Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 8970 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

16.Sep.2015: Presa: Monitorul Expres

Bodea: Nu puteam fi marioneta lui Pascu!  5 2695 accesari

• Fostul antrenor al „stegarilor“ spune că a fost forţat să plece de la FC Braşov, pentru că nu a dorit să fie „marioneta“ lui Romeo Paşcu!
• Bodea explică modul în care au fost aduşi jucătorii la FC Braşov şi cum echipa a fost la un pas să nu se încrie în campionat!
• „Erau discuţii că cine îi aduce pe jucători şi cum îi aduce!“, spune Cosmin Bodea
• În replică, Paşcu a precizat că Bodea este un antrenor slab, acesta fiind motivul pentru care l-a demis
• „Pentru mine Bodea nu mai există. Nu voi mai vorbi niciodată cu el“, a reacţionat „Romel“

La doar o săptămînă după ce a fost forţat să demisioneze de la FC Braşov, antrenorul Cosmin Bodea rupe tăcerea şi spune lucrurilor pe nume. „Vreau să spun adevărul. Am fost forţat de Romeo Paşcu să plec de la FC Braşov. Paşcu a fost cel care m-a adus antrenor la FC Braşov, iar acum mă întreb de ce am mai fost adus la echipă. Chiar nu credeam că se va ajunge aici, pentru că eu am venit cu sufletul deschis la Braşov. Am fost forţat de Paşcu să plec, pentru că nu am acceptat să fiu marioneta lui! Îmi pun un mare semn de întrebare asupra a ceea ce s-a întîmplat. Sînt foarte dezamăgit, pentru că se ştie în ce condiţii am preluat echipa în vară. Aveam în lot doar trei jucători, am făcut pregătirea cu echipa toată vara, iar după etapa a doua să mi se ceară pur şi simplu să plec. Cînd am venit la Braşov mi s-a prezentat un proiect, mi s-a explicat că este o situaţie dificilă şi că trebuie să încropim o echipă cu care la finalul turului să fim în primele locuri, iar din iarnă să întărim lotul şi să atacăm promovarea. Pe parcurs totul s-a schimbat! Eu l-am respectat pe Paşcu, dar dacă omul care te aduce la echipă în loc să te susţină, la primul meci pierdut îţi cere să pleci... ce poţi să mai spui?“, este declaraţia lui Cosmin Bodea.

„Jucători propuşi de unii şi de alţii. Erau discuţii cine îi aduce!?“

Bodea explică şi strategia adoptată de şefii clubului cu aducerea jucătorilor în această vară. „Au fost jucători propuşi de unii şi de alţii. Erau discuţii că cine îi aduce, cum îi aduce... Singurul jucător propus de mine a fost Letan, un jucător pe care eu îl cunosc foarte bine, este serios şi garantez şi acum pentru el. Şi pentru Letan am avut discuţii, de ce să-l aducem, iar acest lucru m-a pus pe gînduri. A mai fost o situaţie ciudată cu Bic, pentru că ştiam ce jucător este, dar totul a picat pentru că s-au comportat ca un club de amatori, iar Mediaşul ni l-a suflat de sub nas! Ca să nu intru în conflict cu ei, nu am mai contactat niciun jucător. Este adevărat că mi-a dat acceptul pentru venirea jucătorilor. Aici am greşit pentru că nu trebuia să accept jucători care în ultimele şase luni au stat pe tuşă. Asta s-a întîmplat la FC Braşov în această vară. Nu a fost nicio strategie. Paşcu vrea să fie şi conducător şi antrenor şi mai are puţin şi ar vrea să şi joace!“, a spus Bodea.

A refuzat două oferte din Liga a 2-a

Antrenorul intenţionează să-şi depună dosarul pentru înscrierea la cursurile pentru Licenţa UEFA PRO şi că nu se va mai arunca cu capul înainte cînd va prelua o echipă. „Deocamdată mă liniştesc după acestă perioadă agitată. Am primit două ofere de la echipe din Liga a -2, dar nu mă grăbesc. La Braşov nu mi-am pus nicio clauză în contract pentru că efectiv nu m-au interesat banii. Acum o să fiu foarte atent cînd voi prelua o echipă, cu ce fel de oameni lucrez şi o să pun nişte condiţii minime care să-mi poată da o siguranţă că pot fi lăsat să lucreuz. Intenţionez să mă înscriu şi la cursurile pentru obţinerea Licenţei UEFA PRO?“

„Dacă nu era Dochiţa, echipa nu se înscria în campionat!“

În ciuda faptului că a fost demis, Bodea spune că a rămas în relaţii excelente cu preşedintele clubului, Vasile Dochiţa. Mai mult, fostul antrenor al „stegarilor“ spune că FC Braşov risca în această vară să nu se înscrie în campionat, dacă actualul preşedinte nu s-ar fi implicat financiar! „Vasile Dochiţa a ajutat foarte mult clubul, dacă nu era el nu ştiu dacă echipa se înscria în campionat. Chiar nu am ce să-i reproşez, este un om de deosebit şi pot spune că am lucrat foarte bine cu el.“

