Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9461 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

06.Jul.2017: Campionat

Vom avea doua echipe la Brasov  21 4215 accesari

• Negocierile dintre cei de la ACS Steagu Roşu Braşov şi LSS s-au blocat
• Cel mai probabil, din sezonul viitor, Braşovul va avea două echipe în campionatul judeţean: ACS Steagu Roşu Braşov şi FC „SR“ Braşov
• Andrei Şanta va fi antrenorul echipei FC „SR“ Braşov, iar Horia Popa este primul jucător care şi-a dat acceptul să joace la echipa suporterilor

După cîteva întîlniri între oficialii echipei ACS Steagu Roşu Braşov (Liga 4) şi cei de la Liga Suporterilor Stegari (LSS) în care s-a discutat despre un proiect comun pentru formarea unei echipe la Braşov, cele două părţi nu au ajuns la un acord. În aceste condiţii, cel mai probabil, cele două părţi vor merge pe propriul drum. Cei de la Liga Suporterilor Stegari (LSS) sînt pe ultima sută de metri cu actele pentru înfiinţarea noii societăţi, care se va numi FC „SR“ Braşov (FC „Steagul Roşu“ Braşov), în cîteva zile vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte, după care dosarul va fi depus la AJF Braşov. „Am pornit la drum cu un proiect pe model socios, în care să fie implicaţi toţi suporterii activi, atît din punct de vedere financiar cît şi decizional. Mergem mai departe cu proiectul nostru, în cîteva zile vor ieşi şi actele şi vom putea depune dosarul la AJF Braşov. Eu sper să fim acceptaţi în Liga a 4-a, pentru că în alte judeţe s-a putut, aşa cum a fost cazul celor de la U Cluj, Petrolul, Farul sau Oţelul. Ne dorim să promovăm încă din primul an şi cred că putem asigura un buget corespunzător. Am avut mai multe întîlniri cu membrii înscrişi pe platforma steagunumoare.ro şi pot spune că sîntem în grafic. Este un proiect transparent în care îi aşteptăm pe toţi cei care iubesc această echipă să vină lîngă noi. În curînd vom organiza şi alegeri pentru funcţia de preşedinte, totul la vedere, democratic. Vom prezenta proiectul nostru şi autorităţilor locale, dar şi oamenilor de afaceri“, a spus Horaţiu Culcear, preşedintele LSS.

Andrei Şanta şi Horia Popa, la FC „SR“ Braşov

Un prim fotbalist care şi-a dat acceptul să joace la FC „SR“ Braşov este fostul mijlocaş al „stegarilor“, Horia Popa. Pentru postul de antrenor varianta ar fi Andrei Şanta, fostul jucător şi antrenor cu portarii de la FC Braşov. „Le-am spus suporterilor că îi ajut cu mare plăcere, oricînd şi oricum“, a spus Şanta.

Steagu Roşu ar vrea direct în Liga a 3-a

Şi cei de la ACS Steagu Roşu Braşov vor să continue activitatea la nivelul Ligii a 4-a. Mai mult, în ultimele două săptămîni, oficialii acestei echipe au avut mai multe întîlniri cu oameni de afaceri. În cazul în care vor putea construi un buget corespunzător, cei de la ACS Steagu Roşu vor să depună o cerere la FRF pentru a fi primiţi în Liga a 3-a!
„Dacă discuţiile se vor concretiza şi vom putea asigura un buget pe măsură, ne putem gîndi şi la Liga a 3-a. Dacă se va putea bine, dacă nu, noi ne vom continua activitatea în liga judeţeană. În cîteva zile vom şti clar situaţia“, spun cei de la Steagu Roşu Braşov.

