Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.
Doriti ca Simon Maurer sa preia echipa AS SR Brasov?
Da!
Nu!
Survey maker

18.Jan: Presa: Monitorul Expres

AS SR Brasov, duel tare cu ACS Poli Timisoara 1840 accesari

• După doar trei zile de pregătire, AS SR Braşov va juca primul amical al iernii, astăzi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timişoara, formaţie de Liga I • Adrian Voicu a fost diagnosticat cu fisură de peroneu! Liderul ligii a 4-a Braşov, AS SR Braşov, se va duela cu ACS Poli Timişoara în primul amical al iernii. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Ţin&icimai multe detalii »


Cautare:

20.May.2013: Presa: Victor Dogariu Blog

INTERVIU Alexandru Mateiu: Atunci cand intri pe teren uiţi de probleme şi dai totul pentru echipă  5 2575 accesari

 

 Între meciurile decisive pentru locul 7 pe care FC Braşov doreşte să şi-l adjudece în acest final de sezon, am stat de vorbă cu Alex Mateiu şi împreună am realizat un scurt interviu.

Dogariu Victor : Alex, uşor, uşor ai devenit indispensabil Braşovului, a fost greu drumul ăsta ?

Alex MateiuAtunci când faci ceea ce îţi place, nimic nu îţi pare greu. Nu poate decât să mă bucure faptul că echipa se poate baza pe mine iar asta mă face să muncesc şi mai mult. În fond, fără muncă şi ambiţie nu reuşeşti în nici un domeniu.


D.V. : Care este un reper important al junioratului tău ?

Alex MateiuJunioratul a fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea. Cu toate astea nu pot puncta un singur moment memorabil deoarece ar fi nevoie de un interviu întreg pentru a le enumera. Totuşi, un reper important a fost trecerea de la juniori la echipa mare în anul 2007.


D.V. :  Cu care antrenor ai lucrat cel mai bine ? Cine te-a pus cel mai bine în valoare sau a fost decisiv în cariera ta ?

Alex Mateiu Din punctul meu de vedere, toţi antrenorii care au trecut prin curtea Braşovului au fost decisivi în cariera mea şi cu fiecare am avut o relaţie foarte bună. Totuşi, pot spune că domnul Szabo a fost cel care mi-a dat un imbold pentru a ajunge la echipa mare.


D.V. : La tine nu se pune problema lipsei de motivaţie. Dar stranierii, de exemplu, pe ei ce îi motivează când salariul întârzie să apară şi familiile unora dintre ei sunt departe ?

Alex Mateiu : Atunci când joci fotbal la nivelul ligii întâi se presupune automat că eşti un jucător profesionist. Atunci când intri pe teren, uiţi de probleme şi dai totul pentru echipa la care evoluezi. Aşa se întâmplă şi cu colegii mei, sunt profesionişti şi motivaţia este ca echipa să ocupe un loc cât mai sus în clasament.


D.V. : Eşti o piesă interesantă pe piaţa transferurilor, totuşi vrei să continui sub Tâmpa...

Alex Mateiu Nu pot nega acest aspect, însă primordial în acest moment este ca echipa noastră să termine pe un loc cât mai bun. Îmi doresc să continui la Braşov însă nu pot nega că îmi doresc pe viitor să evoluez din punct de vedere profesional. Asta nu va schimba cu nimic respectul pe care îl am faţă de Braşov, FC Braşov şi suporterii echipei noastre. Este vorba de evoluţie şi, de ce nu, Brasovul poate avea o echipă în următorii ani care să ajungă în Europa şi să dau şi eu o mână de ajutor.


D.V. : Cine este liderul în vestiar ? Cine se impune ?

Alex Mateiu : Aşa cum bine ştim, căpitanul echipei este Cristi Ionescu. Cu toate acestea, în vestiar nu este cineva care "bate cu pumnul în masă", ci comunicăm, iar împreună luăm deciziile cele mai bune.

D.V. : Cine este modelul tău profesional ?

Alex Mateiu : Profesional, sunt mulţi jucători care îmi plac. Printre ei îl pot aminti pe Gerrard, însă sunt şi mulţi alţii. Important este să iei ce este mai bun de la fiecare şi să încerci să împui în jocul tău. 


D.V. : Ce şanse au juniorii din lot să ajungă cel puţin la nivelul tău? Ce le spui acestor puşti ?

Alex MateiuŞanse sunt nenumărate, totul depinde de ei. Nu cred că în momentul de faţă sunt în măsură să dau sfaturi, tot ce le pot spune este că dacă eşti serios ai o mare şansă.


D.V. : Ce stil de joc te avantajează ? Pe ce post te simţi cel mai bine ?