Paşcu: „Bodea e un antrenor slab“

În replică, Romeo Paşcu, spune că aducererea lui Bodea la Braşov a fost o greşeală pe care şi-o asumă. Mai mult celebrul „Romel“ loveşte dur: „mi-am dat seama că este antrenor slab şi de aceea l-am demis!“. „Recunosc că în viaţă mai facem şi greşeli, iar aducerea lui Bodea ca antrenor la FC Braşov a fost o greşeală. Da, eu l-am adus pe Bodea, pentru că am crezut în el, dar m-am înşelat. La toate echipele la care el a antrenat a fost dat afară. Eu l-am pus antrenor la Tîrgu Mureş, a fost dat afară, la Drobeta Turnu Severin la fel. Mircea Pop l-a spus antrenor la Oşorhei în Liga a 3-a şi l-a dat afară rapid, la fel la Olimpia Satu Mare. Eu am crezut că a învăţat ceva din aceste experienţe, a mai studiat şi am vrut să-i mai dau o şansă. Prima propunere pentru postul de antrenor la FC Braşov a fost Stere, dar el a refuzat şi ne-a spus că nu are licenţă. Apoi am vorbit cu Ioan Neculaie pentru Bodea, iar patronul a acceptat, dar aşa, cam cu o jumătate de gură... Pe parcursul pregătirii de vară mi-am dat seama că este un antrenor slab. Cum să mai am încredere în el cînd te bate o echipă modestă ca FC Caransebeş? Din cauza atmosferei de la echipă, pentru că am vorbit şi cu cîţiva jucători, care mi-au spus că este un antrenor slab, am decis să-l demit. M-am enervat cumplit cînd am văzut cum se tîrguieşte pentru 2-3 salarii! Dacă Bodea nu se va pune cu burta pe carte nu ştiu unde va mai antrena. Pentru mine este ultima dată cînd mai vorbesc de Bodea, chiar i-am şters numărul de telefon din agendă. Pentru mine, Bodea nu mai există! Nu voi mai vorbi niciodată cu el!“, a declarat Romeo Paşcu.

Adi Marica
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-03-29: FC Brasov, pe loc promovabil cu conturile goale! (Presa: Monitorul Expres)
2016-03-29: Fanii lui FC Brasov string bani pentru jucatori (Presa: Monitorul Expres)
2013-03-29: Raminem neinvinsi cu Mediasul? (Campionat)
2012-03-29: O luam de la capat? (Club)
2010-03-29: Finale peste finale... (Campionat)
2007-03-29: Dupa plata si rasplata (Ziare: TEX)
2007-03-29: Eu sunt principalul vinovat! (Conferinta de presa)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. MjU5VDc8h7jI (2015-10-07)
ceea ce e in carte este extraordinar, dar omul care a scris dasseepte cu mult ceea ce e scris.este si trebuie sa fie un model pentru romani si romania in general.sunt un apropiat al familiei si pot spune doar atat ma inclin in fata omului radu marculescusa nu o uitam de cea care i-a fost alaturi, ligia marculescu, o doamna de o aleasa noblete sufleteasca si care i-a fost alaturi in lungul drum al suferintelor.o bucovineanca

2. steagu 1958-2015 (2015-09-18)
interesant comentariul lui eu!oricum bodea trebuia sa fie mai rezervat in declaratii! nu pascu i-a cerut demisia ,ci spectatorii, nemultumiti si de rezultat ,dar in special de joc!nu are legatura ce ai facut ca jucator pt. brasov ,ci ce faci ca antrenor!nu pote sa spuna ca nu cunostea toate problemele pe care sile-a asumat, deci ciocul mic!m- distrat declaratia dupa meci a lui dochta care declara ca s-a vazut mana lui szabo la resita! poate la cersit, fiindca dupa 2 zile nici un antrenor nu poate schimba ceva la echipa, decat la moral ! victoria vrem nu vrem, este si a lui bodea! ce ,cunostea szabo lotul ,tactica celor de la resita? sa fim seriosi! este ceea ce spune eu-----un cacacios!

3. EU (2015-09-17)
o sa vad eu ,nu-ti face griji!daca ai suficienta materie cenusie incearca sa'intelegi ce a vrut omul asta sa zica .eu cred ca ar spune mai multe,dar ii este teama de repercursiunile ce ar urmae plan profesional.la toate cluburile este aproape la fel si nimeni nu va fi dius sa angajeze un ciritor

4. gong (2015-09-17)
ne paște desființarea? Și unde îți vei expune aberațiile dacă ne desfiintam?

5. EU (2015-09-16)
si uite asa se pare ca am dreptate cu jucatorii adusi in detrimentul juniorilor.semneaza pe una si incaseaza alta.auzi la mumia aia,s-a enervat cand omul si-a cerut drepturile salariale,ba da nesimtit si mincinos este cutra asta batrana,parca salariile fusesera platite in avans si ne indreptam spre "normalitate".unde sunteti acum stegari sa fiti solidari cu cineva care va dat sansa sa visati.era sa uit sarbatoriti victoria obtinuta de "magicianul"szabo care in doua zile a montat echipa.rahat este mai mult decat clar ca szabo cacacios cum este a promis munca fara bani motiv pentru care si lucescu ar fi fost dat afara daca era antrenor.oricum se lungeste agonia,garantez ca va paste desfiintarea.


La acest articol au comentat 4 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!