Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 8970 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

30.Sep.2013: Campionat

Frica nu pazeste punctele...  20 3404 accesari

Nu voi intelege niciodata de ce e nevoie sa primesti un gol ca sa joci fotbal! Notiunea de joc pe contraatac e doar un pretext pentru jocul defensiv. Noi nu jucam nici defensiv, nici pe contraatac, nici pe atac. Ca daca am juca bine defensiv, n-am lua goluri, iar daca am juca pe contraatac, am inscrie din astfel de faze. Iar in deplasare, la noi nu exista joc ofensiv!

Pe linga aceasta nelamurire exprimata inca de la inceput, mai am una! De ce la conferintele de presa se spun multe lucruri frumoase, dar neadevarate? Mergem sa luam 3 puncte, ca putem? Sa-i inducem pe adversari in eroare? Sau pe suporterii acestora? Sau pe suporterii proprii? Sau pe casele de pariuri? Niciodata la o conferinta de presa nu o sa auzi adevarul. Dar vei auzi linguseli (la adresa adversarului), mindrii (la adresa propriei echipe), minciuni (ocupam un loc neconform cu valoarea). Pai noi ce am aratat pina la 1-0? Ca ne aparam organizat cu 11 oameni! Iar pe faza de atac, poate pica ceva din cer, nocturna sau te miri de unde (in seara aceasta a picat din bratele lui Coman, dar din nefericire a fost offside). Nu cred ca mai are rost sa ne mintim, ca ne mintim doar pe noi: am fost sa luam un punct printr-un 0-0 si nu s-a putut.

Recunosc ca pina la 1-0 am fost multumit, ma minteam singur ca e singura solutie viabila contra unei echipe precum Astra. Dar cind am vazut ca FC Brasov poate, ca are ocazii, ca rateaza, ca poate sa ajunga in careul advers fara prea mare greutate, mi-am dat seama de crudul adevar: suntem niste fricosi! Mergem sa ciupim ceva, de parca in deplasare dispare orice notiune de fotbal! Vorbeste supararea ati spune... E adevarat, dar mai vorbeste ceva: speranta distrusa, speranta pe care am primit-o chiar de la stegari dupa meciul de Cupa! Acolo am vazut ca se poate si dintr-o data, nu s-a mai putut... Mai este un aspect ce trebuie spus: scorul a fost mult prea drastic (3-0) si nu doar pentru faptul ca Astra a marcat pentru 2-0 si 3-0 in minutele 85, respectiv 92. Stegarii au avut ocazia egalarii in citeva rinduri, dar mingea chiar nu a vrut sa intre in poarta. Nu sunt suparat pe partea din meci de la 1-0, sa fim bine intelesi, ci pe cea pina la 1-0... Daca e ceva de invatat din acest meci, ar fi bine sa invatam cit mai repede, ca etapele trec si noi suntem in epicentrul uraganului...

 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-03-29: FC Brasov, pe loc promovabil cu conturile goale! (Presa: Monitorul Expres)
2016-03-29: Fanii lui FC Brasov string bani pentru jucatori (Presa: Monitorul Expres)
2013-03-29: Raminem neinvinsi cu Mediasul? (Campionat)
2012-03-29: O luam de la capat? (Club)
2010-03-29: Finale peste finale... (Campionat)
2007-03-29: Dupa plata si rasplata (Ziare: TEX)
2007-03-29: Eu sunt principalul vinovat! (Conferinta de presa)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. eveniment (2013-10-02): -7 puncte :: Afisare comentariu
2. BvB (2013-10-02)
aceasta etapa poate fi etapa noastra. daca noi invingem viitorul iar concordia vaslui gaz metan si sageata vor pierde pe teren propriu...ceea ce e foarte probabil... atunci noi ne vom apropia de locul 8 sau chiar 7 care are 12 pct noi facem 10. mai este si cfr otelul unde orice rezultat ne avantajeaza...bate cfr...atunci ramane otelul in urma sau viceversa...iar la egal raman ambele pe loc. deci aproape toate vor juca ptr noi. ar fi bine sa iasa. apoi daca legam inca o victorie cu chiajna deja e rezolvata treaba.iesim bine de la retrogradare. si alta incredere vor avea si baietii cand se vor uita pe clasament, inaintea unor meciuri, si vor vedea ca sunt pe 8-9 .(ma refer la meciurile cu stelemeaua si dinamo) . hai baieti forza steagu trebuie sa facem tot posibilul sa batem viitorul. atentie pelici! cu totii in galerie hai brasovu

