Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 380 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

15.Apr.2016: Presa: Monitorul Expres

Nebunie completa la FC Brasov  0 1828 accesari

Joi a fost zi nebună la FC Braşov. Înaintea meciului crucial cu Chindia, ruptura din vestiarul „stegarilor“ e evidentă. Jucători nemulţumiţi, orgolii imense, acuze şi atacuri au dinamitat complet vestiarul lui FC Braşov. La obişnuita conferinţă de presă premergătoare jocului de campionat, antrenorul Adrian Szabo a fost însoţit de patru jucători (Alexandru Coman, Ionuţ Puţanu, Daniel ENE şi Marian Marin). Antrenorul braşovean a surprins încă din startul conferinţei atunci cînd a anunţat că, în semn de protest faţă de „stagnarea lucrurilor şi lipsa de mobilizare pentru salvarea clubului“, şi-a rezervat dreptul la tăcere! „Mă bucur că au venit şi jucătorii la această conferinţă de presă, pentru că aşa este normal. La această conferinţă de presă eu îmi rezerv dreptul la tăcere. Este o formă de protest vizavi de stagnarea lucrurilor şi lipsa de mobilizare pentru salvarea clubului. Această tăcere a mea vreau să fie considerată ca un strigăt de disperare faţă de situaţia actuală a clubului. Doar Vasile Dochiţa şi Simon Maurer au mai sprijinit clubul, în rest... Noi, antrenorii, jucătorii, împreună cu cei din conducerea clubului am căutat şi cred că am reuşit pînă acum să menţinem clubul în viaţă. Singuri nu mai putem să facem acest lucru în continuare. Nu aş dori ca mai tîrziu regretele să fie tardive vizavi de soarta clubului. Toţi cei care vor, pot şi sînt interesaţi de soarta clubului, pot face orice gest care să vină în sprijinul salvării acestei echipe“, a declarat Szabo, după care s-a abţinut de la alte comentarii.

Coman: „Dacă şefii nu se vor ţine de promisiuni, va fi din ce în ce mai rău“

Mijlocaşul Alexandru Coman a spus că toţi jucătorii aşteaptă ca şefii clubului să-şi respecte promisiunea şi să achite o parte din restanţe. „Este adevărat că sînt probleme financiare. Avem promisiuni din partea conducerii că aceste probleme vor fi rezolvate în această săptămînă. Momentan, atmosfera este bună, însă dacă şefii nu se vor ţine de promisiuni, va fi din ce în ce mai rău. Va fi un meci foarte greu cu Chindia, o echipă bună, cu jucători care joacă de mult timp împreună. Noi trebuie să ne mobilizăm, avem nevoie de cele trei puncte, jucăm acasă şi trebuie să cîştigăm. Venim după un eşec la Arad, astfel că dacă nu vom cîştiga cu Chindia ne va fi foarte greu să ne îndeplinim obiectivul. Noi, jucătorii şi antrenorii, ne dorim promovarea“, a spus mijlocaşul Alexandru Coman.

Puţanu: „Tot ce putem face noi este să jucăm“

La rîndul său, fundaşul Ionuţ Puţanu a spus că situaţia de la echipă este complicată. „În fotbal nu sînt doar momente plăcute, ci şi unele mai puţin plăcute. Este o situaţie destul de complicată, care pe mine mă depăşeşte. Trebuie să trecem peste aceste probleme din moment ce am ajuns pînă aici. Dacă vom lega două victorii în play-off cred că rezolvarea ar veni de la sine. Tot ce putem face noi este să jucăm. Fotbalul este un sport colectiv, dacă nu funcţionează cîţiva jucători se vede, astfel că depindem unii de alţii. Încercăm să formăm un grup bun şi să jucăm. Fiecare jucător are punctul său de vedere, iar Marius MATEI este matur şi ştie mai bine ce trebuie să facă. Noi credem în continuare în promovare. Susţin iniţiativa antrenorului şi fac un apel la suporteri să vină la stadion. Nu am ce comenta despre acuzaţiile fanilor după meciul cu UTA. E frustrant pentru toţi. Nu am putut mai mult în acel meci. Sîntem şi noi oameni şi mai greşim. Greşelile sînt fireşti, dar sînt fel şi fel de oameni care le interpretează în fel şi chip. În situaţia în care ne aflăm, nu ne temem decît de noi, aşa că mă aştept la orice din partea noastră. Cei de la Chindia nu ne pot surprinde cu nimic. Noi vom da totul pe teren. În rest, va fi nevoie şi de sprijinul altor persoane pentru salvarea clubului“, a spus Puţanu.

