Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9405 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

11.Sep.2017: Campionat

AS SR Brasov a fost de nerecunoscut cu Inter Tarlungeni  0 2752 accesari

• Elevii lui Petre Lucian şi Andrei Şanta au pierdut primele puncte din acest sezon, după un joc slab cu Inter Tărlungeni, scor 1-1
• „Nu am putut să îi convingem pe jucători că fotbalul înseamnă trudă“, a reacţionat Petre Lucian
• ACSM Codlea e noul lider, Precizia Săcele a urcat pe locul doi, iar AS „SR“ e pe 4, după Inter Cristian!
Marşul triumfal al echipei suporterilor braşoveni a fost întrerupt în etapa a 4-a de Inter Tărlungeni. Elevii lui Petre Lucian şi Andrei Şanta au fost de nerecunoscut, iar în final au pierdut două puncte mari în clasament. Braşovenii nu au reuşit să treacă peste euforia derbiului de la Zărneşti şi au crezut că meciul cu Tărlungeni e cîştigat de la cabine. Fără atitudine şi cu un joc mizerabil, „stegarii“ nu au găsit spaţii spre poarta lui Ungureanu. A fost mult chin, multă neputinţă, în faţa unei echipe aşezate pe două linii de antrenorul Florin Dîrvăreanu. De altfel, antrenorul celor de la Tărlungeni a citit bine jocul „stegarilor“, blocînd flancurile, la Horia Popa şi Vîrlan, iar Damian a avut parte de un marcaj la sînge din partea lui Stan Giani. La pauză, Petre Lucian a făcut două mutări, i-a scos pe Vârlan şi Fânariu şi i-a trimis în teren pe Oprea şi Andrii. Golul a venit în minutul 67, atunci cînd Poenaru a centrat perfect în faţa porţii, iar Andrii, scăpat din marcaj, a reluat cu capul în plasă din cîţiva metri. Pe final, oaspeţii au îndrăznit mai mult în atac, iar portarul Ungureanu i-a dat mari emoţii lui Mutu la o lovitură liberă de la marginea careului, cînd mingea trimisă de portarul lui Inter Tărlungeni a trecut puţin pe lîngă vinclu! În prelungirile partidei, Pencea a dat lovitura şi a restabilit egalitatea cu un şut de la 25 de metri, după o respingere modestă a lui Mutu din mijlocul careului. S-a terminat 1-1, primele două puncte pierdute de AS „SR“ Braşov în acest campionat, iar elevii lui Petre Lucian au cedat poziţia de lider celor de la ACSM Codlea.

Petre Lucian şi-a mitraliat jucătorii

La finalul jocului, antrenorul braşovenilor, Petre Lucian, era extrem de nervos pe evoluţia modestă a jucătorilor săi. Petre Lucian a spus că îşi reproşează faptul că nu a reuşit să-i capaciteze pe jucători după victoria de la Zărneşti, deşi a avut numeroase discuţii cu aceştia pe tot parcursul săptămînii trecute. „Este un rezultat surprinzător pentru unii, pentru mine mai puţin. Ştiam că întîlnim o echipă cu mulţi jucători care au evoluat la Viitorul Ghimbav unde au lucrat cu antrenorul Florin Dîrvăreanu. Din păcate, jucătorii nu au reuşit să înţeleagă mesajul meu. Toată săptămîna le-am spus că euforia victoriei de la Zărneşti trebuie să dispară, dar se pare că totul a fost inutil. Sper că vor învăţa ceva din acest joc. Se pare că nu am reuşit să-i aduc cu picioarele pe pămînt. Nu am putut să îi convingem că fotbalul înseamnă trudă. Mulţi din ei nu înţeleg cu ce se mănîncă fotbalul! Măsuri? Probabil o să joace alţii meciul următor“, a reacţionat antrenorul Petre Lucian.

Dîrvăreanu, mulţumit de atitudinea jucătorilor săi

De cealaltă parte, antrenorul celor de la Inter Tărlungeni, Florin Dîrvăreanu, spune că elevii săi au trecut parţial primul test important din Liga a 4-a. „Trebuie să-i felicit pe jucătorii mei pentru efortul depus. Mai avem mult de lucru, se vede că nu avem încă relaţii de joc pe faza de atac. Cu timpul o să rezolvăm şi această problemă. Eu le-am spus înaintea jocului că acesta este botezul lor în Liga a 4-a, pentru că pînă la acest meci am avut adversari mai slabi. Eu zic că, parţial, am trecut acest test. Nu eram supărat pe jucători nici dacă pierdeam acest joc, pentru că atitudinea lor m-a mulţumit“, declara Dîrvăreanu. Dacă înaintea jocului de la Braşov dinspre Săcele se spunea că Inter Tărlungeni se va preda pe „Tineretului“, Dîrvăreanu a fost extrem de vehement pe tema acestui subiect. „La Săcele este un individ care nu are nicio treabă cu fotbalul! Prostii! Cît sînt eu pe banca tehnică nu o să vedeţi niciun meci aranjat. Dacă cineva vine şi se bagă peste mine, eu plec imediat de la echipă. O să pregătesc cum trebuie şi meciul cu Precizia, ştiu echipa lor, o să jucăm să cîştigăm“, a încheiat Dîrvăreanu.

