Îmi place cu adevărat fotbalul. Sînt fan FC Braşov şi Bayern München. FC Braşov este un brand al oraşului şi eu sînt conştient de acest lucru. Eu sînt de religie adventist, iar sîmbătă nu lucrez. Filozofia mea de a conduce se ghidează după anumite principii. Trebuie să asiguri un buget stabil, pentru că la mine toţi angajaţii sînt, în primul rînd, respectaţi, dar şi plătiţi la timp. Eu am încredere în oameni“, spunea Maurer în vara lui 2015.

Maurer: „Sînt discuţii“

Ce s-a schimbat de atunci explică omul de afaceri. „Acum am mai mulţi asociaţi la firma de imobiliare pe care o conduc, astfel că nu este nicio problemă, pentru că nu sînt singur. Am fost convins de acest proiect al suporterilor demarat în vară şi cred că fotbalul braşovean merită să ajungă acolo unde îi este locul. Asociaţii mei au fost la cîteva meciuri ale echipei şi au văzut emulaţia care s-a creat la Braşov. Ştiu că clubul nu are datorii şi acest lucru înseamnă că a fost administrat corect de către Vasile Dochiţa şi ceilalţi din conducere. Sînt discuţii, important este ca acestea să se finalizeze. Juriştii noştri se ocupă de acte“, a spus Simon Maurer pentru Monitorul Expres.

„Aştept un feedback din partea suporterilor“

Omul de afaceri are planuri mari în fotbal, însă aşteaptă şi un feedback pozitiv din partea fanilor. „Dacă se vor semna actele mă interesează să duc echipa în cel mai scurt timp în Liga I. În trei ani şi jumătate trebuie ca echipa să fie acolo. Nu mă interesează să avem o echipă care să stea prin ligile inferioare. Pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul suporterilor, pentru că fără ei nu mă interesează să investesc în fotbal. Cu tot respectul, vedeţi ce se întîmplă cu echipe ca Astra, Chiajna sau Voluntari, care joacă cu tribunele goale! Cum să joci fotbal fără spectatori! Aştept un feedback din partea suporterilor şi în cazul în care aceştia au alte păreri şi nu vor dori ca noi să venim la club, ne vom retrage de la discuţii“, declara Maurer. Un prim pas făcut de Maurer pentru AS „SR“ Braşov este un sprijin financiar pentru ultimele etape, astfel că jucătorii braşoveni au promişi cîte 1.000 de lei dacă vor cîştiga ultimele jocuri din acest tur, implicit derbiul cu Precizia Săcele.

Adi Marica


Citeste mai mult despre Varianta Simon Maurer la AS „SR“ Braşov

 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-03-29: FC Brasov, pe loc promovabil cu conturile goale! (Presa: Monitorul Expres)
2016-03-29: Fanii lui FC Brasov string bani pentru jucatori (Presa: Monitorul Expres)
2013-03-29: Raminem neinvinsi cu Mediasul? (Campionat)
2012-03-29: O luam de la capat? (Club)
2010-03-29: Finale peste finale... (Campionat)
2007-03-29: Dupa plata si rasplata (Ziare: TEX)
2007-03-29: Eu sunt principalul vinovat! (Conferinta de presa)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. stegar (2017-11-08)
riciu tu ai dreptate in mare ce spui... dar exista niste diferente fata de trecut. in primul rand nu preia dl maurer, ci noi suporterii ii cedam daca asta vom hotara. al in doilea rand avem posibilitatea sa cladim un club cu fundatie solida, putem pune de comun acord cu dl maurer niste garantii ca nu vom mai ajunge in situatia de insolventa, cu milioane datorii. trebuie de la inceput sa se stabileasca o colaborare patron-primarie-suporteri si nu va mai fi "echipa lui nicolaie" ca in trecut ci va fi echipa brasovenilor condusa de dl maurer, de fapt si dansul spune clar acest lucru in articolul de mai sus.

2. riciu (2017-11-08): -6 puncte :: Afisare comentariu
3. Oli (2017-11-08)
maurer este singura șansa a noastră....sa fim deștepți și sa lăsam clubul pe mâna lui și a domnului dochita.....forța steagu....

4. stegar (2017-11-08)
de acord cu tine daniel! dar dl maurer nu trebuie sa fie singur... cu siguranta va fi alaturi si primaria si alte firme puternice din oras prin sponsorizari, poate nu din start dar pe parcurs. iar noi suporterii am demonstrat deja ca oricand este nevoie ne vom implica si vom ajuta cu orice putem. eu cred ca sunt premize pentru a crea cu adevarat "o echipa mare in orasul de sub tampa".

5. daniel (2017-11-07)
parerea mea este ca acest om chiar poate face ceva pentru aceasta echipa. nu stiu sigur daca singur sau mai este nevoie de cineva. e nevoie de bani multi pentru a ajunge sus si nu stiu daca isi permite. acum, depinde si de consiliul de conducere al noului club, daca se poate face preluarea, in ce conditii. cert este ca avem nevoie de un om potent financiar, care sa se implice pentru ca iubeste echipa, nu ca vrea sa scoata bani de pe urma ei. ca ulterior o sa vina si bani pentru patron, nu e lucru rau, cit timp pentru echipa e bine.

6. stegar (2017-11-07)
o varianta foarte buna!! doar trebuie asigurat ca clubul sa nu ajunga in faliment din nou in viitor si sa ajungem iarasi in liga a 4-a. eu as vrea sa se mentina treaba cu cotizatiile iar membri cotizanti sa aleaga un om care doar sa participe sa luarea deciziilor la club... in rest cu toti sa-l sustinem pe dl maurer si cat mai curand sa ajungem in prima liga!


La acest articol au comentat 5 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!