3. Alex (2013-10-02): -1 puncte :: Afisare comentariu
4. laurgom (2013-10-01)
tot auzim suntem la un procentaj marunt din potential, sau am jucat bine, chiar credem ca suntem de locul 9. aloooooooooooo! trezirea! suntem pe loc 16! atentiune. ce draq vorbim! da ma doare undeva de cupa. cand noi abia gafaim. sa nu credem ca vom avea parte de minuni in retur, cand va fi mancatoreala si mai mare, si vad ca vor da bir cu fugiti cand se va apropia sfarsitul. punctele ne intereseaza mai ales in urmatoarele doua etape daca nu vom suferi vrunt. asa ca sa ne mobilizam si concentram pe aceste doua etape.

5. UnBrasovean (2013-10-01)
si ce daca i-am batut pe cfr, aia sunt la fel de slabi ca noi daca nu chiar mai slabi, haideti sa fim realisti ca avem o echipa foarte s****, speram doar sa ne salvam de la retrogradare, cum sa joace echipa cand tu schimbi cate 5 antrenori pe sezon si culmea aduci cate unu care nu are habar de ce inseamna fotbal, asa e la noi la brasov cand lucrurile mergeau bine a trebuit sa il schimbam pe ticleanu ca asa a vrut moldoveanu de nicolae, marele afacerist si milionar de carton, cat despre zotta un lingau care sta pentru bani. pana la urma o sa retrogradam este inevitabil ca va fi anul asta sau la anul tot se va intampla si atunci puteti sa fiti siguri ca ne desfintam, asta e brasovul orasul in care sportul nu conteaza

6. (IP 46.214.232.243) (2013-10-01)
ce-i drept cristea nici nu a prea avut mincgi...dar cobora destul de des si la combinatii dar apoi posesia noastra se termina in 16-18 metri. ce sa faca? vorba unui coleg de mai jos ,,, ''sunteti siguri ca astia se antreneaza impreuna, ca fac cantonamente si au un program organizat? ca parem ca o adunatura. 4-5 jucatori bunicei nu au ce face intr-o echipa care nu are relatii de joc, care e si moarta fizic si formula nu tocmai bine aleasa. nu ai cum sa te prezinti asa.

7. FCBV (2013-10-01)
mai bine joci cu juniori decat cu: straut, wagner, tatar, popa, cristea. nu inteleg forma s**** a lui paun si alui mateiu, este drept ca mateiu nu este jucat pe postul lui. nota 10 pentru aganovici, face un efort foarte mare meci de meci si este eficient. ne-ar mai trebui vreo 2-3 ca el. iar pelici cred ca face schimbarile la cererea lui zotta, in loc sa-l schimbe in a doua repriza pe cristea el schimba pe surdu.

8. (IP 46.214.232.243) (2013-10-01)
nu ti=a placut de mateiu cand l=a folosit sumudica fundas? pai atunci recupera mai bine...ptr ca adversarul il putea dribla numai spre interior adica spre dreapta...iar el putea era pregatit de asta...asa in centru e ametit rau...si da intr-adevar si ca mijlocas ar fi bun dar eu m-am gandit la postul de fundas pt ca straut si vagner sunt din alt fotbal si ptr mijlocas mai avem solutii...dar pelici trebuie sa incerce...ca nu se mai poate asa. cautati pe net fazele din care am luat goluri meci de meci sa vedeti... asa la rece...in ce hal arata apararea. pai adversari cred ca nici nu-si fac probleme inaintea meciurilor cu noi.