Alex Mateiu : Cred că cel mai bine mă simt atunci când am mai multă libertate la mijloc, însă postul meu este de mijlocaş defensiv.


D.V. : Care este secretul lui Adi Szabo ? Se adunase o serie de 7 meciuri fără înfrângere, pe "Tineretului" sunteţi neînvinşi din noiembrie 2012, plus alte rezultate de excepţie de-a lungul sezonului…

Alex MateiuNu ştiu dacă are un secret anume... Mă gândesc că dacă ar avea, mulţi ar dori să-l afle, iar pemtru asta ar trebui întrebat "Mister". Totuşi, faptul că este mai apropiat de noi a fost un plus.


D.V. : Cum e cu domnul Zotta? Ce v-a spus, ce îşi doreşte de la voi ?

Alex Mateiu : Domnul Zotta îşi doreşte, la fel ca noi, să avem o clasare cât mai bună la sfârşitul sezonului. Momentan nu am discutat despre planuri pentru viitorul îndepărtat, însă pe termen scurt, rezultate cât mai bune.


D.V. : Cum e relaţia voastră cu domnul Neculaie ? Ce explicaţii primiţi legat de bani ?

 Alex Mateiu : Relaţia noastă cu domnul Nicolae este una bună, este alături de echipă şi cu siguranţă toate problemele se vor rezolva. Peste tot există probleme nu doar aici !


D.V. : Urmează o perioadă esenţială în economia clasamentului pentru FC Braşov, pentru că întâlniţi Pandurii, Bistriţa şi Steaua, jocuri decisive pentru locurile 7-8. Câte puncte simţi că se pot obţine ?

Alex Mateiu : Bineînţeles că ne dorim maximum din toate meciurile, mai ales din cel de pe teren propriu.


Despre UEFA Champions League:

 D.V. : Favoriţii tăi “galben-negri” au ajuns, aşadar, în finală. Cine câştigă pe Wembley ?

Alex MateiuPot spune că nu mă leagă nimic sufleteşte de niciuna dintre cele două echipe, însă pentru că Dortmund are aceleaşi culori cu cele ale clubului nostru, mă face să îi favorizez. Va fi o sarcină grea cu Bayern, trebuie să recunoaştem.


Despre Alex :

D.V. : Vorbeşte despre familia ta.

Alex Mateiu : Despre familie pot spune că nu sunt căsătorit şi nu am copii deocamdată. Am o relaţie de mai mulţi ani, locuiesc împreună cu logodnica mea. Nu am fraţi sau surori, iar familia a fost întotdeauna un sprijin pentru mine.  Pentru mine, familia este un factor foarte important !


D.V. : Cu toate că fotbalul îţi ocupă aproape tot timpul, ce alte hobby-uri îşi mai fac loc ?

Alex Mateiu : Ca şi hobby prefer tenisul, atunci când am timp în vacanţă. De asemenea, îmi place înotul.

D.V. : Care-i cel mai bun film văzut? Actorul preferat ?

Alex Mateiu : Printre filmele mele preferate se numără seria "Transporter". Îmi plac în general filmele de acţiune sau comedie. Printre actorii preferaţi îl pot numi pe Jason Statham.


D.V. : Pe unde îţi petreci timpul liber ?

Alex Mateiu : În general timpul liber îl petrec împreună cu familia. Îmi place să văd locuri noi şi să petrec cât mai mult timp cu prietenii.  


D.V. : Ce mesaj le transmiţi stegarilor ?

Alex Mateiu : Vreau să transmit tuturor suporterilor că avem nevoie de susţinerea lor la fiecare meci deoarece, şi noi la fel ca şi ei, ne dorim victoria. Aşa este în sport, uneori râzi, alteori plângi, însă împreună suntem mai puternici.


D.V. : Îţi mulţumesc pentru timpul acordat şi îţi doresc multă baftă ! Poate vine şi trofeul mult aşteptat…

Alex Mateiu : Doamne ajută să vină cât mai multe trofee la Braşov şi să pot pune umărul la realizarea cât mai multor obiective ! Sănătoşi să fim, în rest nu ştim ce ne rezervă viitorul. Luptă Steagu!  

Acestea fiind zise, sper ca FC Braşov să-şi îndeplinească obiectivul pe acest final de sezon, iar în stagiunile ce urmează să-şi propună deziderate cât mai intraznete şi să le şi înfăptuiască. Succes, Fotbal Club Braşov !