Adi Marica


Citeste mai mult despre Vom avea două echipe la Braşov  



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2018-04-26: Dani Coman, aproape de AS SR Brasov! (Club)
2016-04-26: Doar victoria ii mai tine pe stegari in lupta (Club)
2013-04-26: FC Braşov cheamă fanii la stadion (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-26: Adrian Szabo: Sigur caștigăm la Iași (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-26: Carţu debutează luni pe banca Iaşiului: Aştept un plus de voinţă de la jucătorii mei in meciul cu Braşovul (Presa: Prosport)
2012-04-26: Cum se inteleg un macedonean si un portughez... (Site)
2012-04-26: Miti(ti)ca (Campionat)
2011-04-26: O victorie pentru liniste (Campionat)
2010-04-26: Incertitudini (Club)
2008-04-26: "Va multumim c-ati promovat, un loc in inima noastra ati castigat!" (Liga a II-a)
2007-04-26: Pe aripile deziluzilor! ()

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. de departe (2017-07-22)
acest acs steagu rosu nu poate fi continuatoarea lui fc brasov fiindca a jucat si anul trecut cand fc brasov mai exista. sunt si analfabeti pe deasupra, ii spun "steagu" nu steagul cum ar fi corect (nu au treaba cu articolul hatarat!)

2. (IP 188.27.55.60) (2017-07-22)
primar moldovean + cetateni moldoveni = ****i pe tineretului... la noi nimeni nu protesteaza, la ploiesti sau craiova nu s-ar fi putut asa ceva.. trist

3. pentru bogdan (2017-07-20)
e prea tirziu pentru schimbari, procedurile au fost declansate.denumirea are legatura cu tradirtia sportiva a orasului. este ideea de continuitate

4. Bogdan (2017-07-20): -2 puncte :: Afisare comentariu
5. antrenorul (2017-07-18)
de astăzi echipa suporterilor are certificatul de identitate sportivă cine nu avea încredere până acum în acest proiect s-a dovedit că s-au înșelat.avem nevoie de cat mai multi membrii cotizanți așa că cei care s-au înscris pe site sunt așteptați să plătească cotizația de înscriere 50 de lei + cotizația pentru echipa 100, 200,500 sau 1000 de lei pentru sumele mari plata se face in rate.

6. edi (2017-07-08)
ce intrebare.... daca sustin echipa suporterilor care au fost mereu, si la bine si greu, alaturi de steagu pana in ultima secunda in ultima etapa... sau echipa a doi neica nimeni care se cred patroni si vor sa fie si ei ca nicolaie??? chiar nu are sens o astfel de intrebare! mult succes suporterilor si noii echipe! trebuie sa facem presiuni sa se implice si primaria in proiectul suporterilor. steagu nu moare!

7. @urat nume (2017-07-06)
urâta e m/a/t/a ca te-a făcut in plm de lache.cum fac câte unii ceva frumos cum apare și câte un fraier din asta mai e unu care comentează aiurea la tot ce apare prin presa de steagu

8. @anonim (2017-07-06)
sa stii ca sunt si scoli de fotbal foarte bune in brasov, unde chiar se face sport nu doar se folosesc copii pentru a scoate bani de la parintii lor!! bine, nu este cazul la acs unde sunt niste bisnitzari care isi bat joc de copii si de parinti... dar sa nu generalizam! sunt si oameni care pun suflet si cu care ar trebui sa conlucrati.

9. Anonim (2017-07-06)
daca ești fotbalist și citești acest mesaj te așteptăm sa te alături fc"sr" brasov echipa brașovului are usa deschisă pentru tine.toti cei ce sunt jecmăniți de către aceste scoli de fotbal dubioase va așteptăm la steagu ,nu percepem taxe de înscriere ,nu percepem taxe de antrenament, bă mai mult ai șansa sa fii antrenat de profesioniști și cel mai important sa joci cu spectatori in tribune care sa te susțină ,sa te încurajeze și ,sa ai șansa sa îmbraci tricoul steagului tricou purtat dea lungul vremii de legende ale fotbalului nae pescaru,ivancescu,nicolae campo,stere adamache,csaba gyorfy etc

10. stegaru (2017-07-06)
ma bucur foarte mult de initiativa suporterilor. chiar ma gandeam ca trece timpu si nu o sa avem echipa pe care sa o sustinem din toamna. este totusi o treaba de suflet mai mult si o sa o sustin 100% dar tot astept sa se implice cumva si primaria si oamenii de afaceri pentru a avea o echipa serioasa care sa aduca cinste orasului. ps. cum sa sustii o echipa fantoma a unor oameni mai mult decat dubiosi ca cei de la acs... loool ce gluma buna :))))

11. adibv (2017-07-06)
dupa parerea mea acest acs steagul rosu nu ar trebui sa exista, este o rusine. in primul rand cine le-a dat dreptul sa foloseasca acest nume??? dar mai important si-au batut joc in ultimul hal de numele steagul rosu la ce rezultate au avut in liga judeteana. pai cum adica ei vor in liga 3 cand au terminat pe ultimul loc in liga 4??? practic ei au retrogradat in liga a 5-a, acolo ar trebui sa joace daca sunt corecti!!!!!!

