Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 8970 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

24.Sep.2013: Presa: Monitorul Expres

Şansa lui Pelici  0 2156 accesari

Alexandru Pelici a semnat un contract valabil pînă la finalul sezonului cu gruparea braşoveană
• „Vin cu dorinţa imensă de a face treabă şi de a ne îndeplini obiectivele“, a spus Pelici
• Fanii „stegarilor“ îşi pot cumpăra bilete şi abonamente online!

FC Braşov s-a mişcat repede şi într-o singură zi a şi reuşit să numească un nou antrenor pe care l-a şi prezentat, ieri, oficial. Alexandru Pelici este noul tehnician al „galben-negrilor“. După ce a antrenat mai multe echipe din Liga a II-a, dar şi în primul eşalon pe Voinţa Sibiu şi Unirea Alba Iulia, Alexandru Pelici a spus că este conştient că FC Braşov este cea mai valoroasă echipă cu care a lucrat şi că îşi doreşte foarte tare să profite de şansa pe care o are de a-şi demonstra calităţile de antrenor. „Trebuie să recunosc, am fost surprins de telefonul primit de la FC Braşov şi m-am întrebat de ce eu? De fapt, încă mă întreb acest lucru. FC Braşov este o echipă importantă din fotbalul românesc şi sînt bucuros şi onorat că mi s-a acordat această şansă. Îmi doresc foarte tare să nu dezamăgesc şi să am rezultate, pentru că, pînă la urmă, asta e tot ce contează pentru un antrenor. Vreau să profit din plin de şansa pe care o am, de a antrena în Liga I o echipă de talia FC Braşov, care cu siguranţă nu merită locul pe care îl ocupă în acest moment. De asemenea, vreau să cunosc repede jucătorii, să ne apropiem şi să le cîştig rapid încrederea. Este foarte important ca băieţii să aibă încredere în mine, dar am speranţe că acest lucru se va întîmpla după ce ne vom cunoaşte mai bine“, a spus Pelici, care aseară a şi condus primul antrenament.

O piatră de încercare

Alexandru Pelici a mai adăugat că FC Braşov reprezintă o piatră de încercare pentru el. „Sînt conştient că FC Braşov este o piatră de încercare şi sper să trec cu bine peste toate şi să facem treabă bună împreună. Vreau să duc mai departe munca începută de antrenorii care au fost înainte la Braşov, îi mulţumesc lui Aurel Ţicleanu, care am înţeles că a vorbit foarte frumos despre mine şi sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Vin cu dorinţa imensă de a face treabă şi de a ne îndeplini obiectivele“. Noul antrenor al „stegarilor“ îi va avea în staff pe Robert Ilyeş, Andrei Şanta şi Sergiu Ionescu. Alexandru Pelici va debuta oficial pe banca lui FC Braşov, miercuri, în confruntarea cu CFR Cluj, din 16-imile Cupei României.

„Îl voi apăra pe Alex, indiferent cine îl atacă“

Prezent la conferinţa de presă, directorul general de la FC Braşov, Constantin Zotta, a spus că Alexandru Pelici poate considera că are în el un mare susţinător pe care îl va apăra indiferent cine va fi cel care are ceva de obiectat la adresa tehnicianului. „Eu sînt foarte bucuros că am reuşit să ne înţelegem cu Alexandru Pelici. Era foarte important să asigurăm o continuitate, să vină o mînă forte, un profesionist care să preia ce a lăsat Aurică. Alex a spus da atunci cînd l-am sunat fără să pună nicio condiţie. Am luat multe date despre el şi avem numai cuvinte de laudă la adresa lui. Este un antrenor cu mare caracter şi poate să considere că are în mine un mare fan şi un susţinător care îl va apăra de cîte ori va fi cazul, indiferent de numele celui care îl va ataca. L-am urmărit de multă vreme, Alex a mai fost în atenţia noastră şi mă bucur că am reuşit să îl aducem acum. Chiar consider că este cea mai bună alegere pe care o puteam face. Obiectivele echipei rămîn aceleaşi, adică să nu coborîm în clasament faţă de locul pe care am terminat sezonul trecut şi Cupa României“, a spus Zotta.

Ţicleanu l-a lăudat pe Pelici

Oficialul a mai spus că şi fostul antrenor al echipei FC Braşov, Aurel Ţicleanu, i-a vorbit foarte frumos despre Alexandru Pelici. „Se ştie deja, pentru că am mai spus-o, îmi pare tare rău că Aurel Ţicleanu nu mai este antrenor, dar trebuie să ştie că, odată cu colaborarea noastră la FC Braşov, el a cîştigat în mine un prieten pe viaţă. Ba chiar m-a felicitat pentru alegerea făcută şi a spus că Alex i-a cîştigat respectul sezonul trecut, atunci cînd el era antrenorul Coronei, iar Alexandru Pelici şi-a apărat corect şansele chiar dacă pentru echipa lui, CSM Rîmnicu Vîlcea, nu mai conta acel meci. Ba mai mult, Vîlcea a şi cîştigat meciul cu Damila Măciuca, deşi din nou, pentru ei nu conta, dar şi-au dat viaţa pe teren. Asta înseamnă mult şi spune multe despre calitatea unui om“.

„Prefer să prelungim, decît să reziliem“

Alexandru Pelici a semnat un contract doar pînă în vară, Constantin Zotta explicînd şi motivul pentru care înţelegerea nu a fost mai lungă: „Se vede foarte simplu că viaţa antrenorilor la o echipă nu mai este cum era cîndva, aşa că, am preferat să alegem o perioadă mai scurtă pe care să o prelungim, decît să tot reziliem contracte. Sincer, eu am încredere că Alex va face treabă bună la FC Braşov şi va rămîne la echipă, iar asta să fie ultima problemă, şi anume o prelungire a contractului“.

Bilete şi abonamente online

• FC Braşov intră în era digitală şi în ceea ce priveşte vînzarea de bilete şi abonamente. Pentru partida cu Viitorul Constanţa, clubul braşovean va pune în vînzare în premieră bilete prin intermediul internetului. Suporterii pot comanda bilete pe pagina www.biletefcbrasov.ro. Tot la această adresă se pot comanda şi abonamente valabile pentru acest sezon: 60 de lei la peluză, 150 de lei la tribuna I şi a II-a, 250 de lei la sectoarele S şi T şi 800 la VIP. „Mă bucur că am reuşit să venim în sprijinul fanilor noştri care îşi pot comanda bilete online pentru meciul cu Viitorul Constanţa, dar şi abonamente valabile pentru acest sezon“, a spus Zotta.

Melania Gavrila si Adi Marica



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-03-29: FC Brasov, pe loc promovabil cu conturile goale! (Presa: Monitorul Expres)
2016-03-29: Fanii lui FC Brasov string bani pentru jucatori (Presa: Monitorul Expres)
2013-03-29: Raminem neinvinsi cu Mediasul? (Campionat)
2012-03-29: O luam de la capat? (Club)
2010-03-29: Finale peste finale... (Campionat)
2007-03-29: Dupa plata si rasplata (Ziare: TEX)
2007-03-29: Eu sunt principalul vinovat! (Conferinta de presa)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!