Daniel ENE: „La fiecare meci trebuie să găseşti motivaţie“

Atacantul Daniel ENE a spus că în ciuda tuturor problemelor de la echipă, găseşte motivaţie pentru a continua. „Meciul cu Chindia este un meci la fel ca oricare altul din campionat, nici greu, nici uşor. Nu ne e frică de Chindia, îi cunoaştem foarte bine şi cred că-i putem bate foarte uşor. Atmosfera e bună, pentru că este aşa cum o facem noi, jucătorii. În ciuda tuturor problemelor cu care ne confruntăm, nu ne ajută cu nimic să ne plîngem. Atunci cînd intri în teren nu te mai gîndeşti la alte probleme, ci doar să cîştigi meciul. La fiecare meci trebuie să găseşti motivaţie. Cei care ne-au acuzat după meciul de la Arad nu cred că sînt fanii noştri adevăraţi. Atît am putut noi la acel moment“, a declarat atacantul Daniel ENE.

Marin: „Nu putem plăti facturile cu promisiuni“

Fundaşul Marian Marin nu vede în acest moment o rezolvare a problemelor cu care se confruntă FC Braşov. „Despre meciul cu Chindia şi problemele cu care ne confruntăm au punctat colegii mei. Eu vreau să vorbesc despre situaţia fotbalului la nivelul ligii secunde. Totul depinde de clasa politică, pentru că trebuie să se dea legi clare prin care sportul să poată fi finanţat, altfel fotbalul va ajunge în colaps. Toată lumea ştie situaţia de la FC Braşov şi în acest moment chiar nu văd o cale de rezolvare. E păcat să dispară fotbalul din acest oraş. Noi jucăm pentru că iubim fotbalul, dar avem şi noi responsabilităţi. Sincer, nu putem plăti facturile cu promisiuni“, a încheiat fundaşul Marian Marin.

Matei, Avram şi Pană au organizat şi ei o conferinţă!

Lucrurile au luat o altă turnură cîteva ore mai tîrziu. Alţi trei jucători, Matei, Avram şi Pană, au ţinut să discute cu presa şi au organizat o conferinţă ad-hoc la stadion! Un lucru este cît se poate de clar. Vestiarul Braşovului e divizat, iar problemele sînt din ce în ce mai mari.

Avram s-a supărat

Mijlocaşul Răzvan Avram a vorbit despre problemele din vestiarul „stegarilor“. „Noi sîntem supăraţi pentru că am văzut că la conferinţa de presă organizată dimineaţa nu au fost decît patru jucători şi asta nu ne-a convenit. Noi, în vestiar, înainte să prindem play-off-ul, am dovedit că sîntem un grup, o echipă. După ce ne-am calificat în play-off am vorbit că venim cu toţii la conferinţă. Am crezut că sîntem un grup unit, dar se pare că nu este aşa. Eu nu cred că este o atmosferă bună... nu poţi să promovezi dacă nu iei bani cîteva luni. Nu se poate promovare pe stomacul gol, fără mîncare, fără vitamine... Ce am trăit la Braşov....“, a declarat Avram.