12. FCBV (2017-07-06)
pai exact de jucatori ca horia popa avem nevoie, tineri brasoveni care sa joace pentru echipa ca ne-am saturat de mercenari. tot respectul pentru horia!

13. horia popa :)) (2017-07-06)
horia popa? pe bune?? si eu vreau sa joc!!

14. urat nume! (2017-07-06): -3 puncte :: Afisare comentariu
15. Anonim (2017-07-06)
alea 4 voturi de la poll-ul de mai sus sunt date in ordine de edi gherghe ,ciprian anghel ,paul enache ,și probabil vasile gherghe .cam ăștia sunt susținătorii celor de la acs steagu roșu .

16. FCBV (2017-07-06)
eu am mare respect pentru dl. andrei santa. a fost mereu cu sufletul la steagu si la bine si la greu. a "furat" meserie si de la lucescu, conceicao si toti care au fost aici. sunt alaturi de el si de fc sr 100%!!! acs aia sunt o gluma proasta, cum sa sustii pe cineva care traieste din jegmanit parintii copiilor si le cere mereu cate 100ron dupa antrenamente???

17. mihai (2017-07-06)
cum sa sustinem acs steagul rosu, cind nu sunt in stare nici macar un site sa si-l intretina. site-ul lor are date din martie 2016, cel mai recent

18. Steagu (Germania) (2017-07-06)
cine a sustinut si anul trecut pe clubul asta dubios acs steagul ar trebui sa sustina si in continuare. iar cine a sustinut pe fc brasov, as trebui sa sustina pe noul club adica fc sr brasov facut de suporteri. eu asa vad si va salut din germania pe toti stegarii adevarati de peste tot. am mers la meciuri din 73 si sunt foarte necajit de ce s-a intamplat dar in acelas timp ma bucur mult ca suporterii au ramas langa echipa asta si nu o lasa sa moara. aici in germania exista multe cluburi refondate de suporteri, daca aveti nevoie de orice informatii eu va sustin si va pot ajuta oricand, la orice ora.

19. @admin (2017-07-06)
ps. inca ceva, nu e "vom avea doua echipa" pentru ca doua echipe au fost si pana acum. fc brasov pe care toti am sustinut-o in liga ii si acest acs care a fost rusinea ligii iv, terminand pe ultimul loc. deci nu s-a schimbat nimic, doar ca vechiul fc brasov va porni de la zero!

20. @admin (2017-07-06)
faci o mare confuzie! dl. dragos ivancescu a infiintat clubul acs, dar a fost apoi dat afara de acolo de bisnitarii care se ocupa acuma (gherghe si vaduva). nu-mi permit sa vorbesc in numele lui dar probabil pana si el sustine echipa suporterilor, pentru ca cine ii cunoaste pe cei de la acs stiu ca nu poate fi nimic serios in "proiectul" lor.

21. stegar (2017-07-06)
oarecum nici una... dar in nici un caz acest acs steagul rosu!!! mi se pare absolut penibil din partea lor... ce ii recomanda pe ei sa fie continuatori? nici nu inteleg de unde tupeul asta pe ei sa isi puna numele steagul rosu, mai ales in ce hal si-au batut joc de acest nume in sezonul trecut!! oricum m-am saturat de "patroni", vad ca astia de la acs vor sa fie ca nicolaie. eu voi sustine fara discutie acest "noastra", cea a suporterilor si sper sa fie un proiect reusit ca la cluj, galati, ploiesti etc. multa bafta fc "sr"!!


La acest articol au comentat 17 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!