Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 3286 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

23.Feb.2016: Presa: Monitorul Expres

Zi nebuna la FC Brasov!  1 2350 accesari

• Vasile Dochiţa a agitat ieri dimineaţă apele la FC Braşov după ce şi-a anunţat demisia din funcţia de director general
• La intervenţia lui Gheorghe Popa, Dochiţa a revenit şi a acceptat postul de vicepreşedinte al CA
• Szabo şi Naghi au fost prezentaţi oficial la FC Braşov
• Florin Iacob şi Bruno Madeira au revenit la Braşov, iar Marian Marin, Vlad Georgescu şi Ştefan Grigorie vor semna contractele zilele următoare
• Codoban a plecat la FCM Baia Mare
Săptămîna a început cu o veste şoc la FC Braşov. Ieri dimineaţă, Vasile Dochiţa, omul de afaceri braşovean care a dus greul în ultimele opt luni, decidea că e timpul să lase la conducere pe altcineva. „Am decis că aşa este cel mai bine. Mi-am prezentat demisia administratorului judiciar. Eu cît am putut ajuta acest club am făcut, de acum e rîndul celorlalţi şi sper din tot sufletul să salveze acest club. Voi rămîne în continuare alături de club, aşa cum se ştie că am fost alături de FC Braşov de mai bine de zece ani“, spunea Dochiţa. Vestea că Dochiţa renunţă i-a bulversat total pe jucători. „Vasile Dochiţa este pilonul de încredere la club. A fost omul care nu ne-a păcălit niciodată şi a făcut eforturi foarte mari pentru ca echipa să meargă mai departe“, au comentat jucătorii braşoveni.

„Dochiţa e mîna mea dreaptă la club“

Luat prin surprindere de decizia lui Dochiţa, preşedintele interimar al CA al FC Braşov, Gheorghe Popa, a reacţionat prompt, iar după o discuţie cu acesta, a reuşit să-l convingă să rămînă la club pe postul de vicepreşedinte al CA. „FC Braşov are nevoie de oameni de valoare, iar meritele lui Dochiţa sînt cunoscute de toată lumea. Dochiţa va fi vicepreşedintele CA al FC Braşov, adică mîna mea dreaptă“, a fost mesajul doctorului Popa după discuţia cu Dochiţa. Cel care a preluat şefia clubului la începutul lunii iulie 2015 şi a asigurat, în mare măsură, stabilitatea financiară a echipei a acceptat postul oferit de Gheorghe Popa. „Am avut o discuţie cu Gheorghe Popa, iar dînsul a insistat să rămîn şi mi-a propus postul de vicepreşedinte. Am acceptat“, a precizat Dochiţa.

Szabo şi Naghi, prezentaţi oficial

Altfel, directorul tehnic Adrian Szabo şi antrenorul secund Ioan Naghi au fost prezentaţi oficial la FC Braşov. „Sperăm să aducem prin aceste mutări un plus de valoare şi de entuziasm în rîndurile echipei. Am apelat şi vom apela în continuare la marile nume ale fotbalului braşovean să vină alături de noi. L-am rugat pe Adi Szabo să revină şi l-am numit director tehnic, Stere rămîne în continuare antrenor principal, iar Ioan Naghi este antrenor secund“, a precizat Gheorghe Popa, preşedintele interimar al CA al FC Braşov.

Szabo: „Să readucem speranţele fanilor“

Adrian Szabo spune că nu putea refuza oferta, mai ales că FC Braşov traversează cel mai greu moment. „Trebuie să recunoaştem că aceasta este poate cea mai grea perioadă prin care trece FC Braşov. Văzînd că foarte multă lume îşi doreşte salvarea clubului, ce răspuns puteam să dau atunci cînd mi s-a făcut propunerea din partea lui Gheorghe Popa? Nelăsîndu-l singur nici pe Stere în această muncă de antrenor care este foarte grea, nu cred că am procedat greşit acceptînd propunerea. Împreună cu ceilalţi colegi din staff trebuie să continuăm ceea ce s-a făcut bine în această perioadă de pregătire, să remediem ce s-a făcut greşit şi să readucem speranţele în inimile celor care iubesc această echipă. Nu am stabilit încă formula în care vom sta pe bancă, dar vreau să vă spun foarte clar că Stere este antrenorul principal“, a precizat Szabo.

Naghi: „Una e să ai talent şi alta e să joci fotbal“

La rîndul său, Ioan Naghi spune că sînt multe probleme în acest moment la FC Braşov. „Mă bucur că am revenit după cîţiva ani la echipa la care am jucat şi antrenat atîţia ani. Încercăm să facem ca lucrurile să meargă cît mai bine posibil. Sînt multe probleme, important este să le rezolvăm, iar echipa să-şi îndeplinească obiectivul. Din ce am văzut în ultimele jocuri, am observat că sînt cam mulţi jucători care joacă pentru ei şi nu e bine. Una e să ai talent şi alta e să joci fotbal. Dacă vrem să avem rezultate, cu toţii trebuie să tragem la aceeaşi barcă“, a precizat Ioan Naghi.

„Vom lucra în echipă“

Antrenorul Mihai Stere este convins că va lucra fără probleme cu Adrian Szabo şi Ioan Naghi. „Le mulţumesc lui Adi Szabo şi lui Ioan Naghi pentru că au dorit să vină lîngă mine. Vom lucra în echipă, cu siguranţă cei doi antrenori mă vor ajuta enorm de mult. Avem nevoie de cel puţin patru jucători. Pe lista noastră sînt jucători de valoare care se pot integra rapid în echipă. Obiectivul nu este schimbat, împreună cu colegii mei vom încerca să readucem FC Braşov în Liga 1“, a declarat Stere.