Sursa: http://victor-dogariu.blogspot.ro
 Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2015-05-21: FC Braşov, pregătiri de Viitor (Presa: Monitorul Expres)
2015-05-21: Anunt cutremurator pentru o echipa din Liga 1: E faliment direct! (Presa: Ziare.com)
2014-05-21: FC Braşov se poate salva la Mediaş (Presa: Monitorul Expres)
2014-05-21: Constantinescu: La FC Brașov aș juca oricand și oriunde (Presa: Transilvania Expres)
2014-05-21: Egalul pentru Liga 1! (Club)
2013-05-21: Sezonul cu cei mai puţini bani, dar cele mai bune rezultate. FC Braşov, cifrele din criză (Presa: Gazeta Sporturilor)
2013-05-21: Imi place golul, imi place fotbalul ofensiv! (Presa: fcbrasov.ro)
2013-05-21: Rebelii, reprimiţi la prima echipă (Presa: Monitorul Expres)
2012-05-21: Final de stagiune (Campionat)
2011-05-21: "Stegarul" Sburlea (Campionat)
2008-05-21: Intrare libera! (Club)
2007-05-21: Nu ne mai mira nimic! ()

FC Brasov in presaComentarii | Adauga comentariul tau

1. ionut (2013-05-20)
scz am vrut sa zic mateiu

2. ionut (2013-05-20)
anul 2030 , ce fotbalist am avut si ce caracter , pai cum se numea tati , pai prin anii 2010 se numea alex mateiu , mareiu ? da pui , pai fotbalistul acesta dadea totul pentru echipa , si cand ma gandessc ca atunci il aveam pe buga in echipa , ciudat pe atunci suporterii nu prea il apreciau probabil si pentru ca a jucat la rapid , la rapid ? da rapid , pe vremea aceea era o echipa foarte buna si apreciata dar nu de fanii brasovului , imi amintesc ca acest mateiu a renuntat la bani sa joace la steagu , pe vremea aceea eram o echipa saraca a renuntat la bani , dar a meritat am castigat o cupa si un campionat iar noi fanii eram in culmea fericirii , tati tati sunt fericit ca tin cu aceeasta echipa ., da pui echipa noastra nu a castigat multe trofee nu a fost mereu in centrul atentiei nu a captat interesul fanilor tot timpul dar fc brasov ma ajuatat sa trec peste momentele grele si mi-a dat un gram de fericire atunci cand mia fost greu pentru asta o sa tin toata viata cu aceasta echipa , daca s-ar desfinta ori as inebuni ori as renunta la tot ce tine de fotbal si sport indiferent de ar aparea alta echipa in brasov , pentru mine fc brasov face parte din inima mea si din sufletul meu ..,,.,fortza steagu pana la adanci batraneti

3. Alex (2013-05-20)
respect! succes in viitor oriunde te vei duce ...sper cat mai tarziu:)forza steagu'!

4. grecu (2013-05-20)
.bravo mateiu ,ai dovedit nu numai ca esti un jucator excelent dar si un mare caracter de om .ca brasovean mi-as dorii sa continui la echipa de suflet dar pentru tine ar fi bine sa pleci.eu cred ca acum sunt foarte multi antrenori care ar dorii sa te aiba in echipa.mult succes !

5. fcbv (2013-05-20)
bravo mateiule. esti un om de caracter prin ceea ce faci la echipa si pt faptul ca esti un baiat sincer. cu siguranta oriunde vei pleca vei fi primit cu bratele deschise aici. felicitari si la mai multe goluri!


La acest articol au comentat 4 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

11.Apr/ AS SR Brasov, victorie importanta cu Olimpic Zarnesti 0
• Braşovenii s-au impus cu 3-0 după un joc fără un ritm deosebit în f[...]

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o cosideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. Precizia Sacele 1 1 0 0 11-0 3p (+0)
2. AS SR Brasov 1 1 0 0 10-0 3p (+3)
3. Olimpic Zarnesti 1 1 0 0 10-0 3p (+0)
4. Chimia Victoria 1 1 0 0 5-0 3p (+0)
5. ACSM Codlea 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
6. Olimpic Voila 1 1 0 0 3-0 3p (+0)
7. Inter Tarlungeni 1 1 0 0 2-1 3p (+0)
8. Coltea Brasov 1 0 1 0 1-1 1p (+1)
9. Inter Cristian 1 0 1 0 1-1 1p (-2)
10. ACS Brasov 1 0 0 1 1-2 0p (+0)
11. Carpati Berivoi 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
12. Cetatea Homorod 1 0 0 1 0-3 0p (+0)
13. Prietenii Rupea 1 0 0 1 0-5 0p (+0)
14. Avintul Dumbravita 1 0 0 1 0-10 0p (+0)
15. Aripile Brasov 1 0 0 1 0-10 0p (-3)
16. Vointa Hurez 1 0 0 1 0-11 0p (+0)NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!