Precizia Săcele, victorie clară cu Olimpic Zărneşti

Precizia Săcele a cîştigat derbiul etapei cu Olimpic Zărneşti, scor 3-1. Echipa pregătită de Mihai Stere a avut o prestaţie solidă în prima repriză, atunci cînd Bilivolschi şi Galborcea au dus scorul la 2-0 după nici o jumătate o oră. Scorul putea fi mult mai mare pentru că zărneştenii au acuzat din plin şocul primirii celor două goluri, iar săcelenii s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Băncilă, prin Bilivolschi, Vasilache şi Ilioaia, ultimul lovind bara! La scorul de 1-0, a avut loc o fază controversată, Bilivolschi a scăpat singur cu portarul oaspeţilor ieşit în afara careului şi mingea a fost oprită cu mîna de Băncilă, care a primit cartonaşul galben. „E roşu clar! Nu se poate aşa ceva!“, striga, de mama focului, celebrul Aurel Bărbuţă, managerul Preciziei. După pauză, zărneştenii au ieşit mai mult la joc, dar tot săcelenii au fost cei care au înscris prin Bleambu, care a dus scorul la un neverosimil 3-0. Ciocănea a marcat golul de onoare al oaspeţilor, care au forţat pe final, însă fără niciun efect pe tabelă.

Pe Marşavela l-au lăsat nervii

• Un meci de juniori s-a terminat cu scandal sîmbătă, la Tărlungeni. Antrenorul echipei de juniori a celor de la AS „SR“ Braşov, Virgil Marşavela, a fost trimis în tribune de arbitrul Claudiu Şchiopeţ în minutul 75 pentru proteste. La finalul jocului, deşi echipa sa cîştigase cu 3-1 jocul cu Inter Tărlungeni, Marşavela a dat năvală în vestiar şi i-a aplicat o palmă peste cap arbitrului care completa raportul de joc!

ACSM Codlea, noul lider

• Rezultatele şi marcatorii meciurilor etapei a 4-a: Aripile Braşov - Oraşul Victoria 1-0 (Ilius ’89; eliminat la oaspeţi Vali Onciu în minutul 74); Precizia Săcele - Olimpic Zărneşti 3-1 (Bilivolschi ’8, Galborcea ’26, Bleambu ’68 / Coicănea ’71); AS „SR“ Braşov - Inter Tărlungeni 1-1 (Andrii ’67 / Pencea ’90+3); Prietenii Rupea - Inter Cristian 2-10 (Ivan ’2, Rusu ’27 / Nazare ’33, ’83, Feraru ’38, ’51, ’58, ’75, ’77, ’88, Cenţiu ’62, ’76), Avîntul Dumbrăviţa - ACSM Codlea 0-2 (Tăgârţă ’63, Capverde ’78 ); ACS Steagu Roşu Braşov - Olimpic Voila 5-1 (Ivan ’20, Nagy ’52-autogol, Gruea ’58, Cârstea ’64, Cojocaru ’83 / Veconi ’88); Colţea Braşov - Cetatea Homorod 3-0 (Păduraru ’6, Lita ’36, Răileanu ’49); Voinţa Hurez - Carpaţi Berivoi 1-4 (Vechiu ’54 / Grapă ’59, Andronic ’70, ’85, Horjea ’89; Stanimir de la gazde a fost eliminat în minutul 90 pentru comportare violentă, iar Bica de la oaspeţi a fost eliminat în minutul 90+1 pentru cumul de cartonaşe). Clasament: 1 . ACSM Codlea 12p, 2. Precizia Săcele 10p (23-4), 3. Inter Cristian 10p (22-4), 4. AS SR Braşov 10p (16-2)... 15. Prietenii Rupea 0p (2-25), 16. Voinţa Hurez 0p (2-32).


Citeste mai mult despre AS „SR“ Braşov a fost de nerecunoscut cu Inter Tărlungeni
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-19: Te injur, Bogdan Rusu! (Campionat)
2016-04-19: Stegarii vor sa-i dea o lectie profesorului Pustai (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-19: Se poate! (Campionat)
2013-04-19: Szabo il apreciază pe Grigoraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-19: Etape decisive (Campionat)
2011-04-19: FC Brasov in Saptamina Mare! (Cupa Romaniei)
2011-04-19: Ce-mi doresc in Ghencea... (Cupa Romaniei)
2010-04-19: Manual de emotii (Campionat)
2008-04-19: FC Brasov - Prefab Modelu 1:0 (Liga a II-a)
2007-04-19: Dovediti ca aveti valoare! ()
2007-04-19: Optimism ()
2006-04-19: Stadion european la Brasov? (Sport)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!