Întoarcerea „fiilor risipitori“

Oficialii lui FC Braşov au reuşit ieri să parafeze două transferuri importante. Este vorba de portarul Florin Iacob şi mijlocaşul Bruno Madeira, cei doi fiind împrumutaţi pînă în vară de la Concordia Chiajna. „Pentru mine este foarte important să joc şi de aceea am acceptat fără să ezit oferta de a reveni la Braşov. Steagu’ nu se refuză niciodată. În primul rînd am venit la Braşov să ajut echipa să promoveze şi cred că obiectivul este realizabil“, a declarat Iacob. „Am mai spus că FC Braşov va rămîne mereu în inima mea, pentru că aici am debutat în Liga 1 şi m-am simţit mereu apreciat de către suporteri. Am ales cu sufletul. Acum trebuie să ne apucăm de treabă“, a spus Bruno Madeira. Tot ieri, oficialii lui FC Braşov au ajuns la un acord şi cu fundaşul Marian Marin, jucător care a ajuns ieri la Braşov şi care va putea fi legitimat în următoarele zile, după ce va fi declarat liber de contractul cu Concordia Chiajna, dar şi cu mijlocaşul Ştefan Grigorie. Un alt jucător care va fi legitimat în această săptămînă este tînărul fundaş Vlad Alexandru Georgescu (18 ani) de la Dinamo. Transferul poate fi înregistrat pînă la meciul cu UTA pentru că FRF a prelungit perioada de transferuri pentru juniori pînă pe 5 martie. În schimb, transferul lui Bogdan Şandru de la Pandurii a picat din cauza pretenţiilor jucătorului. Gheorghe Popa spera să-l readucă la Braşov şi pe Vlad Mihalcea. Popa discutase duminică cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi posibilitatea ca Vlad Mihalcea să fie împrumutat de la Steaua. „Am discutat cu Anamaria varianta ca Mihalcea să joace pînă la finalul sezonului la Braşov. Anamaria Prodan ne-a promis că va încerca să ne ajute şi că va discuta cu Gigi Becali“, a mai declarat Gheorghe Popa. Tatăl fotbalistului braşovean, Felix Mihalcea, se afla ieri la Bucureşti. „Eu îi caut casă în Bucureşti lui Vlad, pentru că nu mai poate sta la hotel. Au fost discuţii cu mai multe echipe, Voluntari, Chiajna, Clinceni, însă cei de la Steaua nu i-au dat drumul. Pentru Vlad e foarte important să joace, acum rămîne de văzut dacă se va realiza ceva“, a declarat Felix Mihalcea.

Codoban a plecat la Baia Mare

Tot ieri, FC Braşov s-a despărţit de unul dintre jucătorii de bază ai echipei în turul campionatului. După antrenamentul de ieri dimineaţă, mijlocaşul Claudiu CODOBAN s-a prezentat la sediul clubului şi a cerut conducerii să-l lase să plece. După o discuţie cu şefii clubului, cele două părţi au ajuns la un acord, iar jucătorul a fost lăsat să plece. „Codoban ne-a cerut să-l lăsăm să plece. Deşi am încercat să-l convingem să rămînă nu a fost posibil, astfel că am semnat actele pentru rezilierea contractului“, a declarat Vasile Dochiţa, vicepreşedintele CA al FC Braşov. „M-am simţit foarte bine la FC Braşov unde am făcut parte dintr-un grup extraordinar. Îmi pare puţin rău că plec, dar toate problemele şi incertitudinea din ultima vreme m-au făcut să fac acest pas. Vă spun sincer că m-am gîndit şi la viitorul meu. Îi mulţumesc din suflet lui Vasile Dochiţa pentru sprijinul şi încrederea acordate. Le doresc multă baftă foştilor mei colegi“, a declarat Codoban, care va juca în partea a doua a sezonului la FCM Baia Mare. „Cei de la FCM Baia Mare m-au dorit cu adevărat, în special antrenorul Dorin Toma“.

Adi Marica

 Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-02-28: Paul Enache: FC Brasov este o echipa fara perspective (Club)
2017-02-28: Ioan Serban, Sergio Ramos de Brasov (Presa: Monitorul Expres)
2014-02-28: Meci crucial pentru stegari (Presa: Transilvania Expres)
2014-02-28: Meci de totul sau nimic la Botoşani (Presa: Monitorul Expres)
2014-02-28: Inca o finala... (Campionat)
2013-02-28: Incredere maxima (Club)
2012-02-28: Surprize, surprize... (Club)
2012-02-28: Sperantele noastre (Club)
2011-02-28: Plusuri si minusuri (Club)
2009-02-28: Punct mare la Urziceni (Campionat)
2008-02-28: CFR, fara 6 titulari? (Cupa Romaniei)
2007-02-28: SUNTEM PUTERNICI! ()

FC Brasov in presaComentarii | Adauga comentariul tau

1. Stegar 100% (2016-02-23)
trebuie sa speram si la promovare, pozitia din clasament ne permite plus ca seria din care facem parte este mai mult decat accesibila...doar noi trebuie sa vrem, cand spun noi spun in numele suporterilor, veniti la stadion, f.c. brasov este in mana noastra a brasovenilor adevarati: dochita,popa,szabo,santa,naghi,etc.+noi suporterii !!! acum ori niciodata sa dam dovada ca brasovul este iubit !!!! cu steagu' pana si dupa moarte !!!


La acest articol au comentat 1 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!