9. Steagu in B! (2013-10-01)
madeira + aganovic trebuie incercat in centru iar mateiu pe dreapta, dar nu fundas

10. (IP 178.138.99.70) (2013-10-01)
ar trebui jucat cu dias in dreapta ...in portugalia juca mijlocas dreapta si o facea bine. mateiu e pierdut in centru...se invarte in cerc...zona ce trebuie sa o acopere e prea mare ptr el...si de aceea sunt de parere ca ar fi mai util in banda dreapta fundas cum l-a folosit sumudica. acolo este acoperit de tusa si va sti mai bine ce are de facut...recuperari..pase simple...ca fuleu are. si uite asa am putea rezolva 2 probl. in centru aganovici e sef..si cu madeira ar putea face cuplu bun.centrul aparari ..nu avem altii...mijloc stanga...nu vad vreunu foarte bun...poate sergingo ca are un stang la centrari formidabil, pb lui era ca funas stanga gresea la recuperari..era prins cam avansat...nu stiu..poate postul lui a fost la mijloc..deci...mutu-ionescu, machado oltean mateiu- madeira aganovici- serginho surdu dias-cristea. surdu cu dias ar putea face frecvent schimb de locuri. iar primele rezerve sunt buga tatar ...apoi in functie de situatie...popa paun straut. dar poti jongla cu formula asta...daca avem jucatori polivalenti ca dias mateiu surdu serginho nu inteleg: daca vezi ca acolo nu da randament deloc de ce nu il incearca altundeva. frica asta a antrenorilor...

11. ionut k (2013-10-01)
stati linistiti baieti ca bani la club sunt ca altfel nu ar fi ramas zotta sau buga ionescu cristea si ceilalti , este vorba de incompetenta lui in loc sa aduca jucatori tineri si promitatori el aduce fotbalisti obositi de aproape 30 de ani a cui este vina a lui nicolae ca nu baga bani ? trezitiva ma umpetiva voi de datorii cum are niculae si apoi comentati e, daca nu era el acum poate nici macar nu mai exista fc brasov , am spus inca din vara de cand anunta europa league ca asta isi bate joc de noi

12. FCBV (2013-10-01): -1 puncte :: Afisare comentariu
13. bad boys sacele (2013-10-01)
ciocanitorilor iar ati aparut? dupa ce i-au batut baietii pe cfr unul nu maraia. personal felicit echipa pentru jocul de aseara, pentru ca au jucat fotbal nu antifotbal. prefer sa piarda cu 3-0 jucand fotbal, decat sa piarda cu 1-0 si in cel mai fericit caz sa traga 1 sut spre poarta adversa tot meciul. daca joci apar si rezultatele.

14. stegar (2013-10-01): -1 puncte :: Afisare comentariu
15. Maccarone Cavani (2013-10-01)
@ss obiectivul estelocul 9, i dupa parerea mea acolo vom fi la sf campionatului. ce vina are zota ca nicolae nu are bani?

16. ss (2013-10-01)
pt@ maccaronw cavani care loc 9 prietene?

17. Suflet Stegar (2013-10-01)
acest meci a aratat dc suntem pe ultimul loc ca medie de spectatori!!!

18. ionut k (2013-10-01)
am ajuns in situatia asta dupa parerea si din cauza papagalului de zotta , afara cu el sa vina cineva competent

19. Maccarone Cavani (2013-09-30)
cam asta e diferenta intre noi si astra. la ei se investeste, la noi....ei trag la locul doi, noi la noua. ei isi iau banii lunar, la noi anual.

20. fc bv (2013-09-30)
avem nevoie de preparator fizic (daca avem trebuie dat afara si adus altul mai competent) inainte de toti antrenorii, efectiv nu putem sa alergam,nu ne putem replia la pierderea posesiei in atac ! apararea in centru bulevardul paulishta, la fel pe partea lui straut ! machado merge dar e cam singur, oltean nu face fata acolo (vezi folosirea lui ionescu ca fundas central de ticleanu) ! la golul 1 cristi ionescu il scoate din offside pe bukari asa ca sa nu o dam pe arbitrii ! paun a pierdut 15 mingi, cristea tot cam atatea (dar in 90 de minute), intra iulica popa 13 minute si nu face nici o faza plus ca se observa un egoism la atacanti (fotbalul e joc de echipa), fonseca nimic nu-mi amintesc sa fi atins mingea ! daca ne vom baza in atac pe executiile lui c. ionescu din lovituri libere si din actiune (a avut cea mai mare ocazie de gol un fundas), nu avem mare viitor ! astra echipa solida dar cu defecte care puteau fi speculate si cu un dani coman in forma buna a scos vreo trei mingi pe care scria gol asa ca victorie meritata a astrei (poate ca scorul putin exagerat fata de ce a fost pe teren ,dar justificat de greselile noastre din defensiva) ! este mult de munca la steagu' (rezultatul din cupa bun dar nu reflecta just stadiul in care ne aflam) ! cam asta am vazut eu, in mare, la meciul de azi !


La acest articol au comentat 16 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!