Marius MATEI, atacuri frontale

Cel mai acid a fost Marius MATEI, cel care a lansat cîteva acuzaţii la adresa antrenorului, preşedintelui, dar şi a jucătorilor braşoveni! „În primul rînd ne deranjează că la prima conferinţă organizată de club cu jucătorii nu a fost niciun braşovean! În schimb, pe braşoveni i-am auzit tot timpul plîngîndu-se de bani, dar la şedinţe nu au scos un cuvînt! Am văzut astăzi şi un braşovean că îşi rezervă dreptul la tăcere, dar în şedinţele cu cei din conducere nu ne-a luat niciodată apărarea. Noi am venit aici, la Braşov, să cîştigăm bani, să ajutăm echipa jucînd fotbal. Lumea trebuie să ştie că avem condiţii nu grele, ci foarte grele. Sînt jucători care nu au ce mînca! Lumea mai trebuie să ştie că facem deplasări de opt ore şi ne întoarcem acasă cu sandviş. Singura susţinere de pînă acum a fost din partea fanilor, nu de la oamenii de afaceri din Braşov sau din partea doctorului Popa, cel care s-a autoproclamat preşedinte şi spunea că va asigura un buget de 500.000 de euro. Noi vorbim doar de promovare, dar toată presiunea e pe umerii jucătorilor. Cînd ne cerem drepturile, jucătorul e vinovat! Nu mai putem accepta această situaţie. Aici s-a ajuns în fotbalul românesc! Niciodată nu s-au spus lucrurilor pe nume. Din punctul meu de vedere nu văd nicio ieşire din această situaţie. Fraţilor, aşa nu se mai poate! Această echipă merge pe sub pămînt! Sîntem jucători cu personalitate şi poate deranjează că spunem lucrurilor pe nume. Cei care iubesc cu adevărat această echipă trebuie să vină acum cît mai sînt şanse la promovare. Noi ne-am făcut datoria pentru acest club şi am ajutat echipa. Le spun fanilor că nu a fost blat la Arad“, a spus Matei, cel care nu s-a antrenat în această săptămînă.

Silviu Pană: „Primim sarmale la prînz!“

La conferinţa de presă a fost prezent şi mijlocaşul Silviu Pană, jucător împrumutat de Chiajna la Braşov pînă la finalul acestui sezon. „Cînd am venit la Braşov mi s-a spus că promovarea este un obiectiv, dar ce am văzut aici... Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Noi mîncăm sarmale la prînz, sîntem nevoiţi, pentru că asta primim! Eu nu primesc o parte din salariu de la Chiajna, am un copil mic, iar de trei luni nu am mai primit niciun ban. Ăsta nu e fotbal profesionist“, a spus Pană.

Excluşi din lot?

În replică, Gheorghe Popa a spus doar că „vineri dimineaţă mă voi întîlni cu colegii mei din conducerea clubului şi vom decide ce măsuri vom lua împotriva celor trei jucători care au ţinut o conferinţă de presă neautorizată în incinta stadionului“. În toată această tensiune se va disputa meciul cu Chindia, contînd pentru etapa a doua a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii 2 (vineri, ora 18.00). În condiţiile în care este greu de crezut că rebelii Matei, Avram şi Pană vor putea juca după toată nebunia de joi, antrenorul Adrian Szabo ar putea apela la cîţiva juniori pentru completarea lotului. Matei şi Pană au fost titulari în marea majoritate a meciurilor din acest an, în schimb Avram a prins rar primul 11.

Adi MaricaUltimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-10-18: Talnar s-a tinut de promisiune (Presa: Monitorul Expres)
2013-10-18: Pelici: Meciul cu Chiajna are o importanță aparte (Presa: Transilvania Expres)
2013-10-18: FC Brasov - Viitorul, in direct la Digisport in Cupa (Presa: Digisport)
2012-10-18: Meciul nul (Campionat)
2010-10-18: Turneu stegar (Diverse)
2009-10-18: Invincibilitate terminata (Campionat)

FC Brasov in presaComentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

06.Sep/ SR-ul si Rasnovul joaca in deplasare in etapa a treia 0
• „Galben-negrii” vor să confirme succesul cu Pucioasa, iar “olimpicii&rdquo[...]

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!